Osvitanova.com.ua

INVENTOR School

Адреса

вул. Дніпровська Набережна 18а

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок, Центр дитячого розвитку, Школа

Inventor School — школа повного дня на Осокорках.
Наші принципи, за якими ми будуємо комфортне середовище для розвитку і росту:
1. Простір, вільний від нетерпимості й засудження
2. Право на помилку й самостійність у прийнятті рішень
3. Екосвідомість та відповідальне відношення до навколишнього середовища

З самого початку ми йшли до створення навчальної екосистеми, що складалася б з різних форматів, але керувалася єдиною ідеологією — надавати сучасну освіту і максимум корисних навичок, що допоможуть нашим учням реалізуватися у будь-якій сфері й стати щасливими дорослими.

У нашій школі поєднано багаторічний досвід нашої роботи у позашкільній освіті з тисячею мрій наших учнів і запитами їх батьків. Ми створили INVENTOR SCHOOL такою, в якій би хотіли навчатися самі. Для нас довіра батьків є важливою і ми дуже вибагливо ставимося до всього, що створюємо. Адже головною цінністю для нас є діти – учні школи.

Ми - компанія розробник і використовуємо власну освітню систему, в яку дуже органічно вписана програма Нової української школи. У основі нашої програми - науково-обґрунтована технологія STEM-навчання. Чому саме STEM? Відповідь дуже проста – це навчання, яке максимально наближене до реального життя. При такому підході ми спрямовуємо дітей до активного пізнавального процесу, який пробуджує дослідницький інтерес та розкриває таланти і можливості у кожній дитині.

Готуючи дітей до майбутніх професій, ми розуміємо, що їм доведеться нестандартно підходити до вирішення різноманітних та ще невідомих задач. Тому застосовуємо креативний підхід у навчанні. Також знаємо, що успіх багатьох їх починань залежить від уміння працювати в команді. Адже тільки взаємодіючи, діти навчаються генерувати ідеї і втілювати їх у життя. Усе це ми врахували при розробці освітнього плану школи.

Також у школі багато уваги приділяється розвитку особистісних характеристик дитини. Ми вчимо: як адаптуватися до цього мінливого світу і не втратити свою унікальність; як використовувати знання, коли час ставить серйозні виклики; як не втратити набуті цінності і світогляд; як аналізувати інформацію, оцінюючи реальний стан речей; як не боятися бути іншим і мати змогу створювати і опановувати нові професії. Саме STEM-навчання найефективніше забезпечує реалізацію таких задач.

Якісна освітня програма, сучасне технічне обладнання, інноваційні технології, талановиті педагоги – це те, чим пишається INVENTOR SCHOOL. Ми разом створюємо цікавий світ навчання, розуміючи, що ми є розробниками ще чогось невідомого. INVENTOR SCHOOL - це школа можливостей, де діти роблять перші кроки назустріч дорослим мріям.

Поширити у соц. мережах: