Osvitanova.com.ua

Англійська мова — одна з найпопулярніших у світі. Це міжнародна мова спілкування, тому її вивчення відкриває чудові перспективи для досягнення успіху в різних сферах:

Робота та кар’єра

Знання англійської мови позитивно впливає на розвиток кар’єри. Це особливо важливо для тих, хто працює у сфері ІТ, журналістики, реклами, туризму чи продажів.

Освіта та наукова діяльність

Гарне знання англійської мови — необхідність для тих, хто планує освіту за кордоном, причому не тільки у Великобританії та США, а й в інших країнах. Багато наукових праць публікуються англійською, а в перекладі їх можна прочитати лише через кілька років.

Подорожі світом

Вільне володіння англійською відкриває для мандрівників широкі можливості — при спілкуванні з місцевим населенням багатьох країн світу можна без допомоги перекладачів і гідів дізнатися багато цікавого про їхню культуру та історію.

Книжки, фільми та популярні пісні без перекладу

Добре знаючи англійську, не потрібно чекати, коли з’явиться переклад цікавих новинок. Усі світові прем’єри можна дивитися одразу ж після виходу, а дізнаватися світові новини — з англомовних онлайн-ресурсів, не чекаючи, поки їх перекладуть вітчизняні ЗМІ.

Особисте життя

Знання англійської мови відкриває чудові перспективи для пошуку друзів і супутників життя за кордоном. Вільне володіння нею обов’язкове для тих, хто планує переїзд до англомовної країни. Це допоможе не тільки знайти гарну роботу на новому місці, а й легко розв'язувати побутові питання та налагоджувати нові знайомства.

Тут працюють тільки висококваліфіковані викладачі з досвідом роботи за кордоном. Викладач і персональний консультант зроблять усе, щоб кожен студент досягнув успіхів у навчанні.

Ще одна перевага навчання у Speak Up — гнучкий графік. Ви зможете займатися у зручний час і самостійно складати розклад занять із викладачами та індивідуальних консультацій. Почати навчання у Speak Up можна в будь-який момент, для цього потрібно лише заповнити заявку на сайті школи.

Вивчайте мову разом з міжнародною школою Speak Up, яка за 22 роки свого існування навчила 500 000 українців говорити англійською. В школі є курси для дітей, профільні (для IT, юристів, медиків та підприємців), підготовка до ЗНО, IELTS, TOEFL та табори для школярів.

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: