Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про літні табори для ваших дітей. Міські, закордонні, виїзні та онлайн-табори – ваші діти отримають яскраві спогади, знайдуть нових друзів й прокачають soft skills. Попри надзвичайно складну ситуацію в країні не ставимо на освіті паузу і продовжуємо інвестувати в знання дітей.

Табори в школах Олени Вєдєрнікової

Діти та батьки щороку кажуть, що канікули в таборах приватної школи Олени Вєдєрнікової – найкращі. І ось чому:

Зручне розташування: табори в 5 районах Києва в зеленій зоні на території приватної школи, що охороняється: на Троєщині, Осокорках, Виноградарі, Теремках-2 та на Деміївці. Зручний графік для батьків: діти з 8:00 до 20:00 під наглядом педагогів на свіжому повітрі та у затишній школі. Всебічний розвиток дитини: тематичні тижні для розвитку талантів з цікавими заняттями (англійська мова, краєзнавство, музика, акторська майстерність, малювання, розвиток soft skills, командні проєкти, спортивні ігри та змагання, дзюдо, капоейра, гра на музичних інструментах, йога, танці, театральна студія тощо). Соціалізація та комунікація: чудова можливість відпочити на канікулах в компанії з однолітками, знайти нових друзів, а для новеньких учнів – познайомитися з колективом та адаптуватися в нашій школі. Команда найкращих педагогів допомагають дітям проявити себе та вирішити можливі конфлікти екологічно та ефективно. Можливість надолужити шкільну програму на індивідуальних заняттях з найкращими вчителями, якщо дитина багато пропустила впродовж навчального року. Оснащена територія: басейн, батут, майданчики для ігор, спорту та проєктів, всі матеріали для творчості, книжки та інвентар П'ятиразове смачне та поживне харчування. Безпека: територія закрита, має охорону, а на випадок повітряних тривог є укриття, в якому ми продовжуємо заняття безпечно та комфортно. Гнучкі тарифи та можливість сплачувати за місяць, за тиждень або за день перебування в таборі.

Приватна школа Олени Вєдєрнікової завжди рада новим і старим друзям!

Дати проведення табору: 26 червня – 31 серпня
Місця проведення:

Київ, вул. Гвардійська, 18-А (Метро Деміївська) вул. Білицька, 72 (Виноградар) вул. Василя Седляра, 10 (Теремки-2) вул. Лісківська, 25 (Троєщина) вул. Алімпія Галика, 16 (Осокорки)

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 096 102 60 32.

 

Uniclub City Camp

Uniclub City Camp – це територія нестандартного цікавого відпочинку для дітей. У нашому таборі зміна триває тиждень і щотижня тематика табору змінюється, зацікавлюючи наших найвибагливіших «маленьких клієнтів». Від трендів ТікТок до дослідження космосу в партнерстві з NASA. Від кулінарних звершень до пригодницьких квестів.

День в таборі – це окрема історія із життя, яку неможливо забути. І так щосезону. Один день не схожий на інший, заходи змінюють один другий з дивовижною інтенсивністю, тому нудьгувати не доведеться нікому. Відкриваючи двері Uniclub City Camp, з самого ранку дитина потрапляє в атмосферу пригод і задоволення. Протягом дня діти проводять дослідницьку діяльність, беруть участь в інтерактивах, знімають та професійно монтують власні відеосюжети, розробляють та втілюють в життя модернові проєкти, а також щодня вчаться нового.

Наш девіз – нестандартний підхід до дозвілля. Будь-яку буденну справу ми робимо цікавою для дитини. День в таборі розписаний похвилинно, для того, щоб відволікти дитину від «сидіння в гаджетах». Проєктна діяльність поєднується з активними розвагами та пікніками на свіжому повітрі, квестами та тематичними вечірками, екскурсіями та майстер-класами. Немає нічого кращого, ніж провести хоч одну зміну в нашому таборі та отримати справжні незабутні емоції.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 098 055 28 11

Детальніше про Uniclub City Camp читайте тут

 

Літні табори з MRIYDIY

Літні табори 2023 з MRIYDIY – Карпати, Брюховичі, Львів. MRIYDIY запрошує дітей від 5 до 15 років провести незабутні канікули мрії. Мережа пропонує три напрямки для різного віку, на різних локаціях та з різними програмами. Команда MRIYDIY вже 8 років створює табори, у яких понад 3000 щасливих дітей отримали найкращі спогади на все життя.

КАРПАТИ

Діти проживатимуть на території екокурорту, оточеного горами та полонинами. Кемпери вирушатимуть в мальовничі походи по гірських хребтах, що є потужним елементом відновлення та дивовижною пригодою. Походи в гори з елементами пластування, водні активності в басейні серед неймовірних пейзажів, спорт на свіжому повітрі, посиденьки біля вогнища, вечірки з друзями, турніри, сюжетні квести, відновлювальні та творчі заняття та тренінги – це все та ще більше чекає на кемперів влітку. Діти будуть розвивати навички самозарадності за допомогою проєктів, мандрівок, спортивного орієнтування, таборових випробувань, внутрішньої мотиваційної системи табору та наставництва лідерів.

Дати проведення: 

25.06-08.07 (можна обрати тижневу зміну) 23.07-05.08 (можна обрати тижневу зміну)

Детальніше про табір у Карпатах читайте тут

ЛЬВІВ

Учасники табору генеруватимуть креативні ідеї, працюючи над творчими проєктами, створюватимуть архітектурні макети, артоб’єкти й інсталяції; вчитися працювати з глиною, гіпсом, фетром та папером в різних техніках; проводити творчі експерименти. Англійська, ярмарки, бізнес-проєкти. Діти оберуть професії та запустять в дію ланки міста: мерію, фінансові установи, сферу послуг, майстерні, пошту, велополіцію, місцеве телебачення. Відвідають драйвові шоу-програми, театральний батл, маршмелоу-пікнік, кінозали, дружні посиденьки.

Зміни чергуватимуться з 25 червня по 27 липня. Є можливість обрати зручні дати у цьому діапазоні. 

Детальніше про табір у Львові читайте тут

БРЮХОВИЧІ

Проєктно-інтелектуальний табір посеред соснового лісу, де діти гратимуть у 12-денну проєктну гру: розбудують власне місто, в основі якого будуть їх ідеї та результати командної роботи. Місцеве самоврядування, фінансові установи, сфера послуг, виробничі майстерні, пошта, місцеве телебачення, розробка власних стартапів! Розвиток емоційного інтелекту, основи цілепокладання, вивчення основ здорового способу життя та пізнання себе, своїх емоцій, звичок.

Дати проведення:

05.06 - 16.06 10.07 - 21.07 10.08 - 21.08

Детальніше про табір у Брюховичах читайте тут

 

IT Step Camp in Seattle

Літній IT-табір в США – це ідеальні канікули для ваших дітей, які запам’ятаються надовго! 

Діти гарантовано отримають море вражень:

екскурсії в офіси Google, Amazon, Microsoft; англійська з native-speakers; житло з видом на Тихий океан; навчальна IT-програма в Академії IT Step Seattle; катання на водному автобусі-амфібії; відвідування University of Washington; прогулянки по набережній Сіетла;

Світ робототехніки, 3D-моделювання та драйвового відпочинку чекає вашу дитину! Сіетл – чудове місце для створення контенту, отримання крутих навичок та яскравих емоцій. Сіетл – місто майбутнього, в яке закохуєшся з першого погляду або з першого кроку по його вулицях! Найвищі хмарочоси, новітні технології, музеї сучасного мистецтва та парки і місця, де знімались культові голлівудські фільми!

Якщо коротко – це табір, за який діти будуть вдячні ще багато років (зі слів батьків минулих змін!)

У вартість входить:

проживання в комфортних готелях; харчування; освітня програма; екскурсії в IT-компанії; культурна та розважальна програма; супровід вожатого; транспортні витрати в Сіетлі.

Для кого: для дітей 11-16 років.
Найближча зміна: 24.06.2023 – 06.07.2023 (13 днів).
Наступні зміни: 06.07–18.07, 18.07–30.07, 30.07–11.08.
Місце: Сіетл, США.
Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 096 661 77 07; 073 797 88 20.
Детальніше про табір у Сіетлі читайте тут

 

AgileCamp у Спільношколі

У літній час на території Спільношколи організовуємо міські табори. Вони сприяють розвитку творчих, соціальних та практичних навичок дітей через організацію та реалізацію різних проєктів. Під час канікул у дітей з'являється більше часу для спілкування, дослідження цікавих тем, знайомства з новими друзями.

Для дітей 6-7 років пропонуємо м'яку адаптацію до навчального середовища. 

З 5 червня й до 31 серпня запрошуємо дітей до навчальної групи GreenFruits. Розклад дня організований таким чином, щоб розвивати мовлення, мислення, соціальні навички, творчість, фізичний розвиток. В першій половині дня плануємо розвивальні заняття, прогулянки. В другій половині дня – майстеркки, курси, вільна гра. П'ятниця — час тематичних вечірок. Маємо власний майданчик, закриту територію, готуємо на місці.

Для дітей 7-15 років організовуємо AgileCamp.  

З 5 по 28 липня запрошуємо в міський табір, в якому діти вчаться створювати проєкти в командах, поступово покращувати свій продукт, враховувати змінні умови, розподіляти задачі, презентувати свою роботу. AgileCamp підійде для тих, хто цікавиться школою – це можливість познайомитися з командою дітей та дорослих, традиціями та відчути атмосферу простору. Для дітей у яких літні канікули, і є бажання досліджувати щось нове, AgileCamp стане місцем, де можна поєднати проєктну роботу з вільною грою, наповнити час різноманітними активностями: зустрічі-тренінги з SEL (social emotional learning), англійська в мінігрупах 2 рази на тиждень, курси за вибором, спортивні активності на подвір'ї, ігри на стадіоні та в спортзалі, творчі майстер-класи та наукові експерименти, гаджет-детокс.

Місце проведення: Київ, вул. Родини Крістерів, 20 Г.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 110 67 01.
Детальніше про табір читайте тут

 

Міський табір від Майбутні

Міський табір для підлітків 19-23 червня.

«Я», стосунки, бажання, залежності, космос, місто, акторська гра, кіно – 5 днів досліджень, дискусій і проєктів. Міський табір для підлітків від Майбутні — це вільний простір, де можна шукати відповіді на питання про себе та досліджувати світ крізь створення мистецьких, наукових та комунікаційних проєктів.

Місце проведення: Київ, Турівська 12.
Номер телефону, за яким можуть звнртатися батьки: 095 562 98 43.
Детальніше про міський табір читайте тут

Виїзний демократичний літній табір для підлітків 14-26 липня.

Наш план – це великий двотижневий виїзд на заході України, який об'єднує усі ключові теми та заняття літніх програм Майбутні, створених за минулі 9 років. На цей виїзд ми покличемо усіх викладачів та створимо з ними програму з найважливішими, на нашу думку, іграми, дискусіями та практиками. Водночас в розкладі буде багато вільного простору для того, щоб діти самі пропонували, збиралися навколо своїх інтересів й організовували активності – дорослі підтримують усі їх ідеї.

Місце проведення: база відпочинку на заході України.

Усі деталі щодо програми та вартості ми опублікуємо за декілька тижнів.

 

Табір у школі Довкола

День у таборі Довкола проходить інтенсивно та насичено. Наша школа знаходиться в мальовничому та тихому місці: 

поруч з лісом; в екологічно-чистому передмісті Києва; власна безпечна зелена територія; власне укриття.

День у таборі Довкола – це: 

творчість: арт, музика, рукоділля; прогулянки та спорт; цікаві заняття;  корисне та збалансоване харчування; командні ігри та проєкти; виїзні екскурсії та неймовірний драйв; тематичні вечірки та родинні ватри.

Літо – це час активного відпочинку та оздоровлення. Сонце, свіже повітря, активний рух – те, що забезпечить нашим дітям ефективне та якісне навчання впродовж шкільного року. Цього літа ми працюємо для вас впродовж червня-липня. 

Для кого? Діти 5-12 років.

Дати таборів у червні:

5-16 червня 19-30 червня 3-15 липня 17-29 липня

Працюємо по буднях з 9 до 18 год. 
Місце проведення табору: Київська область, с. Хотів (Обухівський р-н), вул. Незалежності 25. 
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 216 25 25.

 

Літня онлайн школа SchoolToGo

Проведіть літо з користю!

Онлайн-школа SchoolToGo запрошує всіх охочих учнів та учениць приєднатися до БЕЗКОШТОВНОЇ літньої школи онлайн!

Що пропонуємо?

Інтенсивний курс з базових предметів (1-10 класи). Можливість обирати індивідуальний навчальний план за темами. Доступ до навчальних матеріалів 24/7. Підтримка вчителів-предметників онлайн. Курси англійської, словацької та німецької мов Підготовка дошкільнят до 1 класу.

Скільки триватиме навчання в літній онлайн-школі? Навчання розпочинається 19 червня 2023 року і триватиме до 18 серпня 2023 року.

Контакти, за якими можуть звертатися батьки: 

info@schooltogo.online +421 905 868 114

Деталі та реєстрація на літню онлайн школу тут

 

Онлайн альтернатива табору від KidsLifeSchool

Як відпочити дітям, що не можуть поїхати в табір?

Зазвичай для дітей поїздка в табір – це чудові спогади, нові знайомства та яскраві враження, та цьогоріч не всі батьки можуть дати це своїм дітям.

Хтось, тому що зараз за кордоном. Хтось просто не готовий відпускати далеко свою дитину у воєнний час. А в когось зараз просто фінансові труднощі.

То що ж робити в таких випадках? Як допомогти дитині чудово провести свої канікули?

Літні табори – це ж далеко не про природу, це про живе спілкування, враження та емоції, які можна дати й вдома. Цьогоріч КідсЛайф скул пропонує вам чудову й абсолютно безкоштовну альтернативу літньому табору. Підходить всім діткам, що потребують цікавого спілкування, нових друзів, а також веселощів в поєднанні з саморозвитком. Для меншеньких це більше про поробки та веселощі, для старшеньких – більше про розмови та розвиток.

5 разів на тиждень по 1,5 години на день ми:

Теревенимо – діти обирають цікаву тему: від стародавнього Риму до незвіданого космосу, вчитель готує матеріал на цю тему і потім вони разом про це теревенять; Розвиваємо емоційний інтелект – діти вчаться розуміти себе та свої потреби, контролювати емоції, вирішувати конфлікти, висловлювати думку та знаходити спільну мову з однолітками; Разом дивимось та обговорюємо фільми; Пізнаємо кулінарне мистецтво; Веселимось на тематичних онлайн вечірках.

Та літо це не тільки про відпочинок, це ще й чудова можливість підтягнути навчання, тому КідсЛайф пропонує:

Безкоштовне тестування на рівень знань; Безкоштовні заняття в групах до 12 учнів двічі на тиждень по 1,5 години; Якщо ж є індивідуальні потреби, то ми можемо скласти індивідуальну траєкторію навчання, що не буде виснажливо, ні для вашої дитини, ні для вашого гаманця.

Так, це не є абсолютно розважальною програмою як класичний літній табір з вогнищем та піснями під гітару, ми теж сумуємо за цим, та поки ми пропонуємо використати цей час для важливих речей. 

Місце проведення: онлайн.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 063 125 21 21.

{{read_more|Читайте також| 6009, 6006}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: