Osvitanova.com.ua

У сучасному світі більше не потрібно чекати закінчення школи чи якогось «кращого» часу, аби запустити бізнес – на своєму прикладі це довели спікери онлайн-конференції Zavtra.  Попри свій юний вік, вони вже запускають стартапи, залучають інвестиції на власні інноваційні продукти та виграють міжнародні конкурси завдяки своїм винаходам.

Які навички варто розвивати вже з дитинства, аби сформувати підприємницьке мислення? Що потрібно знати, аби створити власну справу вже у школі? Як батьки та вчителі можуть допомогти розкрити талант підлітку та посприяти його професійній реалізації? Дізнайтеся вже 27 лютого на безплатній онлайн-конференції Zavtra.

Подробиці: https://zavtra.ekonomika.ua/

 

Серед спікерів:

провідний маркетинг спеціаліст EPAM University Ірина Шевчук, талант WePlay Esports Олексій Малецький, власниця MINIBOSS BUSINESS  SCHOOL KYIV Маріанна Луців, співзасновник та CEO Школи підприємництва та лідерства для дітей та підлітків MBA Kids International Микола Дориченко, Instagram та TikTok-блогерка, співведуча освітнього тревел-шоу «УніверCheck» Лера Педан, заступниця директора з формаційної програми у школі повного дня КМДШ_Голосіїв Олена Кузовенкова, засновниця платформи «Education. Inspiration. Change» та продюсерка міжнародного кінопроєкту «Golden Gate» Софія Онопрієнко.

Учасники дізнаються:

про формування підприємницького мислення у дітей від учениці MBA Kids, яка брала інтерв'ю у В. Хмельницького, Еліни Гречної; як аналізувати і розвивати ідею від CEO і засновника стартапу Nutis Сергія Лисіна, про соціальне підприємництво ще зі школи та як ініціювати стартап до 18 років від координаторки з розвитку соціального підприємництва у Future Development Agency Аліни Бочарнікової.

Окрема панельна дискусія буде присвячена навичкам та знанням, необхідним для успіху у сучасному світі. Що потрібно вивчати, як обрати навчальний заклад та як обрати хобі підлітку обговорять:

учасниця проєкту «Школа успіху» від Klitschko Foundation Анна Яцюк, випускниця Київської МАН, спеціалістка у сфері Smart-технологій, мікроконтролерів і роботизованих систем Софія Павлова, учень канадського коледжу для підготовки до університету, переможець міської Олімпіади з економіки Віталій Дмитриченко, випускниця Європейського колегіуму, студентка  Connecticut College в США Оля Василів.

Модераторкою дискусії виступить Founder&CEO School Navigator Ірина Єцкало.

Участь у конференції безоплатна за попередньої реєстрації: https://zavtra.ekonomika.ua/

Долучайтеся до Zavtra, аби разом із поколінням Z стати драйвером змін!

Поширити у соц. мережах: