Osvitanova.com.ua

Cервіс пошуку освітніх закладів для дітей зSchool Navigator продовжує інформувати батьків про навчальні заклади. Цього разу до вашої уваги інтерв’ю з директоркою київської початкової школи «Холлі» Ольгою Ейсмонт. Пані Ольга розповіла про історію заснування та особливості навчання закладу, який знаходиться в Святошинському районі міста Києва.

Розкажіть про історію створення закладу. З чого все почалося?

Усе почалось з заснування дитячого клубу 10 років тому. У ньому ми зібрали найкращих педагогів нашого району й створили заклад із сервісом, який кардинально відрізнявся від наявних на той момент у Святошинському районі. Через 4 роки ми відкрили дитячий садочок, який зарекомендував себе як найкращий приватний дошкільний заклад. До нас завжди була черга охочих. Батьки випускників нашого садочка постійно зверталися до керівника з проханням відкрити початкову школу. Коронавірус трохи відтермінував цю подію, але попри труднощі, ми все одно зростали та відкрили початкову школу у 2021 році. А вже в 2024 році ми стали гімназією й вирішили набирати 5 клас. 

У чому особливість вашої школи? Що найбільше цінують учні та батьки у вашому закладі?

Особливість нашої школи полягає в:

індивідуальному підході до кожної дитини (ми цінуємо її насамперед як особистість та допомагаємо розкривати сильні сторони); якісному навчанні; можливості підключатися до уроків онлайн під час хвороби, аби не пропускати матеріал; поглибленому вивченні англійської мови; сучасному обладнанні, яке дає можливість проводити інтерактивні уроки.

Які іноземні мови вивчають ваші учні та починаючи з якого класу?

З першого класу наші учні вивчають англійську мову тричі на тиждень і відвідують Speaking Club. Уже з другого семестру другого класу можна додатково вивчати німецьку мову.

Чи є у вас домашні завдання?

Девіз нашої школи – ніяких домашніх завдань.

Які гуртки можуть відвідувати ваші учні на базі школи? Чи треба додатково оплачувати їх?

На базі школи діти можуть відвідувати наступні заняття, які вже входять у вартість навчання

основи фінансової грамотності; проєктна діяльність; ейдетика; світ орігамі; творча майстерня (знайомство з термомозаїкою, різними методами шиття та плетіння з ниток тощо); дискотека.

А за додаткову плату можна обрати ще такі секції, як:

футбол; малювання; ментальна арифметика; танці; айкідо; робототехніка.

Чи є у вас шкільний психолог? 

Так, у дітей присутній один урок на тиждень з психологом. Метою таких занять є розвиток вміння дітей взаємодіяти один з одним та впевнено почуватися в соціумі.

Розкажіть про безпеку у вашій школі. Чи є укриття, охорона, відеоспостереження? Як ви працювали під час відключень електроенергії?

Під час тривоги діти переходять у коридор на першому поверсі, який відповідає правилам двох стін. Наше приміщення оглядали працівники ДСНС та надали підтвердження, що цей коридор є безпечним для дітей. У приміщенні присутнє відеоспостереження, також є охоронна система (користуємось послугами “Шерифу”). До відключень електроенергії ми готові, оскільки в нас встановлений генератор. Минулого року під час відключень ми надавали повний перелік своїх послуг як офлайн, так і онлайн.

Як організовано харчування в школі?

Ми користуємося послугами кейтерингу, надаємо можливість замовити безлактозну, безглютенову або вегетаріанську дієти. Харчування сплачується окремо від вартості навчання.

Вартість харчування: обід 95 грн/день, обід+полуденок 140 грн/день, сніданок+обід+полуденок 195 грн/день.

Яка вартість навчання? 

Є два пакети:

✔️базовий (входить перебування повного дня у школі, навчальна програма, фінансова грамотність, проєктна діяльність, заняття з психологом, творча майстерня): 14 000 грн/місяць та додатково сплачується харчування.

✔️розширений (входить базовий пакет + ментальна арифметика та спортивна секція на вибір - айкідо чи танці): 15 000 грн/місяць + харчування.

Також при вступі до школи сплачується вступний внесок у розмірі 10 000 грн, при переході з класу в клас сплачується щорічний внесок у розмірі 5000 грн. Надаємо знижку 10% на другу дитину.

Як можна познайомитися з вами ближче?

Наразі ми набираємо учнів до 1-5 класів. Батьки можуть завітати до нашої школи на екскурсію разом з дитиною, оглянути приміщення, познайомитись з директором, завучем та вчителями. Після екскурсії дитина може завітати на безоплатний пробний день, де познайомиться з дітками, з її майбутніми вчителями безпосередньо під час навчального процесу та зможе поринути в атмосферу нашої школи. 

Адреса школи: м. Київ, бульвар Кольцова, 14Д.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 099 201 42 33 (Telegram, Viber), 073 227 72 34.

Детальніше про гімназію «Холлі» читайте тут

Поширити у соц. мережах: