Osvitanova.com.ua

Іноземна мова, як спорт, вимагає регулярних тренувань. На жаль, після завершення навчання навіть у виші не всі вільно володіють англійською. А з щільним графіком, де є робота, родина, хобі і так далі, на підручники та вправи немає ні часу, ні бажання. До того ж, мова — це не лише граматика. А от коротке відео можна переглянути дорогою на роботу, під час сніданку чи обіду або ж навіть у черзі. Тож ми відшукали 7 YouTube-каналів, з якими ви можете вдосконалити свої знання або урізноманітнити вивчення англійської.

BBC Learn English

 

Компанія BBC створила цілий комплекс відеоуроків з англійської мови, які знаходяться у вільному доступі на YouТube. Тут ви можете знайти діалоги з реального життя, тематичні інтерв'ю і навіть анімаційні ролики. До того ж, на каналі є короткі ролики, присвячені новинній лексиці. Тож ресурс буде корисним всім, хто має потребу слухати, дивитися чи читати англомовні ЗМІ.

Кількість підписників: 1 950 083

Business English Videos for ESL

 

Канал підійде тим, хто хоче прокачати свою бізнес-англійську. Всі відео спрямовані саме на цю тему, а для полегшення процесу можна увімкнути субтитри.

Кількість підписників: 210 578

Marina Mogilko

 

Марина є засновницею платформи з вивчення англійської мови та загалом навчання за кордоном. На каналі ж дівчина російською розповідає про свої секрети вивчення мови, а також про життя, навчання та ведення бізнесу в США.  

Кількість підписників: 903 180

Ірина Ші

 

Ірина ще одна російськомовна авторка блогу, яка допоможе розібратися з тонкощами всіх граматичних часів англійської мови, розширити словниковий запас та познайомитися зі сленгом. Плюс, на каналі можна знайти поради, як організувати свою поїздку в США.  

Кількість підписників: 430 589

Англійська по-простому

 

Тут Ростислав Михайлишин вже протягом декількох років намагається доносити до людей англійську мову в простий та легкий спосіб. "Стереотипні та традиційні підходи щодо вивчення англійської мови змусили мене створити цей канал, щоб донести вам щось нове, що вже широко використовується в США та Канаді", — пише сам блогер.

Кількість підписників: 32 978

Английский как по нотам

 

Автор пропонує меломанам вивчати мову на основі їх улюблених композицій. Він показує на прикладі популярних пісень, фільмів та ігор упереміш з хорошим почуттям гумору, як можна вчити англійську мову, не занурюючись в нудну теорію. Легко і практично.

Кількість підписників: 174 922

British Council | LearnEnglish Kids

 

Тут можна вивчати мову разом з дітьми. На каналі зібрано мультфільми  за мотивами відомих казок, дитячі віршики, мелодії та пісні, які добре запам'ятовуються. Також канал має цікаву рубрику Word of the week, у якій діти з різних країн вимовляють нове англійське слово.

Кількість підписників: 167 885

Поширити у соц. мережах: