Osvitanova.com.ua

Видавництво «Ранок» започаткувало премію «Ранкові зорі». Тепер кожен український учитель може розказати свою історію та стати переможцем в одній з пʼяти номінацій. І отримати від 5 до 25 тисяч грн.

Головна умова для участі в премії — використання підручників видавництва «Ранок» у своїй роботі. Крім цього, номінанти мають продемонструвати свою відмінність у підходах та освітніх методиках.

«Понад 200 тисяч українських вчителів працюють за підручниками видавництва “Ранок”. І для нас кожен з них — герой, адже поки ЗСУ захищає нас та наших дітей, завдяки освітянам формується майбутня нація. Ми сподіваємося, що ця премія стане щорічною, — це буде найкращою можливістю подякувати більшій кількості вчителів за їхню плідну працю навіть у непрості часи», — зазначив гендиректор видавництва Віктор Круглов.

Усього в премії представлено пʼять номінацій: «Зірковий учитель», «Незламний учитель», «Інноваційний учитель», «Учитель-наставник» та «Результативний учитель».

Прийом заявок на участь у премії триває з 9 січня до 9 лютого 2024 року.

Для участі у премії потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOFLPiddU9WoDzvuVWLR2AqMe0GAu02kr78AEFFnn5zkSUZg/viewform

Оголошення переможців премії відбудеться 1 березня 2024 року.

Виграш розподілятимуть наступним чином:

25 000 грн переможцю номінації «Зірковий вчитель»; по 10 000 грн переможцям чотирьох інших номінацій; по 5 000 грн кожному з п'яти півфіналістів.

Зазначається, що виграні кошти переможці зможуть витратити на власний розсуд

{{read_more|Читайте також| 6241, 6238}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: