Osvitanova.com.ua

School Navigator зібрав для вас добірку літніх таборів 2024 року, де ваші діти зможуть провести незабутні канікули. Ознайомлюйтеся, дізнавайтеся деталі та плануйте літній відпочинок ваших дітей!

У цій статті ми розповімо про 10 літніх таборів 2024 року:

STEM-табір та садок EUROCAMP Літні табори від JAMM: «Креативний я» та «Інкубатор скілів 2.0» BabyLand CAMP у Чорногорії, Болгарії і Карпатах Літня онлайн-школа від SchoolToGo  Emily Kids' Camp Інноваційний IT-табір у Болгарії Табір «Бізнес гра» від Безмеж Денний табір у Приватних школах Олени Вєдєрнікової Підлітковий табір в Карпатах «Дикий Кенгуру»

Матеріал не є рейтингом та створений на комерційній основі.

STEM-табір та садок

Підходить для дітей 4-14 років.
Дати табору: від 3 червня й до кінця літа.
Місце проведення: локації київських STEM-шкіл: Позняки, Осокорки, Печерськ, Нивки, Солом’янка, Оболонь, Лук'янівка, Троєщина, Лівобережна та Либідська.
Звертайтеся за телефоном: 044 490 90 80.

☀️Літечко вже ось-ось! Let's go до літнього табору й садочку на круті STEM-мандри! Тим паче, що для справжніх поціновувачів якісного відпочинку ми підготували спеціальну пропозицію: сплачуйте одразу 4 тижні пригод за ціною 3 тижнів. 

✔️Старт кемпу: 3 червня 
✔️Графік роботи: пн-пт з 08:30 до 18:00 

Наші переваги:  

цікава й насичена STEM-програма, де забуваємо про гаджети. Попереду нові навички та яскраві емоції! смачне й здорове харчування, яке входить у вартість зручний формат відвідування (пів дня, день, тиждень)  безпечне перебування

Наша програма:

👫На юних кемперів 6-14 років чекає: 

мандри найцікавішими країнами світу конструювання та програмування крутезних роботів майстер-класи з Minecraft education  творчі завдання у Kahoot та Canva

👧🧒А в STEM-садочку будемо:  

конструювати з улюбленим LEGO створювати круті власні анімації та програмувати весело гуляти та відпочивати на свіжому повітрі

Детальніше про STEM-мандри за посиланням.

EUROCAMP

Підходить для учнів 1-10 класів.
Дати табору: 17-28 червня.
Місце проведення: Київ, вул. М. Максимовича, 28Г (ЖК «Нова Англія»). На території школи є укриття на випадок повітряної тривоги.
Звертайтеся за телефоном: 044 229 97 20.

Літній табір ЄК «EUROCAMP» запрошує учнів 1-10 класів провести незабутнє літо, наповнене розвагами та новими знаннями. У таборі ми піклуємося про розвиток кожного учасника, пропонуючи безліч програм та активностей для різних вікових груп.

Програма «EUROCAMP»

Funny English Club  Cool Deutsch Французька s’il vous plaît  Фарболенд  IT-школа «Віртуальна реальність» Crazy dance Reading Time – час для релаксу Шалені квести та подорожі та пригоди на кожному кроці SUMMER PARTY – басейн, родзинка перезавантаження Легка соціалізація першокласників – комфортний старт для наймолодших.

Вартість тижневого перебування - 7200 грн. Обіди та вечері входять у вартість.

Літні табори від JAMM

Літні табори від JAMM – це завжди чудовий вибір та рання профорієнтація! Цього року для учасників є два неймовірних онлайн-табори: «Креативний я» та «Інкубатор скілів 2.0».

Літній арттабір «Креативний Я» – це ідеальний час для усіх, хто обожнює малювати та цікавиться психологією.

Підходить для дітей 10-17 років.
Дати табору: 8-12 липня.
Місце проведення: онлайн.

Що робитимуть учасники табору:

Створять власного ілюстрованого персонажа для мультфільмів, коміксів, манг та інших проєктів Нададуть персонажу не тільки форми, а й характер та унікальність! Створять стікерпак з емоціями персонажа за допомогою скетчів і лайнарту. Вигадають комікс із пригодами персонажа. Навчаться дизайну, створюючи афішу для власного фільму! А родзинкою табору буде робота з психологом та арттерапевтичні техніки!

Профорієнтаційний табір «Інкубатор скілів 2.0» – це табір, який допоможе дитині прокачати свої навички та визначитися з майбутньою професією!

Підходить для дітей 10-17 років.
Дати табору: 
1-5 липня; 15-19 липня.
Місце проведення: онлайн.

Що робитимуть учасники табору:

Створять власний онлайн-продукт: тренінг, онлайн-курс навчання Оформлять його на власному сайті так, щоб його хотіли купити Навчаться роботи зі штучним інтелектом для створення креативного контенту Опанують скіли дизайну, маркетингу, підбору персоналу та менеджменту У результаті матимуть готовий продукт, з яким можна почати свій онлайн-бізнес!

Що потрібно для участі в обох таборах? Ноутбук або комп’ютер та доступ до поштової скриньки.

Звертайтеся за телефоном: 098 602 72 33; 066 602 72 33.

BabyLand CAMP у Чорногорії, Болгарії і Карпатах

Підходить для дітей 6-16 років.
Дати й місця проведення:
Чорногорія: 19 червня - 3 липня 
Болгарія: 20 липня - 5 серпня
Карпати: 1 липня - 13 липня 
Звертайтеся за телефоном: 099 179 31 72.

BabyLand CAMP вже протягом 10 років дарує дітям від 6 до 16 років незабутні емоції та враження. Де б ми не були – в Україні, Болгарії чи Чорногорії, кожна година в нашому таборі наповнена захопливими подіями, розвагами та емоціями.

Щоб ви відчули нашу атмосферу, розповімо про один день з життя нашого табору. Розпочинається наш день о 9:00, коли вожаті вітають дітей з початком нового дня і діти прокидаються під різні розіграші та активний ігровий або музичний підйом, одягаються й разом ідуть на ранкову Зумбу.

Після смачного сніданку розпочинається активна програма, яка включає  різноманітні заходи: від творчих майстерень та квестів до спортивних ігор та чемпіонатів. А потім діти вирушають до басейну або моря, де вони можуть поплавати, позмагатися у водних іграх та просто насолодитися теплим сонечком та пляжним відпочинком. 

Після обіду діти можуть відпочити під час сієсти та насолодитися смачним полуденком перед тим, як вирушити у нові пригоди. Під час active time та настільних ігор діти вчаться співпраці та командній роботі, розвиваючи свої навички та здібності. 

А ввечері наш табір перетворюється на справжнє казкове містечко! Такі вечірні заходи, як кінотеатр просто неба або ігрова дискотека, залишають незабутні враження у серцях дітей. А після цього – час для вечірнього чаювання та розмов про те, що відбулося цього дня. І це ще не все… у дітей є додаткова можливість після відбою прийти на нічну зустріч клубу Мафії.

Кожен день у BabyLand CAMP – це неймовірна подорож у світ пригод та незабутніх спогадів для наших дітей.

Літня онлайн-школа від SchoolToGo

Підходить для учнів 1-10 класів.
Дати табору: з 17 червня до 16 серпня; понеділок – п’ятниця, з 10:00 до 14:40 за київським часом.
Місце проведення: онлайн.
Звертайтеся за телефоном: +421905867098 (Viber, WhatsApp, Telegram).

SchoolToGo запрошує учнів 1–10 класів долучитися до літньої школи 2024 року в онлайн-форматі. Заняття дають унікальну можливість за два місяці здобути необхідні знання та навички для продовження шкільної освіти в наступному навчальному році.

Навчальний план передбачає заняття з надолуження освітніх втрат, повторення та закріплення програмного матеріалу з основних предметів з понеділка по середу. В четвер та п’ятницю заплановано інтерактивні та інтегровані заняття, факультативи, проєктна та групова робота, спрямовані на розвиток творчого потенціалу учнів, критичного та логічного мислення, пізнання себе та світу, розширення та поглиблення знань з програмного матеріалу

Заняття проходитимуть наступним чином:

з понеділка до середи — заняття з надолуження освітніх втрат, повторення та закріплення програмного матеріалу; у четвер та п'ятницю — інтерактивні й інтегровані заняття, факультативи, проєктну та групову роботу для розвитку творчого потенціалу, критичного та логічного мислення.

НОВЕ ЛІТО — НОВИЙ Emily Kids' Camp! 

Підходить для дітей 8-12 років.
Дати: 10 червня – 1 вересня (щотижня 1 заїзд).
Місце проведення: Emily Resort, м. Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б. 
Звертайтеся за телефоном: 068 307 73 07.

Три місяці неймовірних пригод разом з Emily Kids' Camp – англомовний табір від Emily Resort! 

Ми віримо, що усмішка дитини – це найкращий показник якості нашої роботи, тому створюємо неповторну атмосферу. Наша мета – зробити кожен день у таборі незабутнім для кожної дитини, даруючи їм відчуття радості і самовпевненості разом з новими навичками.

🌍 Червень: «Навколо світу за 6 днів»

Уявіть: прокидаєтеся – нова країна! А вашій малечі не треба уявляти… Стати справжнім мандрівником, який побачить світ за 6 днів, не покидаючи нашого табору — можливо тільки у Emily Kidsʼ Camp!

🤠 Липень: Wild West

У маленькому містечку на Дикому Заході, де ковбої та індіанці живуть поруч, відбувається загадкове зникнення важливої реліквії. Станом наразі, ніхто не знає, хто чи що стоїть за цими таємничими подіями, але містечко повне чуток і побоювань. Унікальна можливість відчути себе справжніми героями прерій та пустельних земель та стати на шлях розв’язання цієї загадки в кемпі. 

🏴‍☠️ Серпень: «Пірати: В пошуках загубленого скарбу»

Приготуйтеся підняти вітрила та вирушити у морські пригоди. Кожен день пропонує нові виклики та завдання – справжня атмосфера піратського життя гарантована! Тож, сміливі морські вовки, більше не потрібно уявляти себе на борту корабля, адже тільки у Emily Kids' Camp ви зможете знайти справжній скарб і заслужено стати справжніми легендами моря.

Що чекає наших маленьких гостей цього літа?

Проживання у комфортабельному хостелі в стилі Hogwarts 4-разове харчування Аквапарк та акваторія  Інтерактивні уроки англійської Тематичні, кулінарні майстер-класи Цікаві поїздки: Dragon Park, зоопарк Limpopo, Океанаріум Скіл тайм  Вечірки, розваги, естафети  1 ніч у наметах у таборовому містечку

Не гайте часу, бронюйте місця вже сьогодні!

Інноваційний IT-табір у Болгарії

Підходить для дітей 9-16 років.
Дати табору: 10 червня - 23 серпня (тривалість зміни 15 днів).
Місце проведення: Болгарія.
Звертайтеся за телефоном: 097 220 47 35.

IT FRIENDS Camp - це інноваційний IT табір на МОРІ

Ми поєднуємо відпочинок-оздоровлення з отриманням нових знань 🔥

Новий, сучасний готель 4* на першій лінії від моря. Закрита територія, цілодобова охорона табору, кваліфікований персонал, постійний нагляд за дітьми. Комфортні умови проживання, медичне обслуговування, збалансоване харчування All inclusive light. Медичне страхування на період перебування у таборі. Насичена IT програма. Цікаві заняття різних рівнів: як для дітей, які вивчали IT, так і для новачків.  English Speaking Club Спортивні ігри. Пляжні розваги. Динамічна розважальна програма.

Як проходить день дитини в IT Friends Camp

08:00 - 08:30 Ранкова зарядка
08:30 - 09:00 Сніданок у ресторані
09:30 - 10:30 Навчання  IT
11:00 - 12:00 Відпочинок на морі
12:00 - 13:00 Обід у ресторані
13:00 - 14:00 Тиха година
14:00 - 15:00 English Speaking Club
15:30 - 17:00 Басейн
17:30 - 19:00 Спортивні ігри
19:00 - 19:30 Вечеря в ресторані
19:45 - 21:45 Костюмовані вечірка, дискотека
22:00 Відбій

Табір «Бізнес гра» від Безмеж

Підходить для дітей 6-12 років.
Дати табору: 1-27 липня.
Місце проведення: Київська обл., с. Хотів, вул. Промислова, 1-В (ЖК Емоції).
Звертайтеся за телефоном: 094 710 50 02.

Протягом місяця (4 зміни по 5 днів) діти занурюються у світ фінансів та бізнесу, де спробують себе у ролі справжніх підприємців, навчаться основ створення власної справи, фінансів, податків і бізнес-стратегій.

У таборі «Бізнес гра» все по-справжньому: гроші (валюта «безмежики»), відповідальність за власний вибір (можна як розбагатіти, так і збанкрутіти), серйозна математика (планування та розрахунок бюджету, оренда, податки), конкуренція та співпраця. Наприкінці кожного тижня діти мають можливість витрачати кошти в крамничці Безмеж.

Очікуваний результат: розвиток самостійності та впевненості в собі, підвищення самосвідомості та навички самоорганізації, покращення управління часом та ресурсами.

План дня:
09.00-10.00 Ранкова зустріч, вільне спілкування, руханка, смачне какао
10.00-11.30 Перший бізнес-блок: Основи бізнесу (учасники збираються в аудиторії або під навісом на свіжому повітрі на інтерактивні заняття про основи підприємництва / бізнес-планування / фінансова грамотність)
11.30-13.30 Робота в студіях на вибір: Art, Спорт, Технології (робототехніка, інжиніринг), Хенд-мейд
13.30-14.30 Обід, відпочинок (смачні страви у власній їдальні, шведська лінія)
14.30-17.30 Другий бізнес-блок: Ділова гра (діти об’єднуються в команди та працюють над власними бізнес-проєктами: розробляють ідеї, складають бізнес-план, продумують маркетингову стратегію)
17.30-18.00 Підсумки ділової гри, рефлексія
18.00-18.30 Вільне спілкування

Вартість перебування в таборі «Бізнес гра»: 18500 грн/місяць, 5000 грн/тиждень.

Денний табір у Приватних школах Олени Вєдєрнікової

Підходить для дітей 5-12 років.
Дати табору: 24 червня – 30 серпня.
Місце проведення: Київ

Теремки-2, Жуляни: вул. Антіна Ждановича 11 Троєщина: вул. Лісківська 25 та вул. Бальзака 4-А Деміївка: вул. Гвардійська 18-А Осокорки, Славутич: вул. Алімпія Галика 16 Куренівка, Виноградар, Сирець: вул. Білицька 72-А

Звертайтеся за телефоном: 096 102 60 32.

Денний табір для дітей на літніх канікулах у Приватних школах Олени Вєдєрнікової – це фантастичне літо для вашої дитини:

Творчі та наукові майстер-класи Веселі та пізнавальні квести Різноманітні ігри на свіжому повітрі Цікава англійська мова Креативні проєкти Нові класні друзі

А також:

Нагляд 8:00 – 20:00 Закрита безпечна територія, що охороняється Просторі класи для проєктів та ігор Комфортне укриття Басейн, батут, ігрові майданчики Все-все, що є необхідним для найкращого відпочинку на канікулах 

Вартість: 1 день – 1 200 грн; 1 тиждень – 5 000 грн; цілий місяць – 15 000 грн.

Підлітковий табір в Карпатах «Дикий Кенгуру»

Підходить для дітей 10-16 років.
Дати табору: 3-18 серпня.
Місце проведення: хутір у горах неподалік від селища Вигода Калуського району Івано-Франківської обл.
Звертайтеся за телефоном: 067 445 35 35.

Родзинкою Savage Kangaroo Camp є самоорганізація учасників в процесі: емоційно безпечне і насичене середовище з повагою до індивідуальних потреб і без заздалегідь закріпленого детального плану дозволяє дітям разом із дорослими слідувати за власним потоком. Ми живемо у русі й творчості: арт, музика, спів, настільні й рухливі ігри, йога, медитація, вправляння у методі ненасильницької комунікації, глибокі розмови про дружбу, майбутнє, природу, світ, любов. Зокрема з охочими англійською мовою. Щовечірня «свічка» перед сном, де ми відверто спілкуємось про радості й тривоги дня, що минув.

Якщо разом приймемо таке рішення – вкотре підкоримо Ґурґулат або Скелі Довбуша. Захочемо полінуватися – підемо на полонину об’їдатися ягодами, валятись у м’якій траві й збирати ароматні трав’яні букети на гостинці сім’ям. Кожний ранок охочі можуть почати з пробіжки до гірської річки й умивання крижаною водою, а ввечері після насиченого дня відпочити й погрітися в сауні з чаєм з карпатських трав. Будемо займатись простими цілющими справами: гуляти, спілкуватись, обійматися, сміятися, ловити рибу, збирати чорниці, спостерігати, рефлексувати, оздоровлюватись і відпочивати. 

Вартість: 25 000 грн. У вартість включені купейні квитки з Києва до Івано-Франківська й назад, трансфер до готелю, проживання в кімнатах зі зручностями по 2-3 дітей, 4-разове харчування, усі матеріали, екскурсії й транспорт по програмі, страхування від нещасного випадку, супровід кемплідерів.

Агов разом до Карпат у #табірвільноїлюдини!

Більше таборів шукайте тут

{{read_more|Читайте також| 1406, 6379}}

Джерело фото unsplash

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: