Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

Інноваційна загальноосвітня дистанційна школа для учнів 5 – 11 класів,
частина сім'ї Комп'ютерної Академії ШАГ. Працює за ліцензією МОН.

Після завершення навчання учні одержують документи державного зразка про середню освіту:
після 9 класу – свідоцтво про здобуття базової середньої освіти.
після 11 класу – свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти.

Школа надає:
– Індивідуальні освітні програми, залежно від темпу дитини
– Можливість займатися у зручний час, з будь-якої країни світу
– Можливість вибору програми повністю у живому форматі
– Вивчення IT та іноземних мов
– Живе спілкування із викладачем
– Підготовка до ДПА та ЗНО
– Курси профорієнтації
– Персональний асистент
– Спільні подорожі та тематичні табори на канікулах
– Можливість займатися індивідуально з викладачем
– Закритий клуб для батьків

* Комп'ютерна Академія ШАГ – лідер у сфері IT-освіти з 1999 року. Є найбільшою міжнародною компанією з сотнями тисяч випускників по всьому світу у сфері IT-освіті для дорослих та дітей. Це 23 роки досвіду у сфері освіти, 250 тисяч випускників у 22 країнах світу, має 166 філій.

Головна концепція Unicorn School – це мотивація як рушійна сила в освіті дитини, школа – комп’ютерна гра, яка базується на 5 факторах ефективності освіти 21 сторіччя:
– Сучасна форма подання інформації
Суха теорія за підручниками давно показала свою неефективність, дитина повинна вчитись не тому що так треба, а через жагу до навчання, тому що Їй цікаво та захоплююче. Ми пропонуємо інноваційний підхід з використанням сучасних технологій за європейськими та світовими стандартами.

– Гейміфікація
Ми розробили унікальну навчальну платформу – M A P S, в якій втілена головна концепція школи – мотивація як рушійна сила в освіті дитини. Учні мають свої королівства, де навчаються граючи створеними персонажами. Вони захоплюють карти математики, української мови, фізики, англійської тощо, стають мерами міста, об’єднуються в клани, одержують винагороди, змагаються за першість у залі слави.
Детальніше про платформу https://youtu.be/lAdfeovtyNY

– Уміняя
У нас дитина здобуває нові навички і закріплює їх після кожного уроку, тому її знання відкладаються у довготривалу пам'ять.

– Персоналізація
Система в Unicorn School заточена під персональний темп, учні мають можливість навчатися за особистим графіком з будь-якої країни. Платформа M.A.P.S, де проходить навчання, має велику кількість маршрутів, дитина сама обирає, коли її персонаж вирушить у місто “Алгебра” і наскільки там затримається. Також ми проводимо профорієнтаційні консультації та формуємо персональні освітні маршрути.

– Викладачі майбутнього
Вчителі у нашій школі – це професіонали та старші друзі, які завжди з радістю допоможуть досягти бажаного. В онлайн-школі Unicorn дитина може займатися не лише самостійно, а й має змогу працювати з викладачами. Ми дивимося на дитину через її досягнення, та можемо цим керувати, зробити її освіту глибшою, більш змістовною та ефективною.

Для навчання в Unicorn School достатньо мати комп'ютер та доступ в інтернет, а наш професійний колектив викладачів допоможе дитині швидко адаптуватися до нового формату навчання.

Отримайте безкоштовний доступ до демонстраційних уроків і дізнайтеся, чому дистанційна освіта – найкращий вибір дбайливих батьків, які піклуються про успішне майбутнє своєї дитини.

Отримати Демо-доступ до навчальної платформи M.A.P.S.
https://maps.itstep.org/student/login

Поширити у соц. мережах: