Osvitanova.com.ua

До початку нового навчального року залишились лічені дні. Саме зараз перед освітянами постають запитання: як забезпечити повноцінний освітній процес в умовах війни та повітряних тривог, що робити з онлайн-навчанням та як знайти шляхи для розвитку, а не виживання.

26 серпня у суботу освітня компанія DEC education запрошує всіх освітян на онлайн-форум для лідерів освіти  — Ed_Venture Summit 2023.

Це освітній онлайн-форум, який стане платформою для обговорення новітніх освітніх трендів, що розвиваються у світі, а також вирішення викликів, які стоять перед українськими школами.

На порядку денному такі питання:

Як в сьогоднішніх умовах впроваджувати в школах міжнародні освітні програми. Для чого вони потрібні школам саме зараз. Що від них отримують учні. Як сучасні світові тренди в освіті можна застосовувати в українських школах. Що можуть дати школам останні технологічні прориви та ChatGPT. Як зберегти школу і команду в умовах війни, не вигоріти, не закритися. Як успішно розвивати освітній проєкт в умовах війни та в інших країнах. Практична дискусія.

Участь БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/69cxZsESvLKKot1o8

СПІКЕРИ:

Олена Кухаревська — директорка приватної школи Liko-school Лідія Білас — засновниця мережі освітніх закладів MRIYDIY Олександр Тарченко — співзасновник освітньої агенції DEC education Микола Дориченко — співзасновник та CEO MBA Kids

Також в рамках події відбудеться експертна панельна дискусія щодо основних викликів, які стоять перед українською освітою під час війни.

Модератор панельної дискусії — Євгеній Мірошниченко.

ПРОГРАМА САМІТУ:

10:00-11:00 — Микола Дориченко
«Як розвивати підприємницький світогляд у дітей»
11:00-12:00 — Лідія Білас
«Школа як бізнес: сталий розвиток для довгострокового успіху»
12:00-13:00 — Олександр Тарченко
«Шлях до успіху учня: світові тренди в шкільній освіті та індивідуальний розвиток»
13:00-14:00 — Олена Кухаревська
«Інтеграція міжнародних програм в українську освіту, як можливість доданої цінності»
14:00-16:00 — панельна дискусія у форматі Q&A

Ви можете запропонувати власне питання на панельну дискусію. Для цього напишіть його в реєстраційній формі https://forms.gle/69cxZsESvLKKot1o8

 Дата: 26 серпня
 Час: 10:00 – 16:00
 Онлайн (Посилання буде надіслано учасникам напередодні події)

Долучайтеся до Ed_Venture Summit 2023 та станьте частиною спільноти освітніх лідерів, які формують майбутнє освіти в Україні. 

Реєструйтеся за посиланням https://forms.gle/69cxZsESvLKKot1o8

Поширити у соц. мережах: