Osvitanova.com.ua

Музей грошей Національного банку України запрошує на віртуальну екскурсію, під час якої ви побачите історію України крізь призму банкнот та монет, які були в обігу на наших теренах від найдавніших часів до сучасності. Екскурсія можлива у двох форматах – самостійно в будь-який момент або з гідом у погоджений час.

Музей грошей славиться унікальною експозицією, яка ілюструє історію грошового обігу в Україні: понад 3,5 тис. експонатів, зокрема 180 із них представлені у форматі 3D.

Наприклад, у форматі 3D можна переглянути зображення злитка із золота, видобутого в сучасній незалежній Україні. Крім того, можна побачити зображення Операційної зали, що є архітектурною перлиною будівлі Національного банку.

Віртуальна екскурсія з гідом – виняткова можливість познайомитися з історією грошей віддалено. Під час віртуального туру (в Zoom) можна поставити гіду запитання. 

Екскурсія триває одну годину і проводиться українською або англійською мовою.

Реєстрація на віртуальні тури для груп до 50 осіб проводиться за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFSHm1IYghuyLjOGoO6BlHirX60UPv3jy9wDYC3XKKUiDDpw/viewform

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: