Osvitanova.com.ua

Сьогодні знайомимо з розвиваючими мультиками українською, які можна знайти на YouTube: тут не тільки яскраві картинки й цікаві сюжети, але й інформація про правила безпеки, цікаві винаходи, про нашу країну та ще багато про що. 

«Корисні підказки»

Це справжня енциклопедія в мультфільмах: що робити, коли намагаються образити? Як захиститися від сонця і спеки? Як дарувати і обирати подарунки? Як знайти нових друзів у школі? Безліч цінних порад, які стануть у нагоді дитині. Повний плейліст можна знайти отут, а ми залишаємо для знайомства першу серію.

«Супер Том і розумники»

Серія інтерактивних навчальних мультфільмів, які допоможуть дітям вивчити англійський алфавіт, вимову і граматику.

«Це наше і це твоє»

Популярний дитячий мультфільм, рекомендований МОН України до перегляду на уроках. Мультсеріал у легкій і доступній формі розповідає про те, чим може пишатися житель України. Наприклад, один з найдавніших заповідників — наш, найдовша в світі гіпсова печера — наша, найбільші запаси солі в Європі — наші і багато інших вражаючих фактів.

«Сід – маленький вчений»

Американський мультик для маленьких чомучок. Головний герой — Сід, йому п’ять років, і він хоче знати абсолютно все. Він самостійно намагається розібратися в тому чи іншому запитанні: чому банан жовтий, звідки беруться хмари, навіщо люди носять окуляри та інше.

«Світ чекає на відкриття»

Новий проект каналу ПЛЮСПЛЮС про видатні відкриття, які змінили світ. Мультфільм не тільки розповідає про винаходи, а й надихає діток на їх створення. Проект також рекомендований МОН України до перегляду в школах.

Поширити у соц. мережах: