Osvitanova.com.ua

Медіасервіс MEGOGO створив розділ для дорослих і дітей — «Цивільна підготовка», він доступний в межах «MEGOGO Освіта». Для українців, які живуть в умовах повномасштабного вторгнення та постійної потенційної небезпеки зібрали корисні відео та подкасти з тактичної медицини, підтримки ментального здоровʼя, мінної безпеки, збірки FPV дронів для фронту, плетіння маскувальних сіток тощо. Весь контент можна переглядати на сервісі безплатно.

Вже доступні освітні відео від державних, громадських та приватних організацій: Служби безпеки України, Освітньої онлайн-платформи Зрозуміло!, «Солом'янських котиків», проєкту Victory Drones (Народний FPV) та інших на більш ніж 70 годин відео та аудіо контенту. Кількість контенту буде постійно поповнюватися.

 

Серед тематик:

Тактична медицина – протокол MARCH (тактична аптечка, допомога при різних патологічних станах)

Цивільна оборона

Як чинити супротив на окупованих територіях

Як збирати «народні» FPV дрони для війська

Виготовлення маскувальних сіток

Психологічна, інформаційна, особиста безпека

Мінна безпека

Допомога громад ВПО

Як підтримати дитину під час війни

Як протистояти ІПСО

 

«Цивільну підготовку» можна знайти на медіасервісі в розділі «MEGOGO Освіта» серед інших підрозділів: «Бібліотека Projector», «Популярні мови», «IT, бізнес та креатив», «Саморозвиток», «Освіта для дітей».

 

Нагадаємо, восени 2023-го MEGOGO запустив розділ «Освіта». Його перевагою є можливість вивчати освітній контент десятків шкіл та інститутів в одному місці з різних девайсів, а також ознайомитись з бажаною школою поступово, до придбання повного курсу. Наразі в MEGOGO Освіта зібрані понад 3000+ лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей та дорослих.

 

{{read_more|Читайте також| 6158, 4827}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: