Osvitanova.com.ua

Обрати школу серед величезного різноманіття надзвичайно різних закладів – однозначно непроста задача. Діти та їхні батьки обирають школу, яка найбільше відповідає їхнім запитам, прагненням, цінностям і світобаченню. А якщо дитина хоче після закінчення школи вступити до престижного університету за кордоном? Як обрати школу, яка якісно підготує дитину до вступу й надасть максимум можливостей?

У цій статті ми розповімо про міжнародну школу, яка ефективно готує дітей 13-16 років до вступу за кордон. Адже саме цим займається міжнародна школа CanSchool.

CanSchool – це офіційний навчальний центр, зареєстрований у Канаді. Шкільний атестат (OSSD – Ontario Secondary School Diploma), який отримують випускники, має таку саму юридичну силу, як будь-який інший атестат, виданий Міністерством освіти Онтаріо.

У CanSchool допомагають школярам дистанційно опанувати цікаві предмети канадської шкільної програми. Навчання відбувається виключно англійською, а за три роки діти отримують міжнародний атестат і вступають до найкращих ВНЗ Канади зі стипендією

Що дає така підготовка для тих, хто планує вступати за кордон, або просто прагне здобути якісну освіту, попри тяжкі часи для кожного українця(-ки)?

Насамперед це повна адаптація учня до західного освітнього процесу: заздалегідь, без стресу, у комфортних умовах. Діти навчаються паралельно в українській школі, а у вільний час вивчають академічну різницю, яка складається з цікавих і корисних предметів. Заняття проходять 3 рази на тиждень по дві години.

Також це економить час, нерви й гроші. Так, гроші. Адже платити за шкільну освіту в Канаді чи США дуже дорого. Оренда житла чи гуртожиток, продукти, транспорт і страхування – це все обов'язкові витрати для проживання за кордоном. Навчаючись з дому, у вас не виникає цих додаткових витрат. Важливо зазначити, що програма CanSchool заснована на принципах академічної різниці. Тобто діти вивчають лише один предмет за семестр. Вартість повної шкільної програми в приватній школі Канади становитиме в шість разів більшу суму. 

Наскільки ефективна якість дистанційної освіти?

Ми гарантуємо якість, яку можна віддалено отримати від професіоналів – ліцензованих викладачів, не залишаючи меж власного будинку. Онлайн-освіта буває різною. CanSchool опанувала найсучасніші методики й удосконалює їх уже багато років. Через онлайн-платформу учні мають доступ до найкращих педагогів світу, зустріч із якими офлайн була б нереальною. Наша вчителька математики, до прикладу, колишня викладачка найкращого технологічного університету у світі – Michigan Institute of Technology (MIT). 

У чому особливість канадської освітньої програми?

Канадська освітня програма вважається універсальною з точки зору підготовчого процесу. Американські учні зобов'язані вивчати предмети, які стосуються насамперед американської історії, географії тощо. Канада ж надає можливість опанувати ті самі дисципліни в ширшому баченні – всесвітня історія або економічна географія. Канадська програма не вимагає вивчення суто канадських предметів.

А зараз я вас здивую! Канадський атестат визнається всіма університетами світу, де навчання відбувається англійською. У той час як для вступу після американської школи університети часто вимагають складання іспитів SAT/ACT. Погано склавши цей важкий іспит, учень може моментально знищити свої шанси на вступ до престижного університету. 

Чи не буде проблем з адаптацією до іноземної школи після онлайн-навчання з України?

Навіть після нетривалого навчання в CanSchool, дитина абсолютно без проблем вливається до школи за кордоном. Не на клас нижче і не в той же клас 2 роки поспіль, а саме у свою вікову групу, оскільки в неї вже буде закрита академічна різниця з предметів та високий рівень англійської.

Усі школярі CanSchool офіційно зареєстровані в Міністерстві Освіти Онтаріо і, прибувши до Канади, мають можливість продовжити дистанційне навчання в CanSchool, або почати очне навчання в приватній або державній школі. Успіхи, оцінки з предметів, які були до цього, – усе зафіксовано в електронній базі Міністерства Освіти, куди мають доступ школи та ВНЗ.

Чи можуть учні розраховувати на стипендію? Чи є успішні приклади?

Школярі 7-9 класів, які приходять на навчання до міжнародної школи CanSchool, отримують чимало переваг. Однією з головних є те, що випускники CanSchool можуть претендувати на стипендії і отримують їх від найкращих міжнародних ВНЗ. У той час, як для учнів з лише одним шкільним атестатом це є практично неможливо.

На цей момент до нас прийшли всі підтверджувальні документи про те, що наша випускниця Настя вступила до університету Торонто (UofT) на програму «Комерція», отримавши стипендію в розмірі $180 000!

Наша учениця Яна навчається в університеті МакГілл (McGill) з грантом, який покриває 50% вартості оплати за навчання. Іншим випускникам, які вступили до ВНЗ за кордоном у 2020 році й раніше, також є чим похвалитися – розмір стипендій цих учнів від $2 000 до $100 000!

Варто зазначити,  що учні CanSchool мають повний юридичний супровід на період всього навчання аж до подання документів до ВНЗ, вступу, оформлення віз тощо.

Які дисципліни вивчають ваші учні?

Ще одним безперечним плюсом є величезний вибір актуальних предметів, які постійно змінюються, доповнюються в рамках профорієнтації і подальшого вибору обраної професії.

Такі предмети, як «Технологія Блокчейн», «Комп'ютерні науки», «Наука про дані» під керівництвом канадських педагогів і кураторів – носіїв мови з різних країн, у CanSchool проходять виключно англійською, що дозволяє при вступі до ВНЗ забути про мовний бар'єр і, за необхідності, легко скласти будь-які мовні іспити.

Який диплом отримують ваші випускники?

Найважливіше придбання школярів після дистанційного навчання в CanSchool  – офіційний міжнародний атестат, з яким приймають на навчання найкращі ВНЗ не лише Канади, а й США, Великої Британії, Італії, Іспанії, Нідерландів та інших країн без підготовчих курсів рівня foundation (тобто ви економите 1-2 роки).

Крім перелічених вище можливостей, які надає міжнародна школа CanSchool, учні користуються й іншими перевагами, які надають для канадських шкіл університети та про які адміністратори постійно інформують учнів та батьків.

Як стверджує наша експертка, канадська адвокатеса, засновниця міжнародної школи Інна Коган, наші випускники та їхні родини, знаходячись в Канаді, отримали фінансову допомогу для українців і продовжують навчання без перерв і особливих труднощів.

Коротко про дистанційний формат освіти

У зв'язку з пандемією навчання у ВНЗ Канади швидко та якісно трансформувалося в дистанційне й навчальний процес зовсім не постраждав. У CanSchool ми напрацювали методологію дистанційного навчання задовго до примусового карантину й увійшли в цей неприємний для всіх навчальних закладів період впевнено, показавши високі результати.

Тож якщо ваша дитина прагне навчатися в престижному університеті, зробіть уже зараз перший крок на шляху до цієї мети та полегшить майбутню адаптацію вашої дитини до нового середовища.

Детальніше про CanSchool читайте на сайті www.canschool.net/ua/

За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону +14167797703 (WhatsApp) або пишіть на пошту infocanschool@gmail.com

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: