Osvitanova.com.ua

Їжа зі святкування Нового року колись закінчиться, подарунки під ялинкою теж.  Як би ми не любили своїх дітей, 24/7 з ними перебувати важко. Що ж робити зі своїми чадами в період новорічних свят, коли в них ще канікули? Ось декілька порад від life.pravda, які допоможуть приємніше провести час.

Порада №1: Не робіть нічого

Ми серйозно. І навіть не намагайтеся відчувати провину за це. Ви провели останні кілька місяців, працюючи, плануючи Різдво і купуючи подарунки.

Дайте собі день або більше, щоб проводити час вдома зі своїми дітьми - просто посидіть поруч, поки вони захоплюються своїми подарунками, і повільно видихайте від усього цього святкового божевілля.

Порада №2: Проведіть час на вулиці незалежно від погоди

Ви можете прогулятися з дітьми і подихати свіжим повітрям, навіть якщо це всього лише один день. Це хороший спосіб зняти стрес.

Порада №3: Зробіть портрети дітей у натуральну величину

Для цього ви можете скористатися картонними коробками, які десь завалялися вдома. Обмалюйте контури своїх чад та дозвольте дітям розмалювати ці портрети або ж порізати старий одяг, щоб вони "одягнули" свої портрети.

Читайте також: 40 віршів про зиму, які легко легко вивчити дітям

Порада №4: Створюйте замки вдома

Все, що треба дітям для повного щастя - це декілька крісел і простирадло. Домашні замки - це чудовий спосіб провести час, якщо ви не хочете виходити з дому.

Порада №5: Зробіть на стіні графіті

Ні, ми не хочемо, щоб ви одразу після свят розпочинали ремонт. Візьміть листок паперу і приклейте його так, щоб діти могли малювати по ньому, а не по стіні. 

Порада №6: Розвивайте їхню емпатію

Для цього чудово підійде благодійність. Разом з дітьми ми можете зробити подарунки тим, хто їх потребує. 

Порада №7: Покатайтеся на ковзанах

Звісно, на ковазанах можна покататися і влітку, але саме різдвяна атмосфера навколо може подарувати вам і дітям яскравіші враження. Особливо, коли надворі немає снігу.

Порада №8: Дивіться різдвяні фільми

Старі добрі фільми можуть виручити завжди. Їх список ви можете знайти тут: 50 новорічно-різдвяних фільмів для всієї родини

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: