Osvitanova.com.ua

WoMo разом з ПриватБанком розпочали спецпроект з фінансової грамотності для підлітків та їх батьків.

Не в грошах щастя, а у можливості вибору. А цю свободу вибору найчастіше нам забезпечує певний рівень нашого добробуту. Без сумніву, ми повинні і самі розуміти, і дітям донести те, що гроші – це не тільки про те, щоб чимось володіти, але й про те, щоб робити світ кращим. Саме тому фінансова грамотність – це перший крок до фінансової незалежності, і відповідно до більш щасливого життя, в якому є місце для особистих радостей і для добрих справ. А почати навчання фінансової грамотності можна з новим спецпроектом WoMo та ПриватБанку «Абетка грошей». В наступних публікаціях ви дізнаєтесь те, що повинні знати батьки і діти про гроші.

Щопонеділка протягом двох місяців ви будете дізнаватись про те,

- як правильно підлітку розрахувати бюджет, щоб купити продукти або новий гаджет,

- що таке фінансова грамотність,

- як управляти своїм рахунком в 12 років, а в майбутньому – заробляти на депозиті, акціях і навіть ОВДП,

- як взагалі донести підлітку, що гроші це не просто спосіб отримати бажане, а інструмент для управління своїм життям.

Дослідження, факти, думки відомих фінансистів і фінансових коучів, корисні книги, додатки, біографії self-made підприємців, докладні і цікаві пояснення фахівців ПриватБанку – все це буде в публікаціях проекту.

Завдяки безкоштовній Бізнес-школі Юніорбанку ваша дитина зможе ще глибше вивчати фінанси, а банківська картка Юніора стане практичним інструментом для застосування цих знань на практиці – слідкуйте за публікаціями «Абетки грошей».

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: