Osvitanova.com.ua

6 та 7 квітня 2019 року в Русанівському фізико-математичному ліцеї міста Києва відбудуться ХХVІ олімпіада з математики та ХVІ олімпіада з головоломок. До 3 квітня включно учні з усієї України мають змогу зареєструватися на участь у конкурсі.

Олімпіада з математики пройде 6 квітня і долучитись до неї можуть учні 6-8 класів індивідуально та учні 9-10 класів командою. Олімпіада з математики проводиться за сприяння Факультету кібернетики та механіко-математичного факультету КНУ імені Т. Шевченка, Інституту прикладного системного аналізу та Фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ» імені І. Сікорського.

Олімпіада з головоломок відбудеться 7 квітня і розрахована на учнів 4-10 класів та є спільним проектом Русанівського ліцею та ліцею «Наукова Зміна». Такий конкурс є унікальним за своєю тематикою та не має аналогів в Україні.

Над олімпіадними задачами з математики і головоломок працює команда Русанівського ліцею: вчителі та випускники ліцею. У команді авторів — найкращі вчителі України, кандидати технічних наук, математики, криптологи, автори розв’язань задач японської храмової геометрії Сангаку, багаторазові переможці міжнародних олімпіад та конкурсу МАН.

ІСТОРІЯ ТА АРХІВ ОЛІМПІАДНИХ ЗАДАЧ

«Ми очікуємо понад 400 учасників 4-10 класів з різних шкіл Києва та України та гостинно запрошуємо на наше свято всіх, хто має хист та інтерес до математики, аби поринути в атмосферу творчості, красу авторських геометричних задач та оригінальних головоломок», — ділиться Світлана Тимошенко, заступник директора з наукової роботи Русанівського ліцею.

Переможці олімпіад отримають цінні призи.

Дізнатись більше можна за телефоном (063) 428-25-07 або написавши на електронну адресу info@rl.kiev.ua (Світлана Тимошенко).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ДЛЯ УЧАСТІ

Поширити у соц. мережах: