Osvitanova.com.ua

Підлітків з інвалідністю запрошують навчатись блогінгу з підтримкою топових експертів у хабі інклюзивного ТікТоку. Проєкт реалізується у межах кампанії «Діти як діти», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Радницею — уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’єю Герасимчук. 

ХІТ – це тримісячне навчання для підлітків з інвалідністю від топових ТікТок-блогерів, серед яких Рома Геній, TUMAZAR, Asya Say, Юлія Типусяк (ПРОЛІТ) та Таня Яста. Молодь отримає знання про ведення блогу й створення цікавого контенту.

Програма містить:

онлайн лекції та офлайн зустрічі;  менторську підтримку від блогерів;  публікації відео учасників на сторінках ЮНІСЕФ;  подарунки від партнерів. 

Подати заявку можуть підлітки віком від 14 до 18 років за посиланням. Дедлайн – 25 вересня 2024 р.

«Хаб інклюзивного ТікТоку дає можливість підліткам з інвалідністю проявитися, продемонструвати світу свої навички і таланти й реалізувати свою сміливу мрію – стати блогером. Менторство від експертів – це важлива підтримка для кожної дитини, і саме така команда допоможе повірити в себе», – зазначає Дар’я Герасимчук.

Кампанії «Діти як діти» має на меті змінити норми суспільства щодо інклюзії. Людей з інвалідністю часто сприймають через призму жалю й співчуття, тому важливо наголошувати, що кожна дитина має свої хобі, емоції й мрії, а інвалідність – лише одна з мільйонів характеристик, а не визначальна риса.

{{read_more|Читайте також| 1813, 975}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: