Osvitanova.com.ua

Курси від Red Monster допоможуть надолужити усі теми шкільної програми, в яких є прогалини. На сайті учень знайде курси з основних предметів та тих, які пропонуються абітурієнтам на вибір. Онлайн-курси містять різні типи запитань, які зустрічаються в НМТ, такі як вибір однієї правильної відповіді, вибір декількох правильних відповідей, встановлення послідовності та інші. Навчатись можна у будь-який час, в зручному місці, головна умова – доступ до мережі інтернет. Весь навчальний матеріал доступний безплатно для українських учнів, аби кожен мав можливість скласти фінальний тест на високий бал.

Чому навчання з Red Monster буде корисним для підготовки до іспиту

Для успішного складання НМТ необхідно добре розбиратися в темах шкільної програми з кожного предмету, який містить іспит. Учень повинен одночасно тримати в голові великий обсяг інформації, розуміти запитання та вміти правильно розраховувати час під час тестування.

Тест складається з запитань, вибраних у довільному порядку. Уроки містять картки: на одній стороні пояснення певної теми чи правила, а на зворотній – запитання до цієї теми. Такий формат навчання допоможе легко запам’ятати великий обсяг матеріалу, звикнути до формату тесту та виконання завдання за обмежений час.

Переваги підготовки до НМТ з Red Monster:

безоплатний доступ до курсів;  можливість навчатися в будь-який час у зручному для себе місці: вивчення обраних тем, а не всієї шкільної програми;  контроль знань після навчального блоку.

Успіхів у підготовці до НМТ з Red Monster!
Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: