Osvitanova.com.ua

Добірка безкоштовних курсів з історії України, які стануть у нагоді при підготовці до ЗНО.

Повний курс з історії України для підготовки до ЗНО – як щодо подорожі Україною довжиною більше мільйона років? Подорожі з мільярдом нових імен, подій, визначень, карт, пам'яток і портретів? Студія онлайн-освіти EdEra та громадська спілка Освіторія розробили цей спецпроект, щоб кожен міг вивчити історію України та підготуватися до ЗНО. Лайфхаки, відео, подкасти, тексти та тести.Безкоштовно. Без реєстрації та смс.
  Історія України в історіях – у середньому поїздка людини на метро триває 20 хвилин. А тепер уявіть, що за цей час ви пронесетеся крізь сто... ні, тисячу років історії України! Поки метрополітен ламає голову де взяти машину часу, ГС "Освіторія", команда студії онлайн-освіти EdEra та викладач історії Ярослав Переходько знайшли спосіб подорожувати крізь століття. І розробили онлайн-курс «Історія України в історіях», який не тільки допоможе підготуватися до ЗНО, але й доведе, що історія не нудна наука.
  Історія України. Повний курс підготовки до ЗНО на платформі Prometheus – цей курс стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми з історії України та підготуватись до ЗНО й ДПА. Курс розбито на теми, які відповідають програмі ЗНО та охоплюють історію України від заселення території до подій сучасності.
  Історія України – сайт, на якому ви знайдете матеріали для самостійної підготовки до ЗНО. Також у доступі тестові завдання для перевірки засвоєного матеріалу. Є можливість перегляду результатів тесту.
  Підготовка до ЗНО з історії України (онлайн курс) – освітній портал "Академія" пропонує комплексне, якісне та доступне навчання. Команда проекту завжди готова допомогти не лише у навчанні, але й у визначенні майбутньої професії, психологічно підтримати, вчасно поінформувати про зміни в програмах, дати проведення ДПА та ЗНО, кількість потрібних документів тощо.

 

Поширити у соц. мережах: