Osvitanova.com.ua

29 листопада 2019 року в Klitschko Expo (Київ) відбудеться 4-й бізнес-форум Kids Club Forum для керівників та власників дитячих освітніх проектів. Цього року спікери розкриють практично «голу» правду про освітній бізнес на прикладі реальних кейсів. Учасники форуму отримають бізнес-інструменти, корисні знайомства та натхнення на реалізацію своїх ідей.

 

З кожним роком відкривається все більше дитячих освітніх проектів, сфера стрімко зростає, збільшується конкурентність. Тому, щоб не відставати, і залишатися в лідерах, важливо аналізувати свій бізнес, шукати відповіді на болючі питання, шляхи розвитку, знайомитися з кейсами і головне – не боятися відразу ж застосовувати нові знання на практиці.

KIDS CLUB FORUM – це щорічний бізнес-форум, ефективний дискусійний та навчальний простір для керівників та власників дитячих освітніх установ. Щоосені івент надихає топ-менеджерів на розвиток свого бізнесу, сприяє створенню єдиного дружнього співтовариства для обміну досвідом та співпраці.

У 2019 році вже в 4-й раз форум готовий прийняти учасників з темою «Вся правда про освітній бізнес: кейси, факти, рішення». Керівників очікують несподівані зізнання, чесні цифри, відверті розповіді. Буде можливість обговорити найболючіші питання свого бізнесу, і головне – знайти на них відповіді. Спікери розкриють всю правду про бізнес-процеси, управління персоналом та про маркетинг і просування дитячих проектів. Кращі гравці сфери розкриють шлях становлення своїх проектів без прикрас, покажуть новітні розробки, будуть відповідати на питання учасників.

Kids Club Forum 2019 буде цікавий власникам та керівникам дитячих освітніх проектів: таборів, центрів, клубів, альтернативних шкіл. Більш того, буде багато часу для нетворкінгу, тому учасники зможуть обзавестися корисними знайомствами з лідерами у своїй сфері, отримати індивідуальні консультації від експертів, в результаті, – зробити свій проект більш успішним.

Ми запрошуємо власників та керівників дитячих освітніх установ взяти участь в Kids Club Forum 2019. Встигніть купити квиток за вигідною ціною. А з командою ще дешевше!

За підготовкою слідкуйте на нашій ФБ-сторінці чи в івенті.

Контакти організаторів:

+38 (096) 805 93 80

Hello.nbproject@gmail.com

Реєстрація: www.kidsclubforum.com.ua

 

Поширити у соц. мережах: