Osvitanova.com.ua

Свідомі учні шкільного парламенту ліцею «Educator» хочуть впливати на зміни у нашій країні в цілому, а зокрема у місті. Зараз основною метою їх організації є будівництво скверу замість ями біля метро Осокорки через катастрофічну нестачу зелених зон, а також проблеми з екологією в нашій столиці.   

Вже зараз йде етап голосування за сквер на офіційному порталі від КМДА, Громадському Бюджеті. Проєкт повністю узгоджений з КП УЗН, які несуть відповідальність за зелені насадження по всьому місту.   

Проголосувати та підтримати ініціативну групу школярів ви можете на офіційному сайті громадського бюджету –https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/18/857   

А також підтримати ще один проєкт в іншій категорії – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/18/889   

Відеоінструкція, як проголосувати

   
Просимо вас залучати родичів, друзів, колег та просто знайомих. Кожен голос може стати вирішальним. Повірте, це не забере багато часу.

Парламент ліцею Educator вже має досвід у реалізації проєктів. Так вони за допомоги Володимира Гончарова, депутата КМДА, вже встановили пішохідний перехід за адресою Бажана 10, а також зібрали голоси на новий перехід за адресою Гришка
4,а.     

Детальніше про них ви можете дізнатися у групі в фейсбуці https://www.facebook.com/groups/2579247139019817   

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: