Osvitanova.com.ua

В рамках Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії Міністерства освіти і науки України стартує Школа кар’єрного консультанта.

Школа кар’єрного консультанта – це офіційна програма підвищення кваліфікації, яку запроваджує Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «HR YOU».

Школа кар’єрного консультанта була створена для того, щоб профорієнтологу, психологу чи вчителю навчального закладу допомогти освоїти принципи профорієнтації в реаліях швидкоплинних змін та опанувати навички проведення психодіагностики учнів.

Тренінг створений за моделлю bended learning (змішане навчання), що складається з п’яти мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM та практичного тренінгу. Мультимедійні уроки можна проходити коли завгодно (24/7) в онлайн режимі.

Щобільше, можна записатися на практичний тренінг, який проходитиме у форматі вебінарного заняття із провідним кар’єрним консультантом Ганною Різніченко. Перші вебінари відбудуться  23 листопада та 16 грудня 2021 р. о 15.00.

Зареєструватися на практичний онлайн-тренінг Школи кар’єрного консультанта  можна за посиланням   bit.ly/3Apz6aW.

Поширити у соц. мережах: