Osvitanova.com.ua

Цього разу викладачі та вчителі зможуть не тільки дізнатися про сучасні технології та стан індустрії загалом, але й більше дослідити теми роботи хмарного середовища на прикладі AWS, а також архітектури програмного забезпечення. Це дозволить учасникам навіть в кризові часи розвивати актуальні для нових умов навички, змінювати методи навчання, а отже покращувати якість навчання українського студентства. Стажування відбудеться у співпраці з Асоціацією ІТ України.

1. Навчальна програма Teachers Internship: Deep Dive into AWS

Програма пройде в онлайн-режимі за підтримки проєкту IT Skills 4U. Вона має на меті краще познайомити з можливостями хмарних сервісів як для самих викладачів, так і для студентів та вишів. Навчання відбудеться в два етапи та передбачає участь у віртуальних заняттях з інструкторами, воркшопах, Q&A сесіях. Після закінчення програми учасники отримають відповідний сертифікат. Крім того, учасники, які успішно закінчать перший етап та складуть тест, зможуть підготуватися до міжнародної сертифікації та скористатися нагодою безкоштовно отримати сертифікат AWS для різних рівні, який має міжнародне визнання.

Програма триватиме 12 тижнів, початок навчання у липні. Зареєструватися можна за посиланням до 19 червня. Кількість місць обмежена.

2. Навчальна програма Teachers Internship: Software Architecture & Design

Учасники цієї програми зможуть оновити та поглибити свої знання з архітектури програмного забезпечення, проєктування, патернів, а також зможуть дізнатися, як впроваджувати їх у навчальний процес. Перевагою програми є участь інженерів-практиків, які поділяться досвідом різних застосувань цих знань на реальних проєктах. Відбір учасників базуватиметься на мотиваційній складовій, рівні володіння англійської мови та технічних знаннях.

Тривалість навчання – 12 тижнів, після закінчення учасники отримають відповідний сертифікат. Зареєструватися можна за посиланням до 10 липня, саме ж навчання розпочнеться 24 липня.

Обидві програми безплатні і проходитимуть в онлайн-форматі.

{{read_more|Читайте також| 6047, 6034}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: