Osvitanova.com.ua

21 березня у Києві відбудеться олімпіада нового формату – National English Olympics (NEO) 2020. Це командні змагання на англійській мові для дітей 11-16 років, які змінять уявлення про олімпіади в Україні.

Сучасні діти потребують нових підходів у навчанні, знань та навичок, які можна застосувати у житті. Саме бажання допомогти їх здобути та розвинути стали основою створення новітньої олімпіади – NEO. Завдяки проєктній роботі у командах і завданням на актуальні теми, учасники здобудуть практичні знання та навички.

NEO відрізняється від звичних олімпіад, тому що:

доступна не лише для відмінників, а для всіх охочих проявити себе передбачає командну роботу заради спільного успіху включає різнопланові креативні завдання й цікаві воркшопи пропонує актуальні та реальні теми, що цікаві дітям дозволяє досягти прогресу у вивченні англійської мови

Важливою складовою олімпіади є розвиток в дітях навичок 21-го століття:  критичного та креативного мислення, комунікації та командної роботи, впевненості й лідерства.

Завдяки NEO кожна дитина зможе знайти та проявити свої здібності, спробувати свої сили у різних конкурсах та переконатися, що англійська - це весело і корисно.

5 причин для школи приєднатися до NEO:

зробити вивчення англійської цікавим та привабливим для дітей вийти за рамки стандартного навчального плану дати учням і вчителям більше досвіду і можливостей підвищити кваліфікацію та престиж вчителя англійської мови долучитися до освітнього нетворкінгу

У NEO будуть змагатися команди з різних шкіл України. 21 березня 2020 року вони зустрінуться в Ліцеї Ліко (м. Київ, вул. Мейтуса, 5а), щоб продемонструвати свої результати. На команди чекають 2 конкурси, а на їх тренерів корисний воркшоп. В кінці конкурсного дня журі визначить переможців NEO 2020.

Учасники олімпіади отримають подарунки від партнерів, серед яких:

Видавництво “Лінгвіст” – офіційний дистриб’ютор іноземної літератури в Україні. Співпрацює з Cambridge University Press, CLE International, Cornelsen, Edelsa, MM Publications та ін. “Лінгвіст” дарує сертифікати на тренінги для вчителів та цікаві книги англійською для дітей. Сімейний парк розваг "Галактика" – найбільший в Україні критий парк атракціонів, що розташований у столичному ТРЦ "LAVINA Mall". “Галактика” дарує безкоштовний вхід у парк розваг для 3-х команд за тарифом “Безліміт”. Young Engineers – міжнародний освітній проект, який здобув визнання в понад 40 країнах світу. Вони дарують сертифікат для участі в майстер-класі з Lego, де діти перевірять свої технічні знання, навички роботи в командні та інженерні здібності.

Організатор NEO 2020 – група компаній DEC, що вже 20 років надають освітні послуги в Україні.

Детальніше про олімпіаду та реєстрація команд на сайті: https://neo.dec.ua/

Поширити у соц. мережах: