Osvitanova.com.ua

Сервіс пошуку освітніх закладів для дітей School Navigator поспілкувався з KidsLifeSchool. Далі про різноманітні формати онлайн-навчання і розвиток навичок соціалізації та емоційного інтелекту в умовах дистанційного навчання в цій школі.

Які у вас є формати навчання?

КідсЛайф є ліцензованим ліцеєм, тож ми надаємо інноваційну освіту з 1 по 11 класи.

Зараз у нас 8 форматів навчання, кожен з яких ми створили з метою стати відповіддю на конкретну потребу батьків та дітей. А ми допоможемо підібрати для вас той формат навчання, що ідеально підійде саме вам та вашим потребам.

☀️ Онлайн Живий Формат – від 4 000 до 7 000 грн на місяць.

Безсумнівний фаворит батьків та учнів:
- Щоденні онлайн-заняття до 3,5 годин у групах до 12 дітей;
- Індивідуальний підхід, мінімум теорії, максимум практики;
- Модульна система навчання;
- Щоденне вивчення англійської мови;
- Мінімум домашніх завдань;
- Рівноцінний розвиток IQ та емоційного інтелекту.

☀️ Онлайн Вечірній Екстернат – від 3 000 до 4 600 грн на місяць.

Живі онлайн заняття тричі на тиждень по 1,5 години, модульна система навчання за екстерною програмою. 

☀️Підготовка до школи – 2 400 грн на місяць.

Мʼяка адаптація дітей до навчання та вивчення бази необхідної для школи, двічі на тиждень по 40 хвилин.

☀️ Екстернат 2в1 – 8 000 грн на рік.

Можливість освоїти 2 класи за 1 рік, самостійне навчання за екстернатною програмою.

☀️ Базова Дистанційка – 8 000 грн на рік.

Самостійне навчання з календарним плануванням за темами, перевіреними ресурсами та з онлайн-атестацією.

☀️ Академрізниця з КЛС – від 3 700 до 5 000 грн на рік.

Можливість вивчення та атестації з українських предметів для тих, хто зараз вчиться в іноземній школі.

☀️ Атестація – від 3 700 до 5 500 грн на рік.

Зручна онлайн-атестація для хоумскулерів, анскулерів та шкіл без ліцензії.

☀️ Індивідуальне Навчання – вартість залежить від складності запиту.

Індивідуальна траєкторія та графік навчання, що повністю задовольнить усі потреби вашої дитини на основі наших найкращих методик.

Інколи батьки переймаються за навички соціалізації дитини, яка навчається онлайн. Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися? 

Ми, як ніхто, розуміємо наскільки важливою є соціалізація, особливо для учнів онлайн-школи, саме тому ми як школа робимо свою частину в цьому питанні закриваючи основні потреби в навчанні, а батькам радимо офлайн-заходи для балансу з онлайн-форматом. 

Ми рівноцінно розвиваємо IQ та EQ 

Вміння комунікувати, вибудовувати здорові відносини, захищати власні кордони тощо – все це ознака розвиненого емоційного інтелекту, який є основою навчання в КідсЛайфСкул. Саме завдяки цьому нам вдається не тільки закохувати дітей у навчання, а й виховувати щасливих та самодостатніх особистостей.

Будь-які заняття в КЛС – це завжди діалог

Дітки не чекають, поки вчитель запитає конкретно їх, вони не бояться висловлювати власну думку, ба більше охоче це роблять, що частенько приводить до цікавих дискусій. Складні багатогранні теми потребують різних поглядів, а комфортна атмосфера навчання створює всі умови для того, щоб діти могли вільно висловити свої погляди й були почуті.

Ми поруч весь рік

Під час канікул ми регулярно для наших учнів організовуємо різноманітні табори, курси, онлайн-івенти та тематичні вечірки. Цьогоріч ми пропонуємо 3 літні курси, які є безплатними для всіх охочих, тож до наших учнів приєднались нові дітки, а це нові знайомства, що сприяють їхній соціалізації.

Що ж це за курси?

Курс з Емоційного Інтелекту, де дітки за теплими та душевними розмовами вчаться знаходити взаєморозуміння, вибудовувати здорові відносини, захищати власні кордони, розуміти себе та свої бажання і багато чого іншого. Курс, на якому можна в групах до 12 дітей безплатно «підтягнути знання», перед цим пройшовши безплатне онлайн-тестування. І, певно, найулюбленіший курс діток – Теревені.

П’ять разів на тиждень по 1,5 години на день ми разом з дітками:

теревенимо про все, що тільки можна: від секретів побудови успішної карʼєри до неочікуваних фактів про космос, вчитель готує матеріал на тему, що обирають учні й потім вони разом про це «теревенять»; розвиваємо Емоційний Інтелект на практиці; дивимося та обговорюємо фільми; опановуємо кулінарне мистецтво; веселимось на тематичних онлайн-вечірках.

Яким чином ви контролюєте якість навчання? 

Дуже важливе ставлення дитини до навчання, тому для того, щоб якісно навчати, потрібно спершу закохати дитину у сам процес навчання. Дитина має розуміти, для чого їй взагалі навчатися, вона має вміти розуміти свої бажання, обирати цілі та використовувати знання як інструмент для досягання цих цілей. У КідсЛайф ми досягаємо цього завдяки:

урокам з профорієнтації, які починаються вже з першого класу; заняттям з емоційного інтелекту, що вчать розуміти свої бажання; практичним інструментам з нашого Чудо Щоденника, що допомагає чітко визначати та реалізовувати свої мрії.

Ми створюємо для дитини комфортне навчальне середовище. Вона має відчувати, що її приймають такою, якою вона є, що її готові вислухати, а головне – почути. 

І найголовніше – не виснажувати дитину навчанням, адже яким би цікавим ми не зробили навчання, якщо воно триватиме 8 годин, то єдине, про що думатиме дитина – це про те, як повільно рухається стрілка годинника. Тому наш навчальний день триває до 3,5 годин. Домашніх завдань мінімум і дитина здатна з ними впоратись самостійно, а з нашим індивідуальним підходом додаткові години з репетитором зовсім не потрібні.

Ми навчаємо за модульною системою. Діти на 2-4 тижні поринають у вивчення одного предмету, тобто ніщо інше їх не відволікає і вони послідовно проходять весь матеріал за семестр. 60% уроку – практика, тож діти одразу ж вчаться застосовувати щойно отримані знання. Усе це дозволяє вчителям миттєво побачити, що дитина не до кінця засвоїла й додатково пояснити їй це. А отже на семестровій контрольній «сюрпризів» не буде.

Не менш важливим є індивідуальний підхід. У нас в кожному класі навчається до 10-12 учнів, щоб кожен міг отримати стільки уваги вчителя, скільки він потребує.

Атестація може проходити, як через онлайн-тест, так і захист проєктної роботи. Разом з вчителем дитина обирає тему, яка її цікавить і водночас є достатньо комплексною, щоб вчитель міг якісно оцінити знання учня.

Як потрапити до вас на навчання? Чи є відбір?

КідсЛайф радо вітає всіх охочих навчатися з нами!

У нас немає відбору або чогось подібного, адже наша мета – це виховати щасливих, збалансованих та самодостатніх особистостей, а цього заслуговує кожна дитина. Ми не боїмося «незручних дітей», що втратили цікавість до навчання, ба більше, ми неймовірно радіємо можливості повернути їм «втрачену любов до навчання».

Чи є діти, яким не підходить онлайн-навчання?

Онлайн-навчання й справді підходить не всім. Тут питання в умовах життя батьків, адже першачки та другокласники все ще потребують батьківської підтримки та допомоги з під’єднанням тощо. Тож якщо батьки працюють офлайн і не мають, кого лишити з дитиною, то їм це навчання не підійде. Але вони можуть приходити до нас з 3-го класу, адже з цього віку в КідсЛайф дитина здатна навчатись повністю самостійно і ми в цьому обов'язково допомагаємо через систему «Чудо Щоденник».

У будь-якому разі ми завжди готові надати можливість безплатно спробувати навчання в КЛС. Для цього ми впродовж всього навчального року проводимо безплатні пробні дні. Діти просто доєднуються до класу й проводять з ними весь день так, немов вони вже давно є учнями КЛС. До них таке ж особливе ставлення, як і до всіх інших учнів.

Після цього дитина має пройти наше комплексне онлайн-тестування, щоб ми могли визначити її справжній рівень знань. Також ми проводимо консультацію з батьками, щоб дізнатись їхні потреби, що для них важливо та на чому нам варто фокусуватись. Зібравши всю цю інформацію (результати тестів, потреби батьків та те, як дитина поводилась на пробному дні) ми індивідуально підбираємо варіанти навчання, які зможуть стати відповіддю на ваш запит.

До того ж приєднатись до нас можна будь-коли, навіть посеред навчального тижня. Сам процес вступу ми зробили максимально простим та зрозумілим, а команда КідсЛайфСкул завжди готова прийти вам на допомогу.

Більше про KidsLifeSchool читайте тут

{{read_more|Читайте також| 6076, 6082}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: