Osvitanova.com.ua

 

“Освіта Нова” підібрала три фестивалі інноваційної освіти, які відбудуться протягом літа-осені 2017, та які вам потрібно відвідати.

 

1. Фестиваль «Місто професій»

Диплом засвідчує компетентність у певній галузі, правда? На цьому фестивалі діти мають можливість отримати «паспорт» і «влаштуватись на роботу»,  самостійно обираючи різні професії. Далі — воркшопи у галузі обраних професій, невеличне стажування, й результат— сертифікація, тобто отримання «диплому». Старанні працівники отримують зарплатню. Все як в дорослому житті.

Такі фестивалі дають можливість дитині краще пізнати якусь професію, виробити навички, а також виховують самостійність.

21 місто України цього річ залучене до проведення  «Міста професій». Організації відкриті до співпраці, тобто «Місто професій» без проблем можна привезти і до свого містечка.


КОЛИ: щомісяця до жовтня 2017р.

 

2. Тренінг профорієнтації «Покликання»

«Покликання» — система тренінгів, які орієнтовані на розкриття таланту та потенціалу дітей, які шукають свій життєвий шлях.  Програма заходу обіцяє аналіз вмінь та інтересів, професійну мотивацію, аналіз обраної професії і розробку перших кроків свого шляху самореалізації. Тренінг проводить Даніелла Пуертас — засновник і керівник центру «5 вершин», дипломований психолог, кандидат психологічних наук, master of ToP facilitation, спеціаліст з розвитку комунікативних та інтелектуальних  навиків, вкладач факультету психології ХНУ ім.. В. М. Каразіна, член регіональної ради ICA Ukraine у Харкові.

 

КОЛИ: з 15 по 19 липня у м. Харків.

 

3. BUS - мотиваційний тур
Приємне з корисним — автобусний тур містами України для молоді 15-19 років. Розвиток та навчання, а також перспектива розробки власного проекту. До подорожі  запрошуються активна молодь, яка «кипить» ідеями, прагне розвиватись  і не хоче чекати «кращих часів», тобто готові втілювати свої ідеї прямо зараз.  Київ, Одеса, Львів — три блоки туру: «Натхнення та ідеї», «Лідерство і робота в команді»,  «Розробка проекту та тайм-менеджмент».

Чудова можливість відвідати культові місця, познайомитись з новими людьми та впіймати промінь мотивації й надії.

 

КОЛИ: 20-27 липня.

Поширити у соц. мережах: