Osvitanova.com.ua

Одне з головних питань у дистанційному навчанні  як організувати зручний для учнів і вчителя процес виконання і надсилання завдань, створення унікальних матеріалів і спілкування між усіма учасниками освітнього процесу.

Одне з рішень  використовувати Google-клас. Це платформа, в якій ви можете створити віртуальний клас, через електронну пошту додати до нього своїх реальних учнів, ставити завдання у спільному структурованому просторі всім школярам або вибірково, оперативно обмінюватися інформацією, створювати свої завдання або додавати їх з інших платформ.

Щоб продемонструвати вам, як використовувати цей інструмент, ми попросили дозволу перекласти і трохи модифікувати презентацію (авторство  Влад Ілін). На наш погляд, вона чудово пояснює основні можливості від користування сервісом.

Переглянути презентацію можна нижче

Вікторія Топол, “Нова українська школа”

Публікація підготовлена за підтримки Представництва “Фонду Фрідріха Науманна за Свободу” в Україні. Фонд Фрідріха Науманна за Свободу – фонд ліберальної політики, що сприяє зміцненню свободи та гідності людини в усіх сферах суспільства. 

Поширити у соц. мережах: