Osvitanova.com.ua

Гелловін щорічно відзначають 31 жовтня, у переддень Дня всіх святих. Найбільш масштабно його святкують жителі Америки й Європи. Але в останні роки Гелловін набрав популярності й в Україні. Це не дивно, адже містичне осіннє свято підкуповує своїм оригінальним антуражем і кумедними традиціями. Ніякої містики ми не вкладаємо, а використовуємо як привід повеселитися і провести час в колі сім'ї.

Додаємо оселі гелловінської атмосфери 

Розмальовуємо обличчя (маминих косметичних олівців буде достатньо)

Додаємо акцентів гелловінським образам

Влаштовуємо лабіринт

Проводимо ігри і конкурси

1. «З'їж мене»

Запропонуйте всім учасникам вечірки хоча б вкусити підвішені смаколики – яблуко, наприклад.

2. «Впізнай мене»

Організуйте картонну коробку з отвором для руки і кладіть туди предмети, які учасники мають по черзі впізнавати. Це може бути гарбуз чи варені спагетті тощо. Проявіть фантазію.

3. «Донеси мене»

Кожний учасник має виконати завдання – донести зажатий між ногами невеличкий гарбуз (надуту кульку чи щось інше) і випустити його прямо у відро.

Час підкріпитися корисними смаколиками

До смаколиків допускаються лише ті, хто пройшов всі конкурси ;-).

А тепер можна подивитися фільм/мульфільм жахів (не дуже страшний) з нашої добірки

В добірці є фільми як з віковими обмеженнями, так і без. Обговоріть перегляд зі всіма учасниками. На той випадок, якщо ви сумніваєтесь, чи варто показувати страшні фільми, почитайте статтю, яка пояснює, чому діти люблять жахи й чому це їм може бути корисно (спойлер – так розвивається їх емоційна сфера).

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: