Osvitanova.com.ua

Український онлайн-заклад SchoolToGo і відділення української філології та мистецтвознавства КЗПО «Київська мала академія наук учнівської молоді» домовилися про організацію та проведення Міжнародного фестивалю алюзій Sheбачення з нагоди 210-річчя від дня народження національного митця Тараса Григоровича Шевченка. Ініціатором проведення фестивалю є вчитель української мови та літератури, шевченкознавець Олександр Черкас.

Мета фестивалю полягає у поглибленні розуміння та інтерпретації творчості Тараса Шевченка через створення та відтворення різноманітних алюзій та образів у сучасному світі. Зокрема, однією з його ключових ідей також є виявлення та підтримка талановитих творців, які через свої роботи розкриватимуть нові аспекти творчості великого співця українського народу. Хто може взяти участь у Міжнародному фестивалі алюзій Sheбачення:

учнівство 1—4 класів;

учнівство 5—9 класів;

учнівство 10—11 класів;

студентська молодь.

Фестиваль триватиме з 9 по 31 березня поточного року. Більш детально ознайомитися з положенням конкурсу можна за цим покликанням. Готову роботу потрібно надіслати шляхом заповнення гугл-форм. Вся додаткова інформація розміщена на сторінці проєкту в Instagram.

{{read_more|Читайте також| 3494, 4740}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: