«Освіта Нова» зробила підбірку закладів – кіно, ресторанів, кафе тощо – дружніх для дітей. Тобто заклади обладнанні пеленальними столиками, дитячими кріслами, манежами або ігровою зоною, або ж навіть мають нянь. Охопили не лише Київ, хоча тут найбільше кідс френдлі місць, а й Львів, Луцьк, Чернівці, Тернопіль, Одесу, Івано-Франківськ. Додавайте інші місця, дружні для дітей і які вам подобаються, у коментарях, і ми додамо їх у статтю.

Київ

Кінотеатри

Кінотеатр «Жовтень»

Один раз в тиждень в кінотеатрі транслюють фільми в тихому режимі. Директор кінотеатру «Жовтень» Людмила Горделадзе офіційно підтвердила дану інформацію. Фільми для мам, тат і малюків демонструватимуть у великому залі на 400 місць. Цікаво, що стрічки до перегляду батьки зможуть вибирати самі. Пропозиції збирає ініціативна група «Київ дружній до батьків й малюків» в Facebook.

Кінотеатр «Планета кіно»

Кожну другу середу місяця з 11.00 кінотеатри мережі «Планета кіно» проводять «тихі» сеанси. Фільми демонструються в залі з приглушеним світлом і звуком у форматі 2D. На сайті мережі можна знайти інформацію про те, який саме фільм або мультик буде демонструватися в тихому режимі.

Multiplex

У цьому кінотеатрі теж подбали про маленьких глядачів. Тут передбачені дитячі туалетні кімнати з низькими умивальниками й низькими ватерклозети. Що стосується «тихих» сеансів, то тут вони поки не проводяться.

 

Музеї

Національний музей історії України

Музей регулярно проводить екскурсії-квести, майстер-класи, читання і лекторії для дітей дошкільного, молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Однак сюди можна прийти і з немовлям: дамська кімната має пеленальний столик.

Музей авіації

Чудовий спосіб провести час з дітьми. Виставка на свіжому повітрі не залишить байдужим будь-кого, хто коли-небудь захоплювався небом і його величиною. Підкорювачі неба- авіаційні апарати- сапрвляють  неабияке враження на відвідувачів.

Музей “Експериментаріум”
Виставка цікавої науки орієнтована на дітей та дорослих, які люблять дізвнаватися щось цікаве, експериментувати і пробувати щось нове. Тут для маленьких науковців створено найкращі умови для проведення досліджень та спостережень за ними.

Музей води
Не тільки пізнавальні факти, а й бережливе ставлення до води пропагує “Музей води” в Києві. Тут дітлахи можуть дізнатися що таке гідросфера, ситуацію з водою у світі та Україні та інші цікаві речі. Дорослі і діти будуть комфортно почуватися в цьому музеї, ажде екскурсії орієнтовані на дітей та дорослих.

Музей Ханенків

Музейні дитячі програми розроблені з урахуванням віку та інтересів малюків. Компанією однолітків чи з батьками, їм завжди знайдеться чим зайнятись в оточенні творів мистецтва давніх епох. А музейні педагоги завжди готові розповісти, підтримати та повеселитись разом. Також тут радо приймають матерів з грудними дітьми, для них завжди можна взяти колясочку, щоб зручно пересуватись в межах музею.

Мистецький Арсенал

Дитячі кімнати в Арсеналі розташовані в правому і лівому крилі будівлі близько гардероба. Вони обладнані пеленальним столиком з подушкою, високим дитячим кріслом, кріслом для годування, кріслом для мам, подушкою для грудного вигодовування. Також в кімнатах знаходиться резервуар з питною водою, є і пандуси для колясок.

Дельфінарії

Немо
Чудове місце для відвідин з дітьми. У закладі діють знижки на дитячі квитки. Фото з дельфінами, плавання, сеанси психотерапії та море інших задоволень проведуть досвідчені інструктори, які також знають, як поводитися з дітьми.

 

Торгові центри

Дрім Таун - 2

Усередині розважального комплексу Joy land знаходяться лабіринти, гірки, батути, іграшки та зона для дітей. У жіночій вбиральні  є дві кабінки з маленькими ватерклозетами, низькими раковинами, повивальними столиками. У чоловічій вбиральні також є дитячі ватерклозет і раковина.

Lavina Mall

У лабіринті бутіків і ресторанів нового торгового центру не так легко знайти дитячу кімнату, проте вона існує. Кімната матері та дитини розташована на території парку атракціонів (близько атракціону-тренажера з альпінізму). Приміщення зручне, світле, обладнане всім необхідним для годування і переодягання.

ЦУМ

У новому ЦУМі все влаштовано по-новому - дизайн, бренди, магазини, послуги та комфортні зони для дуже маленьких клієнтів. На 2, 4, 5, 6 і 7-му поверхах універмагу знаходяться пеленальні столики.

Гулівер

На 2, 3 і 4-му поверхах «Гуллівера» є кімната матері і дитини, обладнана дитячим ватерклозети, пеленальним столиком і стільчиком для годування, що зробить шопінг зручним і комфртним для мами. Кімнати окремі, знаходяться близько жіночих вбиралень.

Піраміда

Цей торгівельний центр також відноситься до child-friendly-місць Києва. Тут є дитячі туалетні кімнати, обладнані правильною сантехнікою і повивальними столиками.

Орнамент

Новий торговий центр на Виноградарі в своєму розпорядженні має не тільки child-friendly-кафе (Pesto cafe), але і окрему кімнату матері і дитини, де можна відпочити, погодувати і переодягнути малюка.

Атмосфера

Для корисного та приємного проведення часу даний торговий центр підійде якнайкраще. Крім сімейних фестивалів, ярмарків і розпродажів, тут є окрема кімната матері і дитини зі всіма необхідними меблями і навіть з кушеткою, на яку можна прилягти відпочити.

Ocean Plaza

Популярний торговий центр регулярно проводить розважальні заходи для дітей за участю артистів та аніматорів. Крім того, тут регулярно оновлюються колекції дитячого одягу, є кафе з дитячими меню, а ще - кімнати матері і дитини (близько жіночих вбиралень).

Проспект

Не відстає і «Проспект», де обладнаний дитячий розважальний центр FlyPark - майданчик з цікавими атракціонами, іграшками і уважним персоналом. Центр приймає дітей від 0 до 16 років, а також дорослих, має в своєму розпорядженні кімнати матері і дитини.

 

 

Кафе та ресторани

La Provincia

В одному з наймальовничіших куточків Києва, на березі Дніпра, розташувався ресторан традиційної італійської кухні La Provincia. Для дітей влаштований дитячий майданчик, влітку працює дитячий басейн. Дитячого меню немає, але у неділю і суботу працює няня, яка наглядатиме за вашими дітьми.

Прага

У ресторані «Прага» знають, як комфортно провести час з чадом. Тут діти мають можливість повеселитися в компанії своїх однолітків у дитячій кімнаті. Там кваліфіковані педагоги пограють з ними в захоплюючі й розвиваючі ігри. У теплу пору року ця кімната знаходиться на вулиці, недалеко від веранди й галявини, що дає можливість батькам спостерігати за своїми дітьми, не встаючи з-за столиків. Поруч облаштовано дитячий майданчик з гірками та гойдалками. Юні відвідувачі дуже люблять гратися і фотографуватися біля реалістичних фігур коней, черепахи, крокодила, бегемота, жирафа і хаунда. Є дитяче меню. Педагоги працюють з 11.00 до 22.00 у вихідні дні. Періодично тут проходять майстер-класи та ярмарки.

Мафія

«Мафія» - ресторан японської та італійської кухні з сімейними цінностями. У закладах мережі є дитячі кімнати, дитяче меню, дитяче караоке, фірмові розмальовки, школа кухарів. Щосуботи та щонеділі працюють аніматори. З вересня по травень на вихідних у дитячих кімнатах також проводять тематичні розважальні програми: Шоу мильних бульбашок, Цікава хімія, Фізичні досліди, Малювання на воді та ін.

Веранда на Дніпрі

Ресторан пропонує затишний відпочинок на березі Дніпра в центрі столиці. У розкішному меню страви вірменської, російської, української, італійської та японської кухні. Орієнтуючись на сімейні цінності, «Веранда на Дніпрі» пропонує варіант відпочинку сім'ї з дітьми - щонеділі в ресторані працює няня, проводяться свята і різноманітні майстер-класи. Є дитяче меню і дитяча кімната з нянею, яка працює з 14.00 до 21.00 щодня. У неділю з 14.00 обов'язково дитяча розважальна програма з аніматорами.

Кабачок на бочок

Ресторан європейської кухні, у якому є дитяче меню, дитячий майданчик і дитяча ігрова кімната «Ребус - Горище». Вона займає весь третій поверх комплексу. Дітям пропоновані розважальні та пізнавальні ігри, пазли, конструктори, ігрові приставки Sony PlayStation 2 і 3 моделі, плазмова панель для перегляду мультфільмів, мінігірка й велика різноманітність дитячих іграшок. Професійна гувернантка організовує дозвілля згідно з побажаннями вашого чада. Діти  від 3,5 до 13-14 років. Дитину можна залишити в кімнаті навіть якщо ви не відпочиваєте в ресторані.

Il Molino

Відвідати піцерію ви можете разом з маленькими дітьми, - тими, кому можна їсти піцу і тими, кому ще зарано пробувати цю страву. У закладі для зручності молодих сімей передбачено місце для немовлят, підставка під умивальник для миття рук старших  діток.

Олива

У меню сімейного ресторану ви знайдете страви італійської та французької кухонь. З приємних бонусів для молодих мам - наявність пеленального столика і дитячих меблів для тих відвідувачів, які тільки вчаться сидіти.

Pesto cafe

У цьому кафе дуже раді дітям різного віку. Тут є дитяче меню, пандус для колясок, кімнати матері і дитини з необхідними меблями, ігрова кімната, де за малюками доглядає няня. Також туалетні кімнати обладнані сантехнікою для дітей.

Salateira

Заклади даної мережі, хоч і не мають у своєму розпорядженні спеціальним меню, однак подають страви, що цілком підходять для дітей від 8 місяців (про це повідомляють батьки в соцмережах). Из child friendly фишек в «Salateria» на ул. Ярославской отметим наличие пандусов и пеленальной комнаты. Чтобы малыши не заскучали им предложат книжки-раскраски и цветные карандаши.

 Остання барикада

У меню цього ресторану переважають страви української кухні й готують тут з сезонних українських продуктів. Спеціального меню для дітей немає, проте в наявності - дитячі стільці та пеленальний столик.

Компот

Мережеве кафе пропонує досить зручне сімейне меню: сніданки, безалкогольні напої, традиційні страви української кухні. Тут і батьки, і діти будуть відчувати себе, як вдома. Є дитячі стільчики й пеленальний столик.

Тарілка

Продумане kids menu цього гастро-кафе містить багато корисних і смачних страв; середній чек на дитину становить 100 гривень. Також у дружньої «Тарілка» є: стільці для годування, манежі, де малюки можуть розважатися, поки батьки їдять, дитяча кімната, пеленальні столи, няні.

Grill do Brasil

Улюблене місце м'ясоїдів славиться різноманітністю стейків, а також бразильською системою обслуговування- «їж скільки хочеш». При такому меню не дивно, що клієнтам слід почекати свої замовлення, адже м'ясо не готується за три секунди. А тому тут завбачливо розташований пеленальний столик, щоб переодягнути дитину в разі потреби.

Мацон

Кафе-сироварня готує страви з сиру і сирів власного приготування, які не можуть не подобатися дітям. У закладі є пеленальний столк, стільці для годування, підставка під умивальник, простора дитяча кімната з нянею.

Сім-сім

Зіміський ресторан вірменської та узбекської кухні. Зони відпочинку розраховані на дорослих.  Дитяче меню не передбачене, проте облаштована окрема кімната, де вони можуть їсти, відпочивати та активно грати ігри. Тут за ними пригляне гувернантка.

Чабани

В обіймах розкішної української природи розташувався готельно-ресторанний комплекс “Чабани”. Тут для дітей передбачений велике ігрове містечко, зоопарк і, звісно, дитяча кімната. Всі розваги для дітей є абсолютно безкоштовними..

Marche

У вихідні для маленьких любителів французької кухні влаштовують гру: діти під керівництвом няні пробують приготувати що-небудь нескладне. Няня працює в суботу та неділю з 10:00 до 17:00 (послуга безкоштовна). Окремої дитячої кімнати немає, але для дітей завжди виділяють найзручніше місце. Є постійне дитяче меню. Поки чадо чекає своє замовлення, йому буде чим зайнятися: меню в ресторані представлено у вигляді розмальовки.

МОККО

Ресторан вічних цінностей, класики та вишуканості. Ідеальний інтер’єр та відповідний посуд.. Ввічливий та привітний персонал. Няня працює кожні вихідні і свята з 12:00 до 18:00.

О`ПАНАС

У ресторані є дитяче меню, де крім основних страв (в середньому 15 грн.) Представлені спеціальні десерти. Для малюків обладнаний живий куточок - з кроликами, рибками і півнем, яких можна годувати. Всім крихіткам в обов'язковому порядку дарують мильні бульбашки. Напроти ресторану розташований дитячий майданчик.

Very Well Cafe

Страви італійської кухні тут готують просто, ситно і по-сімейному, а тому основними клієнтами є батьки і діти. Для комфортного перебування кафе обладнано повивальними столами, стільцями для годування, великий дитячою кімнатою.

Roll House

Этот ресторан соединил под одной крышей лучшие традиции итальянской и японской кухни — здесь по-домашнему тепло и по-европейски комфортно. Для грудных детей предусмотрен пеленальный столик, а дети постарше смогут провести весело время в игровой комнате вместе с аниматорами (работают по выходным).

GRUN

Ресторан скандинавської кухні дуже kids-friendly, адже там є все необхідне, щоб відвідування закладу було комфортним для дітей і дорослих. Ресторан має в своєму розпорядженні дитячою кімнатою, де малюки зможуть грати з розвиваючими іграшками, зробленими з екологічно чистих матеріалів, приставкою Sony PlayStation 4, кататися на міні-гірці і досліджувати мініатюрний будиночок. У вихідні з 12.00 в GRUN працює аніматор, який подбає про те, щоб діти були під наглядом і не нудьгували, поки батьки проводять час в сусідньому залі. А ще ресторан запропонує маленьким гостям спеціальне kids menu: дитяча піца, міні-бургер з телятиною, кукурудза на грилі. Також GRUN із задоволенням пригостить хлопців десертами: сорбетом, мигдальним пирогом, крем-брюле, пирогом з шоколадом і козячим сиром і навіть морозивом з білого гриба!

 

 

Заміські ценри відпочинку

Grand Admiral Resort & SPA

Цей комплекс, мабуть, один з кращих child-friendly закладів області. Щоліта тут працює літній табір для дітей. На території в 23 га розташовуються Wellness & SPA-центр, готель на 64 номери, панорамний ресторан, літні тераси, тенісний центр і спортивні майданчики, Admiral Kids Club з чотирьохповерховим лабіринтом і гіркою, дитячий майданчик з батутом. З послуг є анімація вихідного дня для дітей і дорослих, рибалка і кінні прогулянки.

Sobi Club

Цей заміський комплекс розташовується в сосновому лісі на березі Дніпра. На території площею 25 гектарів є власний пляж, кілька відкритих басейнів, в тому числі і дитячий, температура води в якому становить +30, готель, сауна, ресторан, зона спа. У вихідні тут часто проводять різні майстер-класи для дітей - малювання, створення виробів, аквагрим, - працюють аніматори.

Рестоград Імперія

Заміський комплекс «Рестоград Імперія» розташований в зеленій зоні в 20 км від Києва по Новообухівській трасі і являє собою трирівневий комплекс з банкетним, обіднім і лаунж-залом, а також п'ятьма VIP-кімнатами. На території є дві літні тераси, пляж, альтанки, але головна фішка - дитячий ресторан «Теремок» з усіма зручностями та kids menu. Що стосується пляжу, то до ваших послуг 300 шезлонгів з парасольками, волейбольний майданчик, басейни, футбол, літня тераса, душові кабінки, роздягальні.

Три мушкетери

На території комплексу є котеджі, лазні, ресторан, літній майданчик з альтанками, басейн. А малюкам найбільше сподобається контактний міні-зоопарк! Крім того, для дітей передбачені дитячий майданчик, ігрова кімната, батут, а в ресторані можна зробити замовлення згідно kids menu. Ще один бонус: безкоштовна парковка.

Kidev

Заміський комплекс знаменитий своєю грузинською кухнею, лаунж-зоною, лебединим ставком, спортивним комплексом і, звичайно, дитячим ігровим залом. Тут для дітей часто проводять кулінарні майстер-класи в школі юних кухарів, працюють аніматори, а також виступають дитячі творчі колективи.

Княжий двір

Одна із значущих частин цього готельно-ресторанного комплексу - це маленький і великий басейни. Перший оцінять малюки, а в другому будуть комфортно плавати дорослі. Також для сімей є хороша пропозиція «Тур вихідного дня», що включає дві доби проживання в номері обраної категорії (сніданки включені), безкоштовне розміщення дитини до 9 років включно в номері батьків з наданням додаткового місця і сніданку. При проживанні другу дитину - доплата становить 300 грн (сніданок включений).

Viktoria Park Hotel

Готель знаходиться на території парку, прикрашеного авторськими скульптурами. Тут є басейн, ресторан, зелений театр, в якому часто відбуваються фестивалі, конкурси, майстер-класи, сольні концерти. А дітям сподобається купатися в озері, розважатися на атракціоні «Шалена Білка» і кататися на велосипедах.

Platium Resort & SPA

Комплекс становлять готель, спа-зона, закритий і відкритий басейни, спорткомплекс, ресторан, сауна, хамам, боулінг, більярд, поля для гри в теніс, міні-футбол, волейбол, гандбол, тренажерний зал і, звичайно, дитячий ігровий майданчик. А ще для всієї родини запропонують взяти напрокат човен і покататися по затоках річки Козинки.

Dacha Vorzel

У парковій зоні заміського комплексу «Дача» працює дитяча розважальний майданчик з гойдалками, батутом і гірками. Радувати малюків іграми на свіжому повітрі буде аніматор. Для батьків передбачені караоке, настільний теніс, бадмінтон, лазня і ресторан.

Sosnovel

Комплекс надає послуги нянь і аніматорів, які подбають про безпеку і веселе проведення часу дітей. Спеціально для малюків співробітниками Sosnovel розроблена ігрова програма, не дасть занудьгувати дітям під час вашої відсутності. Заклад пропонує для дорослих спа-послуги, арома-купіль, сеанси масажу в соляній печері, басейн і багато іншого.

 

Львів

Голодний Микола

Чому Микола голодний? Тому що годує всіх, а сам поїсти не встигає! Атмосферний ресторан часто запрошує музикантів, проводить кулінарні майстер-класи, а ще має батьківську мрію - дитячий гровий майданчик, де за малюками доглядає хостес. У закладі є ігрова кімната, дитяче меню і меблі.

Love & Lviv family restaurant

Ресторан оформлений в стилі скандинавсько-лофтового мінімалізму, тут затишно, а ще весело і комфортно дітям. В Love & Lviv є дитяча кімната і дитячі стільці. Ще з плюсів - жива музика, демократичні ціни і десертна карта.

Львівська майстерня шоколаду

Чим знаменитий Львів? Архітектурою? Батярами? Кавою? Так! І шоколадом. Солодке меню, цукерки ручної роботи, їстівні сувеніри будуть запропоновані вам у майстерні шоколаду. Для маленьких відвідувачів тут передбачені дитяча ігрова кімната з іграшками. Також тут регулярно проходять майстер-класи, де шоколадних справ майстри вчать готувати різну смакоту.

Пузата хата
Ресторан національної кухні тепло прийме Ваших діточок колоритною дитячою кімнатою. У вбиральнях облаштовані кімнати матері і дитини. представництво ресторану також є у Києві, Одесі, Рівному, Чернівцях,  Миколаєві, Івано-Франківську та Харкові

Арома кава

Поки Ви чекаєте свою запашну каву, діти мають чим зайнятись. Кафешка завжди привітна для госей з дітьми. Тут є іграшки та розмальовки. Всеукраїнська мережа радує не тільки кавою, а й різноманітними смаколиками, які обов’язково сподобаються Вашим діткам.

Арт Маестро

Ресторан знаходиться в Будинку Вчених, побудованому за проектом віденських архітекторів Фердинанда Фельнера і Германа Гельмера в 1897-1898 роках. До речі, архітектурний тандем відомий українцям завдяки проекту Одеського оперного театру. В інтер'єрі присутня безліч цікавих деталей, що приносять естетичне задоволення. А в меню - не менше витончені страви європейської кухні. Для дітей передбачена ігрова кімната з іграшками, пазлами, розмальовками, телевізором.

Ресторан-корабель "Фортуна"

Цей заклад дуже люблять діти - вони можуть досліджувати корабель, веселитися з аніматорами-піратами або ж грати під наглядом нянь, поки дорослі зайняті своїми важливими справами.

Ресторан-музей "Сім поросят"

У ресторані подають страви української кухні за старовинними рецептами, і все це в колоритному національному інтер'єрі. А ще заклад славиться любов'ю до дітей. Тут знаходиться дитяча кімната з іграшками, є дитяче меню, від якого діти навряд чи відмовляться, адже вони не тільки смачні, але і цікаві в плані оформлення і подачі.

Sowa

Якщо в двох словах описувати це кафе, то це «креативно і зі смаком». Тут дуже люблять готувати бельгійські вафлі з різними начинками, що не може не сподобаєтися дітям. А ще в кафе для малюків знайдуться іграшки та спеціальні стільчики.

Вегетаріанське кафе "Green"

Сім'я вегетаріанців може поласувати в «Green» кулішем з овочами і фаршированими печерицями, овочевими ролами, салатами, хумусом і, звичайно, морозивом. Для юних вегетаріанців є дитячі стільці та іграшки.

Валентино

Працювати ресторан італійської кухні починає з 07.00 години ранку, так що тут можна поснідати всією сім'єю. Більш того, заклад пропонує дитяче меню, є місце для колясок і ігрова кімната з іграшками.

ДеМанджаро

Спробувати японські суші, французький шоколадний фондан і єгипетський суп можна ... у Львові! У сімейному ресторані подають страви кухонь різних країн світу. Для дітей передбачено особливе меню, ігрова кімната з аніматорами та нянею.

 

Одеса

 

Дача

Прості, смачні й улюблені страви тут готують, як вдома. Ресторан знаходиться в красивому особняку, який оточує просторий двір з садом, дитячим майданчиком і навіть ліжком, на якій найменші можуть поспати. Влітку тут регулярно проводять кулінарні майстер-класи для дітей.

Ресторан-сімейний клуб «Жоржик»

У ресторані італійської кухні можна відмінно провести час з дітьми. Заклад має ігровою кімнатою, де можна ліпити, малювати, робити різні вироби, і лабіринтом. Малюки весь час знаходяться під наглядом двох вихователів, завжди є дві няні.

Цирк

Якщо ви йдете в ресторан з дітьми, то їм має бути весело і, безумовно, смачно. Цим критеріям відповідає ресторан «Цирк», на території якого розташований дитячий майданчик, фонтан, ставок з мостом, сцена просто неба і міні-зоопарк. Загалом, малюкам буде де розгулятися. Також тут готують страви на мангалі та фірмові одеські делікатеси.

Піноккіо

Це не просто ресторан, а цілий розважально-пізнавальний центр для дітей. На території є два дитячі майданчики з безпечними гірками й справжнім піратським кораблем. За дітьми доглядає няня, розважають аніматори й неодмінно пригощають морозивом.

Sea Grill

На терасі ресторану знаходиться великий дитячий майданчик, що переходить в простору дитячу кімнату. В кімнаті є лабіринт, ігрові приставки і навіть живий куточок, який є апартаментами для кролика на прізвисько Абрикос. А ще для маленьких гостей представлено окреме меню.

Клумба

Цей ресторан - рай для ласунів. Тут готують величезну кількість різних десертів, є в меню і корисні легкі страви, приготовані з сезонних продуктів. А для малюків побудований ігровий майданчик, де вони зможуть веселитися з аніматорами під наглядом няні.

Jardin

Ресторан регулярно організовує кулінарні заходи під назвою «Сімейна сковорода». Щовечора з четверга по неділю на галявині перед рестораном встановлюють сковороду діаметром 80 см і там же проводять майстер-клас для сімей, які люблять готувати. А потім всі кулінарні шедеври дружно з'їдаються. У закладі є дитяча кімната (вихователь працює тільки в літній період).

Pomodoro

Сімейне мережеве кафе спеціалізується на піці й суші, надає дитяче меню. Тут регулярно проводяться кулінарні майстер-класи для юних кухарів, або ж малюки можуть пограти на дитячих майданчиках, в ігрових кімнатах під наглядом няні.

Поляна казок

Просторий дитячий зал, меню для юних гурманів, аніматори, кіноекран, м'які пуфи, іграшки - чого ще можуть бажати малюки? Хіба що десертів, і їх тут безліч.

Причал №1

Заклад розташований на одному з найкрасивіших одеських пляжів - Ланжерон. Тут щонеділі дітей розважає моряк Папай, а дорослі можуть добре провести час на затишній терасі або в просторому залі.

 

Тернопіль

Піцерія-кафе "Бенедетто"

У цьому закладі частину площі спеціально відведено для святкування дитячих днів народжень. Вона складається з трьох зон. Перша зона призначена для бенкету і розташована поряд з ігровим майданчиком, що дозволяє батькам постійно наглядати за дітками. Друга зона – ігровий майданчик - включає дитячий будиночок та цікаві іграшки для малюків. А для жвавих ігор іменинника та його друзів - лабіринт з драбинками, баскетбольне кільце, гірка і басейн із кульками. Перевагою кафе є третя зона, а саме, відділена велика кімната, що встелена килимом, для веселих розваг з аніматорами.

Бульвар

Для відвідувачів із дітьми та дитячих свят у цьому закладі облаштували цілий зал, яскравий та веселий. В ньому, поряд зі звичними банкетними столами, є ігровий куток з маленьким будиночком, гіркою, баскетбольним кільцем та цікавими іграшками. За словами бармена «Бульвару» Романа Мухи, найменшим гостям тут ніколи не буває нудно. І хоча власних аніматорів у закладі немає, мінімальна творча програма присутня: це різноманітні розмальовки, художній розпис по гіпсовим рельєфам тощо. Зрештою, ви можете запросити і своїх аніматорів – у залі вдосталь місця для активних дитячих ігор. Крім того, у закладі є настільний футбол, в який клієнти закладу можуть грати безкоштовно.

Pizza Каштан

Pizza Каштан – один із закладів «Каштанової ресторації», яка пропагує сімейний відпочинок та здоровий спосіб життя. Тут не продають алкоголю, у тому числі пива, відтак можна не переживати, що під час вашого дитячого свята за сусіднім столиком будуть дорослі посиденьки із випивкою. Хоча, загалом, в піцерії Каштан ви можете замовити і окремий зал для своєї компанії. З додаткових зручностей – також годувальні крісла для малюків.

Тут дуже цікавий, стилізований інтер’єр. Дітлахам обов’язково сподобається піч у вигляді плода каштану, в якій, власне, і готують піцу на дровах за традиційним італійським рецептом. Як розповіла нам адміністратор закладу Галина Прокопишин, в меню є і спеціальна дитяча піца «Мікі Маус», оформлена під образ відомого диснеївського героя. Святковий торт дозволяють приносити свій, проте ви можете замовити цю головну страву дитячого дня народження і у десертній «Ваніль», що також належить до сім'ї закладів «Каштанова ресторація».

Пепероні

Тут доволі багато простору для жвавих дитячих ігор. Крім того, неподалік закладу діє ігрова кімната, не кажучи вже про інші доступні розваги для дітей у ТРЦ «Подоляни».


Сицилія

Меню піцерії та кондитерської «Сицилія» - це як об’єднаний перелік дитячих мрій та бажань. Тут вам і улюблені дітлахами піца та паста, молочні коктейлі та фруктові муси, і корисні для здоров’я коктейлі на основі спіруліни, і смачні тістечка та десерти. Крім того, у закладі досить зручні для дітей меблі – комфортні диванчики, а для самих найменших – є годувальні стільці. Щодо розважальної програми, то у «Сицилії» власної немає.

Фламінго

Насичену розважальну програму для дитячого свята пропонують у Пастерії «Фламінго». Колоритна атмосфера закладу, оригінальний інтер’єр та велика безкоштовна дитяча кімната уже створюють святковий настрій. Ви маєте можливість замовити святкове оформлення залу для Вашого іменинника.

Варто зауважити, що кухня пастерії італійська, корисні страви створюють із продуктів з власної ферми на Закарпатті. Для святкового столу вам запропонують піци, пасту, лазанью, фруктові фреші, а також різноманітні морські делікатеси

Челентано

Приготувати піцу власноруч пропонують маленькими відвідувачам у «Челентано». Для майстер-класу учням піце-майстра одягають фірмові фартушки, а по завершенні – вручають спеціальні дипломи, діти від такої пригоди просто у захваті. З інших розваг у піцерії доступна також ігрова кімната та шоу з аніматорами: разом із Казковими героями малеча потрапляє у різноманітні дивовижні дійства, з творчою роботою, різними завданнями та квестами.. Є також зручні для малечі низькі меблі і годувальні кріселка для найменших гостей. А ще – у піцерії є спеціально розроблене для діток меню. В ньому поєднані корисні страви та цікаве оформлення (наприклад, піци у вигляді котиків та восьминогів, паста з фрикадельками дитяча).

 

 

Луцьк

БУРАТІНО

Сімейне кафе «Буратіно» подарує Вам затишну атмосферу, смачні страви, море вражень та приємних емоцій.Окрім затишної атмосфери і смачних страв, гостей закладу чекає купа приємних сюрпризів і несподіванок. Одна з таких - перші в Луцьку дитячі суші. І ще: тільки у сімейному кафе «Буратіно» можна посмакувати макарунами – французькими ласощами, схожими на тістечка-сендвічі. Неймовірний шоколадний рулет, карпаччо з ананасом і безліч інших смакот від шеф-кухаря – це не лишить байдужими навіть найвередливішу малечу.
Дітлахам безумовно сподобається безплатна комп’ютерна гра на Xbox 360, дитяче караоке, подарунки від кафе «Буратіно».

ДЯДЯ PIZZA

Мережа піцерій "ДЯДЯ ПІЦА" гостинно вітає всіх - від малят до дорослих! Для дітей - спеціальна дитяча кімната з іграшками для малюків різного віку, для дорослих - смачна італійська або американська піца, суші та фірмові пасти! Ви здивовані та зацікавлені? Тоді Вам до нас! «Дядя Pizza» пропонує відсвяткувати день народження. В такому разі на попереднє замовлення гарантовано знижка усім 10%!
 

СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕФІР»

Спортивно-розважальний комплекс «Зефір» - чи не єдина у Луцьку можливість для ваших дітей організувати активний відпочинок під час свого свята. Тільки тут гру у боулінг можна поєднати з повноцінним дитячим частуванням. У «Зефірі» - широкий вибір страв та безалкогольних напоїв. Якщо ж ви захочете відсвяткувати у «Зефірі» день народження, то отримаєте знижку 20% та безплатну годину гри у боулінг (якщо мінімальне замовлення складе мінімум 100 грн з людини). Окрім того, для школярів у «Зефірі» діє спеціальна пропозиція: тут пограти у боулінг можна за спеціальною ціною 50 грн/година. На таких умовах тут можна грати щодня до 18:00.«Зефір» обов’язково забезпечить вам святковий настрій, смачний бенкет та захоплюючу гру в боулінг. Погодьтеся: прекрасний сценарій дитячого свята!
 

КУЛЬБАБА КАФЕ

У «Кульбабі» Ваші дітки зможуть поласувати корисними солодощами власного виробництва закладу. Серед них – халва, шоколадні цукерки та ягідні пастили (з малини, ожини, полуниці, чорниці). Чому корисними? Бо виготовлені вони лише з натуральних складників (без додавання цукру, різноманітних «єшок» та барвників). А в меню кафе ви знайдете ще й хлібці з пророщеного зерна та зелені коктейлі (з петрушки, кропу, селери, шпинату)
Тут проводять дитячі майстер-класи, до прикладу, готують млинці чи шкільні ланчі. А на початку грудня гостинна «Кульбаба» чекає маленьких кулінарів на майстер-клас з виготовлення солодощів.

ЕТНОРЕСТОРАН «ПАНИЧ» 
Кредо етноресторану «Панич»: кожного Гостя ми зустрічаємо, як Пана! Теплий прийом, уважне ставлення персоналу, тільки смачні страви й атмосфера справжнього свята, – те, що чекає кожного у «Паничі». Загальна місткість ресторану – 80 гостей. Заклад складається із великої зали на 50-55 осіб та затишної світлиці для компанії із 20-25 гостей. Усім, хто захоче відсвяткувати дитячий день народження у «Паничі», тут забезпечать 15% знижку на все замовлення, а також святкову фотосесію від професійного фотографа і диск з фото у подарунок.
Окрім того, «Панич» пропонує 15% знижки на дитячий кулінарний майстер-клас і навіть безплатну святкову фотосесію Ваших малюків від професійного фотографа і диск із фото маленьких моделей-кулінарів у подарунок.
 

РЕКРЕАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС «РЕСТПАРК»

Тут знають, наскільки важливо, коли в ресторані раді не лише дорослим, але й маленьким гостям. Саме тому у «Рестпарку» роблять усе, аби сюди приходили всією сім'єю та почували себе комфортно. До прикладу, напрочуд весело і захоплююче відбувся у «Рестпарку» День сім'ї. Тут є чудовий дитячий майданчик, спеціальні дитячі кріселка у залах ресторану. І звичайно – спеціальне збалансоване дитяче меню. А ще – завжди і в необмеженій кількості свіже повітря, гарний настрій та щирість персоналу. Разом зі своїми партнерами «Рестпарк» організує дозвілля для Ваших діточок на будь-який смак та з будь-якої нагоди.
 

РЕКРЕАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС «СРІБНІ ЛЕЛЕКИ»


Розташований неподалік центру міста Луцька рекреаційний комплекс «Срібні лелеки» зачаровує своїх гостей красою місцевої природи і сучасним рівнем комфорту. Особливої уваги заслуговують найменші гості закладу. Саме для них тут створене дитяче меню-розмальовка. Кожен малюк може створити власну казку, розфарбувавши казкових героїв. Смачно поївши, діти мають змогу побавитись на майданчику, де розташовані каруселі, гірка та кораблик у вигляді лелеки.

ФЕЛІЧІТА

Піцерія «Фелічіта», що у Луцьку на проспекті Соборності, 11, – найстарша серед усіх піцерій мережі компанії ГРАНД ПЕРСОНА. А ще ця піцерія давно стала улюбленим місцем для дітвори. Усі ж знають, як діти люблять піцу! Найцікавіше починається тоді, коли кожен маленький гість сам готує власну піцу! Додавати в неї можна все, що полюбляєш! А ще – можна придумати свою назву! Ось де відкриваються дитячі таланти та є місце для фантазії! Ці страви, як і личить справжній піці, печуть на відкритому вогні, після чого дитина смакує її (сама ж зробила!) та пригощає друзів. В особливому захопленні дітлахи – від спеціального диплому, який вручають кожному на завершення майстер-класу. У ньому написано: "Ви навчилися готувати справжню італійську піцу!"

 

 

Чернівці



TRATTORIA

Ресторан TRATTORIA — це сімейний ресторан, де гості можуть насолодитись смачними стравами італійської та української кухні. Вражаючий інтер’є створений кращими дизайнерами спеціально для людей зі смаком, які, перш за все, цінують витонченість та елегантність у всьому. До ваших послуг дитяча кімната з цікавими іграшками, ігровим наметом та спеціальним дитячим меню.

AllureInn

Ресторан «AllureInn» — чудове місце, де дорослі можуть насолоджуватися смачними та вишуканими стравами, а діти, тим часом, розважатимуться у казковій ігровій кімнаті закладу. Перевагою цієї кімнати є те, що іграшки та меблі виготовлені з натуральних тканин та матеріалів, а малечу розважають професійні аніматори. AllureInn пропонує також зробити свято вашого малюка незабутнім, а атмосферу святковою. Запевняємо, такий відпочинок буде до душі і дорослим і дітям.

Pizza Monopoli

Ресторан Pizza Monopoli пропонує комфортний відпочинок для всієї сім’ї. Тут ви зможете скуштувати страви італійської кухні, а професійні піцайоли приготують смачну піцу на дровах, просто у вас на очах. Не доведеться сумувати і дітлахам, адже в ресторані є ігрова кімната з аніматором, дитячим караоке та ігровою приставкою. Особливістю закладу є те, що тут, досить часто, проводяться майстер-класи з пригодування різноманітних страв. Атмосферу сімейного відпочинку доповнюють професійне обслуговування та турбота про кожного гостя.

Капітошка

Дитячий розважальний центр “Капітошка” пропонує багато розвиваючих ігор та цікавих розваг, організує та проведе незабутнє свято для дітей та батьків. Для наймолодших гостей центру представлені веселі та цікаві програми аніматорів зокрема, шоу мильних бульбашок, веселі пірати, смішні клоуни, феї WINX, чарівні принцеси та багато інших казкових героїв. “Капітошка” – сімейний відпочинок, якого часто не вистачає.

Schiller

Кафе-кондитерська «Schiller» порадує вас смачною випічкою власного виробництва. У закладі представлена інтернаціональна кухня, тому страви в меню знайдете на свій смак. Відвідувачам подобаються шоу-програма, жива музика та вишуканий інтер’єр. У кафе “Schiller” є територія, вхід на яку заборонений дорослим, бо це кімната для дітей, у якій завжди панує атмосфера веселощів, мультиків та свята. Особливість закладу є безкоштовне дитяче меню.

Бімбо

Піцерія “Бімбо” — є дитячим ігровим центром, який пропонує широкий вибір ігор та розваг для дітей. Саме тут ви можете влаштувати незабутнє свято для свого малюка, щоб здійснити дитячі мрії та фантазії, подарувати феєричні емоції, щастя та радість. Особливістю зони для дітей є басейн з кольоровими кульками та гірки, а смачна піца прийдеться до смаку всім!

 

Івано-Франківськ

 

GRANDE PIZZERIA

GRANDE PIZZERIA є першим kids-friendly преміум закладом Івано-Франківська. Саме тому, якщо Вам треба провести бізнес-зустріч, і зовсім немає можливості залишити дитину вдома, неодмінно приходьте в це місце. Поки ви з бізнес-партнерами будете обговорювати умови укладання угоди, турботливі няні подбають про Вашу дитину в ігровій кімнаті з безліччю сучасних іграшок та інтерактивних ігор.о

Повидло

Смачна кухня, комфортна дитяча кімната, чудовий інер’єр у сімейній ресторації “Повидло” запам’ятаються Вам. Дітки зможуть відвідати спеціалізовані дитячі світа, які регулярно проводять аніматори закладу.

Гражда

Ресторан - колиба "Гражда" - це смачні страви, гуцульська музика, хороший настрій та приємні враження! Смачна українська кухня, жива музика та привітна обслуга приємно здивують Вас своєю вишуканістю.  Дитячий майданчик, природа і тиша на березі озера, де зайвий шум не буде відволікати Вас.

Рішельє

Цілодобова фінська сауна з затишною вітальнею, душем. Кафе, в якому подають холодне бочкове найсвіжіше пиво і смачні чебуреки: літній та дитячий майданчики на огородженій території комплексу зроблять Ваш відпочинок приємним і таким, що надовго запам’ятається.

Вулик
Погудіти у вулику можна, скуштувавши незрівнянну гриль-кухню та  11 сортів пива. До ваших послуг дитяча кімната та великий літній майданчик. Велика територія комплексу неодмінно сподобається Вашим діточкам.

 

Приємного відпочинку!