Osvitanova.com.ua

День Батька в Україні ще досить молоде свято. В цьому році офіційно воно відзначається лише втретє. Але чи це не чудовий привід зробити татові приємність і подарувати невеличке свято. Про історію виникнення і традиції святкування читайте в цьому дописі, а ми пропонуємо декілька ідей для дитячих поробок. Створіть разом з дітьми квест (чи карту скарбів), під час якого тато буде відшукувати свої подарунки, і цей день, ми впевнені, стане для нього незабутнім.

1. Кубок найкращому татові

Кубок можна намалювати й вирізати з картону, підписати й розмалювати. Або скористатись паперовими стаканчиками.

 

2. Свідоцтво татових досягнень

На папері чи картоні хай діти напишуть (за необхідності батьки мають допомогти в цьому), за що люблять і цінують тата, або що, на їх думку, в тата класно виходить, і підпишуться. На цьому прикладі свідоцтво склеєно з паличок від морозива.

3. Листівка

Візьміть листок паперу з альбому чи звичайний офісний папір, складіть навпіл. На першій половині хай дитина намалює тата чи наклеїть фото і напише всередині важливе про тата у вигляді відповідей на наступні питання (або придумайте свої). Всі будуть здивовані й у вас буде привід для веселощів.
 

Що тато найчастіше говорить мені? Що робить тата щасливим? Від чого він радіє? Що робить тата сумним? Яке в тата улюблене заняття? Що в тата класно виходить? Що татові не дуже вдається робити? Ким працює тато? Що він робить, коли працює? Що ти й тато робите разом? Чим ви схожі з татом? Якби тато став героєм мультфільму, ким би він був? Що в тебе і тата різне? Звідки ти знаєш, що тато любить тебе? Що спільного у тебе з татом? Що найбільше тато цінує в мамі? Як тато любить проводити вільний час?

                

4.  Фоторамка

Роздрукуйте одне чи декілька фото з татом. Зробіть тематичну рамку, яку тато зможе поставити собі в офісі на стіл і час від часу поглядати на неї й пам'ятати, що на нього вже чекають вдома. Прикрасьте чимось, що важливе для тата, чи пов'язане з роботою і хобі.

                

5. Ваучер на бажання

Це може бути листівка з вільним місцем, де тато може щось загадати, а дитина виконати, або навіть ціла книжечка з вже прописаними бажаннями. Наприклад, помити посуд, приготувати сніданок/каву/чай, винести сміття, ну ви знаєте, що тато може загадати зробити :-).

.            

{{read_more|Читайте також| 4924, 3952}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: