Osvitanova.com.ua

23 вересня, субота

Школа з Minecraft для освіти

Де? Київ

Коли? 10:00 - 19:00

Скільки? Безкоштовно

Для педагогів та викладачів. Реєстрація обов’язкова.

Показова Школа Microsoft - Britannica School організовує чудову подію для впровадження сучасних технологій у навчання. Адже вичитися граючи – це легко і приємно. Minecraft: Education Edition – це світ навчання, що сприяє творчості, співпраці й вирішенню задач. Викладачам окрім тренінгу пропонують готові уроки, інструкції та шаблони просторів.

 

Family Fest Пікнік

Де? Київ, м. Лівобережна, вул. Микільсько-Слобідська, 2А

Коли? 11:00 - 14:00

Скільки? безкоштовно

Для дітей та батьків.

Організатори запрошують поринути в атмосферу дружнього спілкування, щасливо та цікаво провести час цілою родиною, відпочити та отримати заряд радісних відчуттів. У програмі Свята захопливі майстер класи, зона відпочинку, цікаві розваги для дітей, food-зона, кіно під куполом та призи.

 

Наукові пікніки у Києві

Де? Київ, Парк ім. Тараса Шевченка

Коли? 11:00 – 17:00

Скільки? безкоштовно

Для дітей та батьків.

Чи готові ви до науки у чистому вигляді під вікритим небом? Бо вже у цю суботу парк ім. Тараса Шевченка перетвориться на лабораторію. Більше 40 команд експериментаторів будуть вражати наукою киян та гостей столиці. Під час пікніка ви не знайдете голої теорії, а переконаєтесь, що наука існує усюди навколо нас та відкриєте її таємниці.

 

 

Фестиваль STEM-освіти 

Де? Київ, Київський палац дітей та юнацтва, вул.Івана Мазепи, 13

Коли? 11:00 – 19:00

Скільки? безкоштовно

Для педагогів, батьків та дітей.

Фестиваль STEM-освіти ставить перед собою мету розвинути здібності дітей та підлітків в науково-технічних напрямках, підтримати інтерес та дати можливість проявити себе. Головним фокусом фестивалю стануть 4 головні напрямки STEM-освіти: S – science, T – technology, E – engineering, M – mathematics (Наука, Технології, Інженерія, Математика).

 

24 вересня, неділя

Майстер-клас «Секрети пісочної мультиплікації»

Де? Київ, Студія "Мультмакс", пр.Петра Григоренка, 26А

Коли? 10:00 – 12:00

Скільки? 250 грн.

Контакти: (067) 731-57-47

Для дітей та батьків. Реєстрація обов’язкова.

Малювання піском розвиває дрібну моторику, покращує пам'ять, пластику рухів, роботу мозку. Мистецтво пісочної анімації цікаво тим, що дає можливість розкритися творчому потенціалу дитини, навчитися бути сміливим. Антистрес і політ фантазії в одній програмі.

Гумор Фест у Феофанії

Де? Київ, Парк Феофанія

Коли? 14:00 – 19:00

Скільки? Вхід у парк для дорослих 20 грн, для школярів та студентів 5 грн, для дітей до 7 років та пенсіонерів безкоштоно

Контакти: (093) 280-14-09

Для дітей та батьків.

Концентрація веселощів заскалюватиме, бо цей веселий фест запрошує усю родину! Для дітей передбачені атракціони, безкоштовні творчі майстер-класи, розважальна програма із клоунами та мімами, ляльковий театр. Батьки в цей час можуть насолодитися концертом під відкритим небом та скуштувати українських страв у кафе поблизу.

 

26 вересня, вівторок

Майстер-клас "Творча майстерня морозива для юних талантів"

Де? Київ, ТРЦ «Лавина», вул..Берковецька, 6Д

Коли? 16:00 – 18:00

Скільки? 350 грн.

Контакти: (063) 700-02-07

Для дітей шкільного віку. Реєстрація обов’язкова.

Смачніше за звичайне морозиво може бути лише морозиво, приготовлене власноруч. На майстер класі розкажуть про історію десерту, інгредієнти, поставлять видовищний експеримент та ще й розіграють приз. Буде смачно!

Поширити у соц. мережах: