Osvitanova.com.ua

Команда Школи підприємництва та лідерства MBA Kids International створила онлайн-курс з основ бізнесу для дітей 8-17 років і наразі він є безкоштовним. Через відео-уроки, які можна проходити у зручний час і з власним темпом, діти ознайомляться з основними складовими підприємницької діяльності.

Про що курс

Про базові навички майбутнього підприємця – від понять «гроші» та «доходи і витрати» закінчуючи принципами SWOT-аналізу та діаграмою Ганта.

13 готових відеоуроків поступово занурюють дітей в світ бізнесу і на зрозумілих прикладах пояснюють складові підприємницької діяльності. Обов’язковий тест дозволяє учням наочно побачити, чи добре вдалося зрозуміти чергову тему заняття. А додаткове – за бажанням – завдання дає можливість проявити власні підприємницькі навички і заробити більше балів в загальному рейтингу учнів. Адже саме лідери рейтингу матимуть змогу позмагатися за грант на навчання в MBA Kids International і за результатами фінальної співбесіди стати студентами Річної підприємницької програми в Школі підприємництва та лідерства. 

Мета курсу

Як зазначає Микола Дориченко, СЕО MBA Kids International: «Наша місія – розвивати дітей, які розвиватимуть цей світ. І ми щиро вважаємо, що дітям змалку варто навчатися критичному мисленню, основам підприємництва та тренувати навичку помічати можливості навкруги – та екологічно використовувати їх на користь собі та суспільству. Ми впевнені, що ці знання мають отримати якомога більше дітей з усього світу. Тому наш курс наразі доступний для всіх україно- та російськомовних дітей»

P. S. Змагання за грант на рчну программу в MBA Kids International серед учасників онлайн-курсу триватиме до 1 вересня 2020 р. У вас ще є можливість долучити свою дитину до цього онлайн-курсу і дати їй можливість познайомитися зі світом власного бізнесу. Можливо, підприємництво саме та сфера, яка допоможе розкрити потенціал дитини і дозволить їй вже змалку окреслити шлях становлення себе як особистості і як спеціаліста. 

Дізнатися деталі про онлайн-курс та зареєструватися можна на сайті: www.mbakids.online 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: