Osvitanova.com.ua

Сервіс добору шкіл School Navigator зібрав інформацію про приватні дитячі садки, які продовжують працювати в навчальному році 2022/23 і які мають надійне укриття. 

 

Садок повного дня MRIYDIY

У садку MRIYDIY переконані, що чим більше дитина має можливостей для розвитку та творчості, активних ігор та спорту, для фантазій та креативності, тим більш розширюється її світогляд, а значить, тим більшу мрію вона може сформулювати для себе. У садку створили такі умови, щоб діти проживали щасливе дитинство, наповнене радістю, турботою, розвитком, веселощами, цікавими активностями та дослідами. Багато ігор, активностей, прогулянок, цікавих експериментів, творчості, велика територія для прогулянок із сучасними майданчиками, зелена зона – незабутнє дитинство в садочку.

Адреса: Львів, вул. Угорська, 12Д
Формат навчання: офлайн
Вікова група: від 2,5 до 6 років
Кількість дітей у групі: до 18
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальний підхід: інтегрований. Заняття чи будь-яка активність впродовж дня поєднує в собі три сфери розвитку – ментальну, інтелектуальну та фізичну.
Графік роботи: з 8.30 до 19.00
Інфраструктура садка: їдальня, де діти отримують здорове чотириразове харчування, власна територія, облаштована спортивним та гімнастичними комплексами, площа садка понад 1300 кв. м., а також укриття
Реєстрація за номером телефону: 0800 333 191
Детальніше тут: https://bit.ly/3RdoOlH

Харківський дитячий садок «Мармеландія» 

«Мармеландія» має ліцензію МОН України, 1000 м2 розвивального простору, величезне облаштоване укриття з трьома виходами, закриту територію й охорону. Інфраструктура садка містить басейн, батут і власні ігрові майданчики. Діти харчуються 5 разів на день, готуємо на власній кухні. Маємо якісну освітню програму. Педагоги-предметники проводять англійську, музику, ритміку, спортивну гімнастику. Окрім цього в освітню програму входять: «Світ навколо нас», розвиток мовлення, підготовка руки до письма, математика, логіка, малювання, ліплення, аплікація.

Адреса: Харків, вул. Челюскінців 3
Формат навчання: офлайн
Вікова група: від 1,5 року
Кількість дітей у групі: 9
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальний підхід: розвивальне навчання
Графік роботи: з 8.00 до 19.00.
Вартість: 8 000 грн/міс + 125 грн/день харчування
Реєстрація за номером телефону: 050-083-04-11.
Детальніше тут: https://instagram.com/marmelandiya_sadik_kharkov?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Канадсько-український дитячий садок Maple Bear Kyiv

Учителі дошкільних груп Maple Bear Kyiv знають, як розкрити потенціал кожної дитини з трьох років. Через інтелектуальний, фізичний, емоційний і соціальний розвиток ми допомагаємо дитині визначити свої сильні сторони і таланти, відчути себе повноправним учасником освітнього процесу. Ми вчимо учнів, що зв’язок та вміння спілкуватися з іншими – це сила та багатство кожної людини, а знання стають знаннями, коли вмієш їх застосувати. Для цього ми створюємо такий освітній простір, в якому заохочується власна думка, відповідальність, участь у проєктах та експериментах через занурення в англійську мову. 

Діти в дитячому садку займаються в нас за двома програмами – канадській і українській. Завдяки їх вдалому поєднанню та використанню найкращих підходів та практик канадської освітньої філософії, наш підхід до розвитку особистості наших вихованців є ґрунтовним і винятковим. Ми знайомимо дітей з культурами інших країн і вчимо цінувати й вивчати свою культурну спадщину для зміцнення національної ідентичності. Ми прагнемо, щоб діти вірили й відчували, що вони будують власний трамплін для того, щоб здійснити свої мрії!

Адреса: Київ, вул. Єлизавети Чавдар, 11А (Осокорки)
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 3-5 років, 5-6 років (PreSchool)
Кількість дітей у групі: до 16
Мова викладання: українська, англійська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма: канадська програма мережі Maple Bear – Language Arts, Science, Math; українська програма – адаптована «Дитина» (розвиток мовлення, логіко-математичне мислення, літературна скарбничка, навколишній світ, малювання, музичні та спортивні (зокрема плавання та скелелазіння) заняття, творчість (crafts)
Додаткові активності: скелелазіння, гімнастика, акторська майстерність, плавання, східні єдиноборства, мистецтво
Інфраструктура садка: їдальня, спортивна зала зі скеледромом, танцювальний зал, басейн, футбольне поле, укриття (пройшло сертифікацію ДСНС, є частиною власної будівлі, облаштоване меблями для занять, спальною кімнатою, спортивними осередками), охорона, своя велика територія зі спортивними та ігровими майданчиками
Вартість: 700 дол./міс. по курсу НБУ, щорічний внесок 1000 дол. 
Реєстрація за посиланням: https://kyiv.osokorky.maplebear-cee.com/order
Детальніше на сайті: https://kyiv.osokorky.maplebear-cee.com/ 

The Tots

The Tots – це новий садок на Печерську для діток від 2 до 6 років. Приватна територія, іноземні мови, власні майданчики, бомбосховище, професійна кухня та сучасна авторська методика навчання – усе це в одному садочку! Вихователь проводить такі заняття, як: логіко-математичний розвиток, розвиток мовлення, сенсорний розвиток, художнє читання, наукова студія, підготовка руки до письма, аплікація, малювання, ліплення, конструювання. Зовнішні педагоги викладають англійську мову, музику, акторську майстерність, спортивну студію. В розкладі передбачені 4 заняття щодня, а також проєктна діяльність. 

Адреса: Київ, вул. Товарна, 23
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 2-6 років
Кількість дітей у групі: до 10
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: авторська програма, поєднання сучасних методик, спрямованих на розвиток 4К навичок: креативність, критичне мислення, командна робота та комунікація.
Інфраструктура садка: їдальня, власна кухня, спортивний зал, танцювальний зал, професійні атлетичні батути, укриття (просторе приміщення на цокольному поверсі з двома виходами, санвузлом і ліжками).
Вартість: пів дня – 10 500 грн, повний день – 14 000 грн, харчування включено, щорічний внесок скасовано на час війни
Реєстрація за номером телефону: 0673934393
Детальніше на сайті: http://thetots.com.ua

Приватний ліцензований садок та початкова школа «Босоніж по траві» 

«Босоніж по траві» – це наше бачення щасливого дитинства – дослідження світу за допомогою всіх органів чуття і навіть через п'яточки. Наш гармонійний, цікавий та безпечний простір був створений для того, щоб майбутні винахідники, творці, мрійники, мандрівники, олімпійські чемпіони, сильні лідери нашої країни та просто чудові люди згадували з любовʼю своє щасливе дитинство в «Босоніж по траві». До речі, у нас є тарзанка і для дорослих)

Адреса: Броварський район, с. Княжичі, вул. М. Лагунової, 41
Формат навчання: офлайн
Вікова група: садочок – від 2 років; школа – 1, 2, 3 класи
Кількість дітей у групі: у садочку до 15 дітей, у класах до 10 дітей
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: НУШ, STREAM, ТРВЗ, елементи Вальдорфської педагогіки
Додаткові активності: футбол, балетна хореографія, кулінарія, акторська майстерність, живопис, музичні заняття
Сервіси: харчування, група подовженого дня
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, танцювальний зал, футбольне поле, окрема будівля, велике подвірʼя для ігор та занять, укриття (підвальне приміщення з розведеною електрикою, двома виходами; є запас питної води та медикаментів; облаштоване для комфортного перебування дітей)
Вартість: 12 500 грн/міс. з харчуванням, вступний внесок 6 000 грн

Реєстрація за номером телефону: +380994840048
Детальніше тут: https://www.facebook.com/bosonizhpotravi

 

Дитячий садок «Кузя»

Розташований на Петропавлівській Борщагівці, «Кузя» працює на засадах гуманістичної педагогіки. В основні навчальної концепції – всебічний розвиток дитини.

Адреса: Київ, Петропавлівська Борщагівка, вул. Квітнева, 7.
Формат навчання: офлайн
Вікова група: від 2 років
Кількість дітей у групі: 12
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна методика: методика Євгенії Кісіль з елементами Монтессорі
Додаткові активності: розвивальні заняття, ритміка, англійська, малювання – усе проводять педагоги
Навчальне навантаження: 2 заняття на день до денного сну
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, укриття (приміщення спортивної зали, що знаходиться на цокольному поверсі).
Вартість разом з харчуванням: 10 500 грн повний день, 9 000 пів дня, PreSchool 11 500 грн
Вартість абонемента на розвивальні заняття 1 200 грн
Реєстрація за номером телефону: 0980997743.
Детальніше на фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kuzyayana/

Kangaroo Nursery School

Філософія простору Kangaroo Nursery School базується на принципах вільної освіти, які виключають примус і дозволяють дітям пізнавати себе і світ у найбільш гармонійний спосіб, слідуючи не за планом, а за красою поточного моменту. Наша місія – оберігати право кожної дитини зростати щасливою у найширшому сенсі цього поняття. Ми допомагаємо сім’ям підтримувати в дітях допитливість і розвивати самостійність. Тренери, що приходять, викладають шахи, африканські барабани, співи, ритмику, футбол, англійську мову. Вихователі викладають творчість, малювання, підготовка до школи. Основна діяльність – вільна гра.

Адреса: Київ, вул. Генерала Шаповала 2F, ЖК «Смарагдовий»
Формат навчання: офлайн
Вікова група: від 2 до 6 років
Кількість дітей у групі: одна різновікова група до 25 дітей
Мова викладання: українська, англійська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: органічний розвиток
Розклад дня: садок працює з 8.00 до 18.00. Щось відбувається постійно, з перервою на їжу і сон. Дитина обирає самостійно в чому, з ким і коли брати участь, або вигадує і пропонує заняття сама.
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, футбольне поле, укриття (коридор за правилом 2 стін, підземний паркінг ЖК).
Вартість: з харчуванням 18 500 грн/міс, вступний внесок до 16 000 грн (по можливостях сім’ї) після першого місяця відвідування
Реєстрація за номером телефону: +380 67 445 3535
Детальніше на сайті: http://www.kangaroo.kiev.ua

Фінський садок «ТОТОША»

Дитячий садочок «ТОТОША» про піклування та любов. Ми готуємо дітей до життя, бути добрими, гуманними, знати себе та дбати про навколишній світ. Вихователі проводять проєктну діяльність, конструювання, логіко-математичний розвиток, комунікативний розвиток, кулінарію, музичні та спортивні заняття. Зовнішні педагоги викладають англійську та німецьку мови.

Адреса: Київ, вул. Ігоря Сікорського, 4Л
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 1,8-6 років
Кількість дітей у групі: 10-12
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська, німецька
Навчальна програма/методика: освітній процес побудований згідно з рекомендаціями МОН України. За основу навчання ми взяли державну програму «Дитина» та вдало поєднали її з провідними світовими методиками
Графік роботи:  з 9.00 до 19.00
Укриття: відповідає вимогам ДСНС
Вартість: пів дня з триразовим харчуванням – 9 800 грн/міс., повний день з п’ятиразовим харчуванням – 14 900 грн/міс.
Реєстрація за номером телефону: +380 (66) 510 99 72
Детальніше на сайті: https://www.totosha-syrets.kiev.ua/

Дитячий садок ROYAL KIDS

 

Творчий простір для всебічного, гармонійного розвитку дітей від 1,4 до 7 років. Є ліцензія.

Адреса: Київська обл., м. Вишневе, вул.Івана Франка, 23а.
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 2-6 років
Кількість дітей у групі: до 12
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма: «Дитина»
Додаткові активності: школа сучасного танцю, вокал, фортепіано
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, танцювальний зал, власна кухня, укриття (приміщення без вікон)
Площа садочка: 300 кв. м, закрита територія
Вартість: 6 000 – 8 500 грн
Реєстрація за номером телефону: 0990392892
Детальніше тут: https://www.facebook.com/sadokroyalkids/

Дитячий простір МашРум 

«МашРум» – це дитячий садок, у який Ваш малюк буде бігти з посмішкою та з нетерпінням чекатиме нового продуктивного дня. Проводимо набір в такі групи: молодша –2-3 роки; середня – 3-4 роки; старша – 5-6 років. Для наших вихованців  ми проводимо неперевершені розвивальні заняття та надзвичайно цікаві ігри, на них очікує кожного дня безліч усіляких веселощів.

Адреса: Київ, вул. Гарматна 31А
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 2-7 років
Кількість дітей у групі: 8
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: авторська, найкраще з провідних світових методик
Додаткові активності: логопед, розвивальні заняття, підготовка до школи
Інфраструктура садка: їдальня, укриття (обладнане підвальне приміщення в домі)
Вартість (без харчування): 9.00 – 13.00 – 6 600 грн, 9:00 –15:00 – 7 400 грн, 9.00–18.00 – 10 200 грн, вступного внеску немає
Вартість харчування: обід+полудень 175 грн на день. Харчування завжди свіже та корисне, розроблене безпосередньо для діточок за всіма стандартами, ХАСПП в тому числі
Реєстрація за номером телефону: 0637190405
Детальніше на сайті: http://mashroom.com.ua

Дитячий клуб «Пацьорки»

Дитячий клуб «Пацьорки» - це україномовний простір, зітканий з любові до дітей, України та світу. Запрошуємо до нас діток від 1,5 до 6 років. Маємо величезну власну зелену територію. Протягом дня організовуємо дітям заняття з розвитку мислення, конструювання, англійської мови, айкідо, гончарства, фольклору, кулінарії.

Адреса: с. Хотів вул. Богдана Хмельницького 68 (поруч із парком «Феофанія», Київ).
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 1,5 – 6 років
Кількість дітей у групі: 15
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма: власна розроблена дворічна програма, розвиток мислення
Додаткові активності: айкідо, гончарство, фольклорно-музичні заняття (фольк-студія «Правиця»), кулінарія, психолог, логопед.
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, футбольне поле, укриття поруч із садком
Графік роботи: з 8.00 до 19.00
Вартість: 12 650 + харчування, одноразовий вступний внесок 50% від місячної оплати
Реєстрація за номером телефону: 0972525300, 0939201991
Детальніше тут: https://www.facebook.com/patsiorkyclub

Дитячий садок We love kids

We love kids – сучасний садок преміумкласу. Ми дбаємо про гармонійний усебічний розвиток малюків, цікаве навчання, екологічне спілкування та виховання. У розкладі садка є додаткові заняття з психологом, логопедом, музика, хореографія, англійська мова, Lego. Ці заняття входять у вартість оплати за місяць, як і 5-разове харчування.

Формат навчання: офлайн, онлайн – за запитом
Адреса: Одеса, вулиця Леваневського ⅞
Вікова група: від 1,5 до 7 років
Кількість дітей у групі: до 15, залежить від вікової групи
Мова викладання: українська, англійська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: авторська програма побудована за державними стандартами на базі програми «Дитина»; методики для розвитку різні: Шичида, Монтессорі, картки Домана, Реджіо-підхід.
Додаткові активності: батут, басейн, навчання з інтерактивним планшетом Intboard, а також іграшками роботом та лобусом
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, танцювальний зал, власна кухня, басейн
Укриття: облаштоване цокольне приміщення без вікон з 3 виходами; містить спортивну секцію (шведська стінка, мати), ліжечка, килим для ігор та столики для занять
Вартість: 5 500 грн (мінісадок з 8.00-13.00), 8 000 грн (повний день з 8.00–19.00).
Реєстрація за номером телефону: 0680310310
Детальніше тут: https://instagram.com/we.love.kids.od?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 

Міжнародний дитячий садок «МЕРИДІАН»

Приватний дошкільний навчальний заклад «Міжнародний дитячий садок «МЕРИДІАН» – англомовний дитячий садок європейського рівня організації для дітей від 2 до 6 років. Ми – команда професіоналів, які допоможуть кожній дитині знайти та розкрити свої таланти та здібності, спробувати себе в різних видах мистецтва, спорті, опанувати англійську мову, соціалізуватися та набути життєвого досвіду серед однолітків. Ми – Британська освітня програма Pearson Edexcel з англійської мови і якісна підготовка до школи українською мовою.

Адреса: Київ, вул. Тираспольська, 43 та вул. Копилівська 55Б
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 2-6 років
Кількість дітей у групі: 15
Мова викладання: українська, англійська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: державна програма «Дитина», британська освітня програма «Pearson Edexcel» з англійської мови і якісна підготовка до школи українською мовою
Додаткові активності: англійська мова цілий день, живопис, ліплення, творчі заняття, хореографія, фізкультура, музичні заняття
Сервіси: харчування, підготовка до школи
Інфраструктура садка: їдальня, власна кухня, спортивний зал
Укриття: підвальне, цокольне приміщення, розраховане на 50 осіб з окремим виходом і вентиляцією, відповідає вимогам ДСНС, обладнане ігровими осередками.
Вартість: для дітей віком 2-3 роки: повний день – 15 000 грн/міс, пів дня – 13 000 грн/міс; для дітей віком 3-6 років: повний день –17 000 грн/міс., пів дня – 13 000 грн/міс.
Реєстрація за номером телефону: 0680473875
Детальніше на сайті: https://sadokmeridian.com.ua/


Український дитячий садок «ПТАШОК»

Дитячий садок «ПТАШОК» –  це доброзичливий простір прийняття та поваги, в якому зростають щасливі, гармонійні, свідомі та впевнені в собі особистості, які готові до відкриттів, досліджень, пізнання та помилок, і які вчаться жити у злагоді з собою, з тими, хто їх оточує, та з природою. Наша місія полягає в тому, щоб відстоювати право кожної дитини на радісне, безтурботне, справжнє дитинство та сприяти саморозвитку нового покоління щасливих, самодостатніх, свідомих та відповідальних українців, які, зростаючи в україномовному, гармонійному, доброзичливому середовищі прийняття та поваги, незабаром стануть рушіями ефективних змін та творцями успішного майбутнього України.

Адреса: вул. Ідейна, 9 (Бориспільський р-н, Київська обл.) Фактично це межа Києва й Київської області
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 2-7 років
Кількість дітей у групі: 12
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна методика: за основу ми взяли теорію прив’язаності Гордона Ньюфелда. Також ми є прихильниками саморозвитку дитини. Проте створюючи умови для саморозвитку дітей, використовуємо інтегрований підхід та «занурення» в досліджувану тему.
Додаткові активності: музичні заняття у фольк-студії, гончарство, англійська мова, логопед. Також хочемо запровадити хортинг.
Сервіси: харчування, страхування від нещасних випадків
Розклад дня: цілий день діти «занурені» в досліджувану тему, тому немає чіткого поділу на «уроки» й заняття.
Інфраструктура садка: садок знаходиться а окремій двоповерховій будівлі; укриття (обладнане підвальне приміщення в сусідньому будинку).
Вартість: 10 000 – 20 000 грн/міс.
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1QFp8KO7SGJfUWQ3Nj5yNzdAgYwByZzJpjUJOS2CmY7A/
Детальніше на сайті: https://www.ptashok.com.ua/

Orange kids space 

Orange kids space відкрив свої двері майже 5 років тому. За цей час ми стали великою підтримкою багатьом родинам друзями та опорою дітям. Ми навчаємось у грі, вивчаємо світ навколо себе, приділяємо велику увагу фізичному та емоційному розвитку дітей. Кожна дитина розвивається у свому власному темпі. Відчувати дітей та бути з ними на одній хвилі, при цьому навчати різних навичок, занурюватись у всілякі проєкти, подорожувати містом, «відкривати» нові світи – це і є наша мета!

Війна внесла в нашу роботу корективи. Ми багато працюємо з психологічно-емоційним станом. Діти заспокоюються, відчувають довіру, повертають щасливе дитинство у своє життя.

Адреса: Київ, вул. Златоустівська, 34, офіс 287-288,  проспект Перемоги 65-Г (ЖК Нивки-Парк)
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 3-7 років
Кількість дітей у групі: 12
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська, німецька
Навчальна програма: освітня програма «Дитина». Усі теми, проєкти проходять максимально в ігровій формі. Емоційний інтелект, творчість, спорт, акторська майстерність, академічні дисципліни – це все, що допомагає нашим дітям розвиватись всесторонньо! Вихователі проводять академічні дисципліни, творчість, дозвілля. Зовнішні педагоги – акторську майстерність, іноземні мови, джиу-джитсу, гамак-класи, хіп-хоп. З дітками також займається психолог.
Розклад дня: щодня в садочку багато навчальних і спортивних занять. 2-3 академічних, 1-2 творчих та проєктний. Якщо гарна погода, ми намагаємось займатись творчістю на свіжому повітрі. Діти обожнюють малювання чи логічні ігри, читання та настільні ігри на природі.
Інфраструктура садка: їдальня, спортивний зал, танцювальний зал
Укриття: знаходиться на території монолітного паркінгу. З трьома входами/ виходами. З опаленням, вентиляцією, освітленням. Облаштоване лавками та матами для комфортного перебування дітей під час повітряних тривог
Вартість: 15 600 грн (харчування включено) до кінця серпня, без вступного внеску
Реєстрація: через сайт https://www.orangekids.kiev.ua/ або за номером +380 (95) 455 18 52
Детальніше тут: https://www.facebook.com/orangekidsspace/

 

Приватний садок Kids school

Територія щасливих дітей.

Адреса: м. Мукачево вул. Миру, 82
Формат навчання: офлайн
Вікова група: від 1,5 до 6 років
Кількість дітей у групі: від 8 до 15
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма: авторська
Додаткові активності: математика, розвиток мовлення, грамота, підготовчий курс до школи, проєктна діяльність, музичні заняття, творчість, конструювання, англійська мова, хореографія, карате.
Графік роботи садка: 8.00-19.00
Навантаження: 6 занять на день
Інфраструктура садка: їдальня, власна кухня, спортивний зал, танцювальний зал
Укриття: велика кімната, без вікон, на першому поверсі, з усіх сторін по 2 стіни
Вартість: 5 000 – 10 000 грн/міс
Реєстрація за номером телефону: +380505643482 (Олена).
Детальніше на сторінці в Інстаґрам: @kids_school_mukachevo
 

Мережа садочків DINO

Дитячі садочки DINO – це творчий, навчальний простір, який створили люблячі батьки та професіонали педагогіки. Ми допомагаємо таланту набути впевненості в максимально комфортному середовищі для його розвитку і зростання. Велика увага приділяється самостійності наших дітей та корисним навичкам. Наші переваги: безпека під час воєнного стану, індивідуальний підхід та м’яка адаптація, україномовне середовище, просторі приміщення, відокремлені вікові групи та різні майданчики для прогулянок, прогулянки, чистота та гігієна, власна кухня з підібраним меню, затишні спальні з затемненням, розпорядок дня та вимоги до режиму.

Команда DINO – це однодумці, що допомагають дітям зростати щасливими, кмітливими та здоровими. Ми з увагою ставимося до бажань і особливостей дітей і бачимо диво в кожному з них.

Адреси: 
бул. Кольцова 14Д, Святошинський район м. Києва
вул. Сагайдачного 15, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл.
вул. Університетська 2Ф/2, м. Ірпінь, Київська обл.
Формат навчання: офлайн
Вікова група: 1,5-3; 3-4,5; 4,5-6 років
Кількість дітей у групі: до 15 дітей
Мова викладання: українська
Іноземна мова: англійська
Навчальна програма/методика: власна програма навчання включає свої авторські методики й перевірені часом та не одним поколінням дітей світові методики; 12 різних предметів та більш як 25 занять на тиждень з професійними педагогами
Додатково: футбол, музика, хореографія, англійська, логопед та психолог
Розклад дня: з 8.00 до 19.00
Інфраструктура садка: їдальня, власна кухня, укриття
Вартість:

бул. Кольцова 14Д, Святошинський район м. Києва – пів дня 8 000 грн/міс. з 8.00 до 12.30 з 3-разовим харчуванням, повний день 11 000 грн/міс. з 8.00 до 18.00 з 5-разовим харчуванням вул. Сагайдачного 15, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл. – пів дня 7 000 грн/міс. з 8.00 до 12.30 з 3-разовим харчуванням; повний день 10 000 грн/міс. з 8.00 до 18.00 з 5-разовим харчуванням вул. Університетська 2Ф/2, м. Ірпінь, Київська обл. – пів дня 5 000 грн/міс. з 8.00 до 12.30 з 3-разовим харчуванням, повний день 8 000 грн/міс. з 8.00 до 18.00 з 5-разовим харчуванням

Реєстрація за номерами телефонів: +38 (067) 620 77 73 (Святошинський район, Київ), +38 (050) 035 78 83 (с. Софіївська Борщагівка), +38 (050) 166 50 00 (Ірпінь)
Детальніше на сайті: https://dinosad.com.ua/

Додавайтеся до добірки через цю форму реєстрації https://forms.gle/nwLry4MGKsXxzuKZA

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

 

Поширити у соц. мережах: