Osvitanova.com.ua

Четвертого липня в Києві відбудеться відкриття освітнього хабу Inspiration Cafe – місця, де діти шкільного віку протягом літа зможуть підтягнути свої знання зі шкільної програми, а також розвинути креативність і отримати психологічну підтримку.

Навчання буде проходити у форматі створення власних навчальних мініпроєктів, що допоможе їм отримати практичні навички та знайти нових друзів. Також на заняття завітають місцеві підприємці, щоб поділитися своїм досвідом та надихнути школярів. 

Окрім занять за шкільною програмою, учні зможуть відвідувати спортивні заняття та добровільні толоки. Постійний супровід та моніторинг психологів допоможе покращити психоемоційний стан дитини.

Проєкт освітнього хабу Inspiration Сafe в м. Києві реалізується «Ліцеєм Educator» завдяки локальній субсидії від федеральної компанії GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Хаб працюватиме з 9.00 до 13.00 кожного дня крім вихідних за адресою вул. Єлизавети Чавдар, 11а (Осокорки) в приміщенні «Ліцею Educator». Територія охороняється, на час повітряної тривоги діти переходять до бомбосховища.

Навчання в хабі є повністю безоплатним для дітей ВПО, дітей військовослужбовців та співробітників сфери критичної інфраструктури.

Під час навчання діти забезпечуються гарячим харчуванням.  Ми піклуємося про безпеку для кожної дитини, тож це закрита територія, є охорона, є укриття в школі та чіткий план дій на випадок повітряної тривоги чи іншої надзвичайної ситуації. 

Записати дитину можна за цим посиланням: https://forms.gle/jLUFG6VrM48jSVwe8, а подивитися інші хаби тут

{{read_more|Читайте також| 3343, 5442}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: