Osvitanova.com.ua

Коли розпочалася війна, освітній процес припинився. Наразі дехто з вчителів і дітей вже в безпеці й готові продовжити відповідно викладання та навчання. Нижче добірка дистанційних та онлайн-шкіл, які запропонували навчальні можливості на вільній основі для всіх охочих. 

Довідковий центр Eduforsafety

На цій платформі ви знайдете розклад цікавих онлайн-занять на кожний день з вчителями з різних країн. Також тут вам допоможуть знайти офлайн-школу в тій країні, де ви опинилися, яка готова підтримати навчання вашої дитини. Якщо ви вчитель і готові долучитися до цієї ініціативи, заповнюйте анкету

Центр дистанційного навчання Приватної школи «Афіни» 

Школа «Афіни» готова допомогти вашим дітям завершити навчальний рік за українською програмою і пропонує маршрутні листи з кожного предмету з 1 до 11 класу. Діти можуть з вашою допомогою або самостійно опановувати матеріал. Маршрутні листи містять покрокові вказівки щодо опанування навчального матеріалу. В них є посилання на електронні підручники, інші додаткові ресурси та онлайн-тести. Все, що потрібно вашим дітям – це мобільний телефон. Маршрутні листи можна завантажити і працювати з ними офлайн. До кінця цього навчального року послуга для дітей є безоплатною. Для реєстрації заповніть анкету.

Освітній фронт від школи GlobalKids

Школа GlobalKids запрошує всіх охочих 0-11-класників для онлайн-занять. Посилання на щотижневий розклад на головній сторінці школи.

Дистанційна школа «Центр освіти «Оптіма» 

«Оптіма» відкрила безоплатний доступ до навчання для усіх учнів 1-11 класів, які мають доступ до інтернету.
Наразі доступ ви можете отримати на місяць. У разі продовження воєнних дій адміністрація школи може продовжити безплатний доступ. Реєстрація здійснюється за посиланням https://optima.school/vstup/demo-dostup-do-navcalnogo-sajtu.

{{read_more|Читайте також| 5340, 5333}}

Дистанційний ліцей «Меридіан»

«Меридіан» відкриває платформу зі своїми навчальними матеріалами на вільній основі для всіх охочих на період воєнного часу. Для учнів ліцею будуть доступні відеоматеріали, презентації та додаткові матеріали всього навчального року з усіх предметів згідно з програмами Міністерства освіти та науки України. Заходьте на сайт https://meridianonline.com.ua/, «замовляйте  консультацію» та обирайте ваш клас. Заняття передбачені для учнів 9-11 класів.

Початкова школа Family&Friends

Офлайн-школа Family&Friends перейшла на дистанційне навчання і запрошує учнів 1-4 класів долучитися до зумів. Крім програмних уроків передбачені тренування з чирлідингу. Пишіть директорці пані Тетяні Стаховій в телеграм https://t.me/tetyana_st, вона вас приєднає до телеграм-каналу з розкладом і посиланнями на зуми.

Школа DZYNIK

На сайті цієї школи ви знайдете онлайн-уроки для 1-11-класників і не тільки за шкільною програмою. Тут викладають активні студенти. Заняття на час воєнного стану безоплатні.

Загальноосвітня дистанційна школа ModernSchool

Онлайн-навчання для всіх охочих учнів 5-9 класів! Пакет «Учень» на час воєнного стану безоплатний. Щоб отримати доступ до платформи, потрібно заповнити форму за посиланням - https://bit.ly/3C4aztu

Кейс-уроки від онлайн-школи «Гранд-Експо»

Команда онлайн-школи Grand-Expo на період воєнного стану в Україні відкриває доступ до 532 кейс-уроків, які допоможуть дітям із користю провести час, відволіктися, навчитись та дізнатись багато нового.

Дистанційна школа Liko Education Online

LEO відкрила безоплатний доступ до навчання для 2-11-класників. Інструкція для реєстрації на навчання в 2-11 класі за посиланням: https://leo.org.ua/images/instruction.pdf

Освітня онлайн-платформа від «Наукового ліцею ім. Клима Чурюмова»

До цієї ініціативи можуть долучитись усі школярі України, які мають доступ до Інтернету. Після реєстрації на пошту прийде посилання на Телеграм-канал з розкладом та правилами приєднання до платформи.

Відкриті уроки від онлайн-школи ThinkGlobal

Щоб потрапити на урок, потрібно заповнити гугл-форму. За розкладом занять слідкуйте на Фейсбук-сторінці школи. Заняття для всіх класів.

Екстернат-платформа ALTERRA ONLINE EXTERNAT

Школа AlterraSchool відкрила доступ до платформи з відеоматеріалами та перевірочними тестами. У повідомленні вкажіть клас вашої дитини.

Уроки єдності від JAMM School

Безплатні онлайн-зустрічі для дітей віком 6-18 років: незвичні уроки; науковий та літературний клуби; руханка; емоційна підтримка психолога. Заповнюйте форму за посиланням та приєднуйтесь https://forms.gle/fESLL91g1wESGojJA

Дистанційна школа «Атмосферна школа»  

«Атмосферна школа» на час воєнного стану пропонує безоплатно долучитися до пакета «Слухач». Для початку потрібно зареєструватися одному з батьків. 

Центр Дистанційної Освіти «Джерело»

«Джерело» надає всім охочим вільний доступ до кінця навчального року до повного пакета «Слухач» (1-11 класи) для самонавчання. Це означає, що дитина може продовжувати самостійне опанування шкільної програми при наявності доступу до мережі Інтернет. Реєстрація за посиланням https://cdo.org.ua/reg/.

Дистанційна школа «Вчитись просто»

Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання, а також для учнів шкіл Львівщини, які у 2021–2022 н. р. не використовували загальношкільної платформи, департамент, спільно з Національним університетом «Львівська політехніка», створили Дистанційну школу «Вчитись просто» (ДШ «ВП»).

Школа забезпечуватиме викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для ЗЗСО. Школа забезпечена навчальним контентом; виконані учнями завдання перевірятимуться, а результати обліковуватимуться. Учні ДШ «ВП» отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для представлення в заклад освіти за постійним місцем проживання.

Для учнів 7–11 класів ДШ розпочинає навчальний процес 14 березня. З 21 березня навчатись у Школі зможуть учні 5–6 класів.

Зареєструватись для навчання у Дистанційній школі можна за посиланням https://cutt.ly/vAYwLdX.

Центр дистанційної освіти А+

Вчителі освітньої мережі А+ проводять для всіх дітей України уроки в зумі. Програму і посилання дивіться в створеному для цього телеграм-каналі https://t.me/onlineschoolaplus.

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: