Osvitanova.com.ua

 

Стартап Choizy збирається зробити крок уперед у розвитку профорієнтації в світі, довіривши допомогу у виборі професії штучному інтелекту.

За допомогою випущеного мобільного додатку

школярі зможуть визначитися з майбутньою професією, студенти зрозуміти, яка перша робота їм найбільше підходить, а фахівці віднайти сферу, в яку їм варто перейти, якщо виникла потреба щодо зміни фаху.

На підставі аналізу інтересів людини додаток пропонує пройти навчальний шлях. Щоразу, вибираючи одне з трьох запропонованих відео з різних сфер, а потім оцінюючи його, користувач наближає себе до підсумкового результату, який формується штучним інтелектом.

На жаль, жоден кар'єрний консультант не може досконало знати нюанси 400+ професій, і тільки завдяки використанню додатка, людині стане зрозуміліше, що йому подобається, а що ні.

В майбутньому також в додатку будуть пропонуватися необхідні навички і місця, де вони можуть бути вдосконалені.

Олександр Павленко, СЕО та співзасновник: «Ми раді, що зробили ще один крок в бік майбутнього профорієнтації. Нам боляче бачити величезні відсотки людей, які працюють не за фахом або незадоволені своєю поточною роботою. За допомогою нашого мобільного додатку Choizy, вибір професії стане точнішим і більш усвідомленим».

На даний момент, в додатку доступні 36 ніш і понад 400 професій для вибору. На честь запуску PRO-версія додатку буде безкоштовною протягом 2 місяців (березень, квітень).

   

    Додаток Choizy поки доступний для користувачів IPhone 

  

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: