Osvitanova.com.ua

Мала Академія Наук України та Фонд ООН у галузі народонаселення розпочинають проєкт #CVIDOMI для підлітків, які обирають свій майбутній фах.

Участь у ньому можуть узяти підлітки 14–17 років, які в умовах війни не знають, який напрям і форму особистого розвитку вибрати, щоб рухатися вперед.

Усього проєкт охоплюватиме три напрями, серед яких лекції, розмови та сесії з профорієнтологами.

Зокрема, у межах проєкту учасникам будуть доступні мотиваційні лекції від представників професій, які в суспільстві досі сприймають як гендерно орієнтовані. Кейси спікерів зламають ці стереотипи.

Також підлітки візьмуть участь у розмовах з психологинями на різноманітні навколокар’єрні теми, що хвилюють молодь.

Окрім того, учасникам запропонують сесії з профорієнтологами та психологинями в мінігрупах для більш сфокусованої роботи впродовж трьох місяців. Тут кожен і кожна з учасників визначить і вдосконалить свої сильні сторони, що допоможуть у майбутньому вибрати й отримати професію мрії. Зареєстровані для роботи в цьому напрямі пройдуть профорієнтаційний тест і отримають від фахівців індивідуальну інтерпретацію результатів.

Під час занять, починаючи з 6 червня, команда менторів і психологинь допоможе визначити сильні сторони дітей, знайти себе та сформулювати власні очікування від майбутнього. Після участі у проєкті підлітки матимуть достатньо знань для свідомого вибору кар'єрного шляху.

Усі події проєкту #CVIDOMI відбуватимуться в онлайн-форматі на платформах «Zoom» і «Google Meet».

Для того щоб вчасно долучитися до відкритих лекцій проєкту, організатори рекомендують стежити за новинами на сайті та на сторінках МАН у соцмережах Facebook та Іnstagram.

Дізнатись більше детальної інформації можна за номером (093) 958-37-42 або написавши на пошту jas.ukraine@gmail.com.

Реєстрація для участі в проєкті триватиме до 29 травня.

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: