Osvitanova.com.ua

Шукаєте онлайн-школу, щоб ваша дитина здобувала українську освіту з будь-якої точки світу? School Navigator підготував нову добірку шкіл, що пропонують дистанційне навчання.

ЯРИНА School Online

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання і для яких класів? 

ЯРИНА School Online – українська альтернативна онлайн-школа з поглибленим вивченням англійської мови. Триває набір до 1-5 класів + PreSchool. 

1. Повноцінні живі онлайн-уроки (1-5 класи) з подальшим отриманням документів державного зразка – 6500 грн/міс.  

Навчання 10 місяців. При оплаті за рік діє знижка -10%, за пів року – 5%. 

2. PreSchool Online: підготовка до школи для учнів 5-6 років – 5000 грн/міс. 

Навчання у формі гри з використанням сучасних навчальних платформ.

3. Додаткові курси (1-5 класи): підтягуємо та вдосконалюємо знання учнів з математики, української та англійської мов – 2500-5500 грн/міс. 

4. Факультативні заняття (1-5 класи) – 600-800 грн/міс.:

Арттерапія;  Minecraft/Scratch; Шахи;  English Speaking Club;  Французька мова. 

5. Індивідуальні уроки (0-5 класи) – 400 грн/урок. 

Особливості:

2 безкоштовних пробних дні «Живі» онлайн-уроки  Навчання у другій половині дня  До 10 дітей в класі  Свідоцтво досягнень МОН України

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

«Дружнє коло»: спілкування на довільні теми перед уроками. Цікаві позаурочні заходи. Тематичні дні. Онлайн-свята.  Майстер-класи. Онлайн-екскурсії.

Як ви контролюєте якість навчання? 

Тісний зв'язок з класним керівником, перевірка завдань та рекомендації вчителів, електронні таблиці оцінювання учнів. Закріплення знань в Google Classroom.  Щомісяця індивідуальні зустрічі вчителів з батьками.  Семестрові та річні зрізи знань за допомогою авторських діагностичних робіт. 

Чи є відбір до школи?

Невелика кількість дітей в класі дає можливість створення індивідуального підходу до кожного учня, а навчання з використанням сучасних ігрових платформ не залишає байдужим жодного школяра.

Кожна дитина має право на освіту, тому головним критерієм відбору є бажання здобувати знання, про решту подбають наші досвідчені вчителі. 

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 096 269 70 80 (Telegram, Viber, WhatsApp).
Детальніше про ЯРИНА School Online читайте тут

 

Ліцей Греміум

Які ви пропонуєте формати онлайн навчання і для яких класів?

Ліцей Греміум пропонує три форми онлайн-навчання:

Екстернат базовий. Вартість 12 000 грн на рік. Документи державного зразка. Екстернат розширений. Вартість 12 000 грн на рік + оплата індивідуальних консультацій. Документи державного зразка. Дистанційне навчання за програмою ліцею «Активний учень». Вартість 21800 грн\місяць. Документи державного зразка.

Як проходять уроки? Які навчальні підходи ви застосовуєте?

Екстернат базовий. Навчання самостійне. Надається програма, джерела інформації, з якими можна працювати. Перевірка знань 2 рази за рік (І семестр та ІІ семестр). Екстернат розширений. До Базового екстернату додається можливість замовити регулярні або разові індивідуальні консультації з обраних предметів. Дистанційне навчання за програмою ліцею «Активний учень». Вартість 21800 грн\місяць. Повна присутність в класі, який навчається очно в ліцеї (понеділок-п’ятниця проходять за чітким розкладом 7-8 уроків, поглиблене вивчення англійської мови та математики). Вчитель та учні спілкуються за допомогою платформи Microsoft Teams та відеокамер, що встановлені в класі. Дистанційно учні беруть участь в усіх уроках та активностях класу з 9.00 до 16.00. Учні  вивчають більшість предметів, а предмети розвиткового та спортивного напрямку виводяться на самостійне вивчення. Куратор супроводжує учнів у навчанні, аналіз відвідування й успішність батьки бачать щоденно на платформі Sсhool Today, можуть персонально спілкуватись з усіма вчителями. Контроль якості навчання відбувається постійно, вчителі для зацікавлення учнів використовують сучасні інтерактивні матеріали, проєктну діяльність.

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн навчання?

У форматі «Активний учень» ми відстежуємо соціалізацію, психологічний стан учнів. З ними працюють вчителі, тьютор та психолог за потреби.

Чи є відбір до школи?

На екстернатну форму навчання ми зараховуємо всіх охочих. Для навчання у синхронному дистанційному форматі потрібно пройти тестування з української  мови, математики та англійської мови. Тестування проводимо для визначення початкового рівня знань та вироблення індивідуальної освітньої траєкторії. Оскільки учні повинні співпрацювати з класом, який навчається у очному форматі, то бажано мати мотивацію до навчання та активну позицію. Для зарахування є можливість приєднатися у форматі Пробний день. Після його проходження можна виважено вирішити доцільність такого формату навчання. 

Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 044 207 92 82; 050 196 92 82; 067 196 92 82.
Детальніше про ліцей Греміум читайте тут

Ліцей «Теорема»

Дистанційний ліцей «Теорема» – повноцінна загальноосвітня школа з 1 по 11 класи. Учні займаються у себе вдома, а якість освіти залишається на рівні найкращих шкіл України.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 068 688 77 99.

Детальніше про ліцей «Теорема» читайте тут

 

Атмосферна школа

«Атмосферна Школа» – це сучасна школа дистанційного навчання для учнів 1-11 класів з програмою, яка повністю відповідає вимогам, затвердженим Міністерством освіти і науки. Ми працюємо з 2020 року, і наш заклад є ліцензованим навчальним центром. Наши учні отримують державні свідоцтва про загальну середню освіту і успішно здають НМТ та ЗНО.

Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 044 351 18 68; 050 339 05 56; 067 335 72 01.

Детальніше про Атмосферну школу читайте тут

 

Онлайн-школа 977

Онлайн-школа 977 – дистанційна школа з освітньою ліцензією в Україні, яка з 2013 року навчає учнів 1–11 класів онлайн.

Назва школи походить з США, де є національний номер служби порятунку 911, а службою порятунку в навчанні стало онлайн-навчання 977. Досвід навчання в нашій школі дає можливість вміло користуватися інформацією, розвинути самоорганізацію і дисципліну, застосовувати отримані знання на практиці.

Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 063 150 09 77.

Детальніше про онлайн-школу 977 читайте тут

{{read_more|Читайте також| 6129, 6058}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: