Osvitanova.com.ua

Найпростіший спосіб зрозуміти навіть дуже складну теорію – наочно побачити, як саме вона реалізується. Саме тому практично неможливо уявити собі процес вивчення таких предметів як фізика, хімія чи біологія без різноманітних експериментів і дослідів. Використовуйте додатки, в яких учні чудово орієнтуються, і для навчальних цілей. Наприклад, інстаграм. Нижче кілька акаунтів з видовищними науковими відео. 

Ми звикли сприймати інстаграм як насамперед розважальну соцмережу, але тут дійсно є справжні перлини, які стануть у пригоді в освітньому процесі. Зверніть особливу увагу дітей на наступні акаунти:

Discovery. Тут ви знайдете безліч яскравих коротких відео. Причому більшість із них присвячено тваринам, тож цей акаунт – справжня знахідка для біологів, стане у пригоді і під час занять з предмета «Я досліджую світ». Melscience. Акаунт із демонстраціями наукових експериментів, які ви навряд могли б показати дітям навіть у шкільній лабораторії. Чудовий варіант для викладачів природничих дисциплін. Nature. На цьому акаунті ви знайдете багато чудових роликів із чарівними тваринами та красивими пейзажами, що точно сподобаються дітям. Можна використовувати не лише на уроках біології чи «Я досліджую світ», а й як релакс-вставки на уроках. National Geographic. Акаунт програми, яку, здається, не варто зайвий раз рекламувати. Тут ви знайдете безліч цікавих та стильних відео, що допомагають пізнавати світ NASA. Чарівний акаунт для всіх, хто любить космос. І, звісно, тут багато чудових відео, які можна використати на уроках фізики та астрономії.  Physics Fun. Неймовірний акаунт, на якому ваші учні зможуть наочно побачити, як працюють різноманітні фізичні іграшки. Завдяки таким відео вам більше не доведеться пояснювати дію фізичних законів «на пальцях».

{{read_more|Читайте також| 1967, 67}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: