Osvitanova.com.ua

Тут ми не будемо говорити про обмеження у користуванні гаджетами. Поговоримо про те, які гаджети допоможуть дітям і дорослим зробити навчання ефективнішим. 

1. Нетбук

Для навчальних цілей ноутбук не обов'язково має бути потужним. Але будь-який школяр чи студент ще більше зацінить ноутбук, який легко вміщується в рюкзак чи сумку і яким можна скористатися, наприклад, на лекції, зробити нотатки. 

2. Планшет

На планшет можна завантажити підручники. Для збереження зору користуватися додатками чи дивитися відео з освітніми цілями доречніше на більшому екрані.

3. Смартфон 

Смартфон потрібен не тільки для зв'язку, через цей пристрій зручно дивитися завдання від вчителя, проходити олімпіади, надсилати виконані роботи тощо.

4. Графічний планшет

Цей гаджет використовується не тільки для малювання, але й для обробки фотографій, створення дизайнерських чи архітектурних проєктів. 

5. 3D-принтер

На уроках такий принтер можна використовувати для створення власних проєктів, наприклад, протипування виробів. Вчитель хімії може надрукувати тривимірні моделі молекул, а вчитель математики об'ємні фігури. Для школи такий принтер стане джерелом.

6. 3D-ручка

Гаджет, який дозволяє дітям власноруч створювати невеличкі об'ємні предмети, розвиває їх уяву і просторове мислення. 

 

7. Електронна книжка

Чудовий подарунок для того, хто обожнює читати. В читалки безліч переваг – дисплей на основі E-ink дозволяє читати навіть при яскравому сонячному світлі, заряду вистачає набагато довше, ніж коли ви читаєте з телефону, менше напружується зір тощо.

Обрати від 2 000 грн

8. Штатив з кільцевою лампою (набір блогера)

Ви можете скільки завгодно кепкувати з тік-токерів, та вже сьогодні бренди залучають сценаристів для знімання TikTok-відео. А експерти вибудовують власний бренд через цю соцмережу. Від цього гаджета кожний тік-токер буде в захваті. 

9. Бездротові навушники

Бездротові навушники – необхідна умова для нормального співіснування в еру цифровізації навчання. Дорослі працюють з дому, діти на домашньому навчанні. Щоб не було какофонії, одягаємо всі навушники і не заважаємо один одному.

10. Фітнес-трекер

Цей гаджет дозволяє слідкувати за активністю, якістю сну, спаленими калоріями, тобто слідкувати за параметрами здоров'я. А без гарного самопочуття і настрою не буде ефективного навчання. Отже – ця покупка також стане інвестицією в навчання. 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: