Osvitanova.com.ua

Критерії, за якими варто обирати навчання англійської для дітей онлайн. Важливі фактори, які демонструють компетентність і некомпетентність мовної школи.

Англійська для дітей онлайн: рекомендації з пошуку курсів

Діти вчаться через гру, а тому англійську їм слід також викладати через ігрові форми. Але, на жаль, настільки проста істина очевидна далеко не всім мовним школам, які часто пропонують онлайн-курси дітям, де малюкам доводиться просто зубрити нові слова та граматичні правила. Якщо ви хочете знайти цікаве і легке навчання англійської для дітей онлайн, обов'язково спирайтеся на наші критерії компетентних і некомпетентних мовних шкіл. 

Ознаки хорошої школи з вивчення англійської для дітей онлайн

В онлайн-просторі можна знайти сотні шкіл англійської мови, які насамперед відрізняються ціною. При цьому вартість навчання для дітей не завжди визначає якість, тому радимо завжди вивчати зміст курсу, його тривалість, програму, дізнатися про кількість учнів у групі. Але також важливо звернути увагу і на компетентність онлайн-школи. На нашу думку, спиратися слід на такі критерії:

Офіційна реєстрація навчального закладу. Віддалену школу для дітей може створити кожен охочий, зокрема шахрай для викачування грошей з відповідальних батьків. Тому, щоб убезпечити власні фінанси, перевіряйте, чи має заклад юридичну реєстрацію.

Сертифіковані викладачі. Англійську для дітей онлайн мають викладати досвідчені вчителі, які не просто володіють мовою, а є професійними педагогами, які спеціалізуються на роботі з дошкільнятами чи школярами. Якщо викладачі мають необхідні сертифікати та дипломи, онлайн-школа обов'язково розповість про них. Якщо ж подібна інформація називається «конфіденційною», варто подумати про чесність навчального закладу.

Високий рейтинг серед конкурентів та студентів. Перш ніж відправити дітей вчитися англійської, обов'язково ознайомтеся з рейтингами шкіл в Україні, щоб зрозуміти, на якій позиції знаходиться обрана вами. Додатково почитайте відгуки інших батьків про особливості навчання, загальні враження та результати.

Онлайн-вивчення англійської обов'язково сподобається дитині, якщо їй сподобається викладач

Обов'язково попросіть про пробне заняття, щоб зрозуміти, як відбуватиметься навчальний процес з англійської мови. Найчастіше воно пропонується безкоштовно.

На який курс не варто записувати дітей

Перейдемо до списку тривожних чинників, які мають насторожити вас під час вибору курсів англійської для своїх школярів:

занадто низькі ціни;

відсутність інформації про школу в інтернеті;

велика кількість негативних відгуків;

відсутність можливості зв'язатися зі школою;

менеджер курсу не розповідає про його програму;

викладач лякає дитину.

Навіть після підписання контракту з онлайн-школою, залишайте для себе такий варіант, як припинення навчання. Адже після початку роботи можуть відкритися раніше непомітні фактори, які заважатимуть учневі опановувати нову мову.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: