Osvitanova.com.ua

School Navigator поговорив із засновницею сімейного центру Uniclub про їхню діяльність, вплив повномасштабної війни на роботу закладу та адаптацію закладу до викликів сьогодення.

Які освітні послуги пропонуєте дітям?

Одним з важливих напрямків діяльності Сімейного центру розвитку Uniclub є безперечно початкова школа, яка вже другий рік поспіль пропонує сучасну альтернативну освіту учням.

Це простір, де дитина навчається не лише обов’язковим предметам, а насамперед здобуває неоціненний досвід, який знадобиться для досягнення успіху в майбутньому.

Як повномасштабна війна вплинула на навчальний процес? Які організували заходи безпеки?

Війна спричинила руйнівні процеси у сфері освіти, діти довгий час не отримували освітні послуги на високому рівні в загальноосвітніх школах. Станом на сьогодні з впевненістю можна сказати, що ми подолали виклики війни, блекаути та повітряні тривоги, не зупинивши освітній процес офлайн.

Мета викладачів школи – забезпечити професійний якісний освітній процес, безпеку дітей та всебічний розвиток. У Сімейному центрі розвитку Uniclub є обладнане укриття, де діти перебувають під час повітряних тривог. Там створені всі умови, щоб навчальний процес не зупинявся за жодних обставин. Оскільки більшість шкіл через відсутність укриттів чи електроенергії не змогли організувати освітній процес дітям, то попит на приватні освітні послуги значно збільшився.

Наш «козир» – це фідбеки батьків. Наша популярність – це позитивний імідж, який створювався протягом 4 років викладачами дитячого садка, школи та всіх студій, які працюють в Uniclub. Ми жодного разу не скасували заняття через вимкнення світла, адже у нас було чітке розуміння, що «дітям потрібні діти» і сидіти вдома в темряві вони не повинні.

Наші приміщення обладнані всіма технічними пристроями, які допомагають проводити заняття в найскладніших умовах. До речі, цінова політика є дуже гнучкою, тому доступ до освітніх процесів UNICLUB мають пільгові категорії населення за доступними тарифами. Ми розуміємо ситуацію в країні і тому завжди йдемо на зустріч і пропонуємо оптимальні варіанти.

Після початку війни Сімейний центр розвитку Uniclub вже у квітні повністю відновив свою роботу, адже було розуміння, що наші клієнти дуже потребують «відчуття нормального життя». І це життя почало концентруватись в стінах UNICLUB. Літній табір, ночівлі для дітей, благодійні акції, потужна робота з особливими дітьми та їх батьками, дитячий садочок, студії, фітнес-напрямки й звичайно ж школа – усе це працює 7 днів на тиждень в повноцінному режимі.

У чому ваша особливість?

Якщо зупинитись на школі, то хочеться зауважити, що наш навчальний процес має свої цікаві особливості, проте це не шкодить основній програмі початкової школи. Окрім стандартних предметів, багато часу приділяється розвитку soft skills, проєктній діяльності, вивченню іноземних мов, тематичним тижням, фінансовій грамотності. Ми вчимось і вчимо дітей допомагати тим, хто цього потребує, приділяючи багато уваги благодійності. Наші школярі на практиці вчаться купувати, продавати, заробляти, презентувати певний продукт. Викладачі підбирають найсучасніші теми для ранкових дискусій, організовують нестандартні екскурсії, тематичні свята в нестандартному форматі. 

Початкова школа – це вдалий мікс потужного навчального процесу та розважально-інтелектуальних заходів, поєднання мозкової та фізичної активності й насамперед це простір дружби, поваги та любові до кожної дитини.

Більше інформації про сімейний центр Uniclub ви знайдете тут

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: