Osvitanova.com.ua

Стрімка діджиталізація сучасного світу, поява нових професій і методів навчання — це виклики для традиційної системи освіти, яка не встигає виявляти гнучкість у пристосуванні до реалій сьогодення. Проекти Smart City School ефективно доповнюють шкільну програму корисними навичками, які є затребуваними у глобальному інноваційному середовищі. Саме тому команда ГО «СМАРТ СІТІ ХАБ» вже зараз сприяє розвитку інформаційного суспільства в Україні, впровадженню інноваційних проектів та створенню єдиної освітньої екосистеми для навчання впродовж усього життя.

Поспішаємо повідомити про масштабування комунікаційно-освітньої платформи Smart City School на всю Україну за рахунок діджиталізації діяльності та створення навчального закладу у системі Human. Тепер всі учасники навчального – виховного процесу в одному місці, всі курси на одній платформі, а можливість отримати безкоштовну IT-освіту є абсолютно у кожного. Навчання буде доступним всюди і завжди.

У навчальному році 2020 – 2021 на вас чекають такі безкоштовні онлайн-курси:

Курс Scratch – візуальна мова програмування від КПДЮ

Курс Smart City

Курс «Програмуємо на Python» від нашого суперментора Олега Горбача

Курси «Презентація для навчання та роботи» і «Мобільний контентмейкінг» від партнерів Цитрус Академії

Курс « Профорієнтація. День зі спеціалістом» від компанії ChoiZY

Сортування сміття, екологічні івенти, флешмоби, тематичні екскурсії та безліч різних видів діяльності очікує учнів в рамках екологічного проєкту ZERO HERO

Курс «Soft Skills» від освітнього центру Unext.

Бажаєте приєднатися до навчального онлайн-закладу Smart City School? Тоді заповнюйте реєстраційну форму https://forms.gle/RPM56NWYBxkP5UHj7, обирайте курси, які вас цікавлять і очікуйте лист-підтвердження та подальші інструкції на вказану вами електронну адресу.

Але й це ще не все! Нещодавно Smart City School презентувала новий інтерактивний модульний курс Smart City, який був створений на основі «Путівника розумного киянина» і цілий рік проходив апробацію на базі освітніх філій Kyiv Smart City School. Тому вже зараз ви можете перейти за посиланням smartcityschool.com, пройти 5 навчальних інтерактивних модулів і отримати сертифікат за проходження курсу.

Команда Smart City School започатковує унікальні проекти, які допомагають переосмислити культуру та механіку освіти з урахуванням світових цифрових трендів, а також постійно вдосконалює і актуалізує навчальну програму, проводить заняття на додаткових локаціях у рамках побудови глобальної освітньої платформи. 

Якщо виникнуть питання, звертайтесь будь-яким зручним способом до менеджеру проєкту Кристини:

kovkrak@kyivsmartcity.com

Telegram/Viber 096-173-05-26

Моб. 096-296-83-04 

Дивись також З 11 січня в українських школах стартує Інженерний тиждень 2021

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: