Osvitanova.com.ua

 

Вже традиційно викладачі освітньої студії Курси ЗНО Educator на старті нового навчального року діляться своїм досвідом підготовки до ЗНО. Сьогодні я поділюся корисними ресурсами, які допоможуть у навчанні майбутнім абітурієнтам.

1. Сайт УЦОЯО. На ньому є вся актуальна та офіційна інформація щодо термінів та процедури ЗНО, а також програми підготовки та приклади завдань. Ретельно ознайомтесь із програмами предметів, які плануєте складати на ЗНО. Програма кожного курсу повинна відповідати рекомендованій програмі підготовки до ЗНО Українського центру оцінювання якості освіти. В освітній студії Educator навчальні курси побудовані за цими рекомендаціями, але якщо ви готуєтесь до одного з предметів самостійно, слідкуйте за тим, щоб теми та їх наповнення відповідали програмі

2. EdEra – студія онлайн-освіти. На цій платформі ви знайдете безкоштовні онлайн-курси з підготовки до ЗНО з історії України, математики, біології, української мови, української літератури, географії. Лайфхаки, відео, подкасти, тексти та багато-багато тестів. Що ще треба для цікавої та результативної підготовки до ЗНО? Досвідчені автори та харизматичні викладачі? Це все є в онлайн-курсах на платформі EdEra. 

3. Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – перший та найбільший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні, а значить і для підготовки до ЗНО там знайдеться кілька цікавих курсів. Зокрема на платформі Prometheus можна підготуватися до української мови та літератури, історії України та математики.

4. iLearn – безкоштовна платформа з навчальними онлайн-курсами, тестами та вебінарами для всіх, хто бажає навчатися та успішно скласти ЗНО. Проект розроблено за підтримки ГС «Освіторія». Окрім прослуховування відео-уроків та вебінарів у учнів є можливість створити на платформі власного віртуального героя та апгрейдити його за віртуальну валюту – вчибакси, які нараховуються за проходження тестів та перегляд навчальних вебінарів. 

5. Блог освітньої студії Educator. В блозі викладачі курсів підготовки до ЗНО діляться досвідом, порадами та корисними посиланнями, що допоможуть зробити підготовку до ЗНО ефективною при мінімумі зусиль. Зокрема на вашу увагу заслуговує матеріал, в якому зібрано перелік та посилання на електронні версії програмних творів з української літератури, які варто прочитати до ЗНО. 

6. Ресурс ВСТУП.ІНФО стане в нагоді для ознайомлення з прохідними балами минулих років на різні спеціальності та допоможе визначити який бал краще обрати за мету в підготовці до ЗНО-2020. 

7.  Osvita.ua – це портал, на якому зібрані всі тести ЗНО згруповані за роками. Чудова можливість потренувати навичку вирішення тестів. 

Продуктивного навчання!

Поширити у соц. мережах: