Osvitanova.com.ua

Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» розпочала новий набір до проєкту, який вже 7 років об'єднує підлітків-агентів змін з усієї України!

Якщо зараз ти
⚡️навчаєшся у 8−10 класі,
⚡️маєш мрію, яка чекає втілення,
⚡️прагнеш саморозвитку та нових знань з проєктного менеджменту і громадянської освіти
⚡️шукаєш спільноту друзів та однодумців
тоді саме ти − майбутній АГЕНТ ЗМІН.

Ставай одним зі 100 школярів-учасників з усіх куточків України − тобі допомагатимуть втілювати власні проєкти досвідчені тренери та мрійники-ментори, які колись самостійно пройшли шлях Агента Змін.

Школа Агенти Змін 2022 − це 10-й набір до проєкту, який за 7 років об’єднав вже 555 мрійників, які втілили 360 авторських проєктів по всій Україні!

Фестивалі, табори, книги, настільні ігри, мобільні додатки, бізнеси, тренінги-інтенсиви, курси, подкасти − такою може стати твоя мрія вже зовсім скоро! Адже ми впевнені, що твоя МРІЯ здатна творити справжні ЗМІНИ!

Для відбору до Школи ти маєш пройти наш шлях учасника з 4 кроків:

1️⃣ Переглянь відео «De Libertate» («Про свободу») у виконанні гурту «Хорея Козацька».
2️⃣ Прочитай промову про Свободу Нельсона Мандели 2 травня 1994 року.
3️⃣ Напиши есе з 400-700 слів на тему «Вільні творити майбутнє».
4️⃣ Заповни анкету для участі та прикріпити до неї файл з есе.


📌Анкету та всі матеріали для участі шукай за покликанням − https://linktr.ee/agenty_zmin_apply.
🔥Дедлайн для участі − 31 січня, 23:59.

Результати 1 етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов 1 етап відбору, буде запрошено до співбесіди, за результатом якої
після 9 березня ми опублікуємо список учасників Школи.

❗️Навчання у школі відбуватиметься у чотири кількаденні етапи у змішаному форматі онлайн (у Zoom) та офлайн (у Києві). Участь у школі «Агенти змін» безоплатна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами коштом НЦ «МАНУ».


Додаткова інформація – за електронною адресою: scakyiv@gmail.com, а також за тел.: (063) 268 15 75 Олена) у робочий час (пн-пт).

Проєкт реалізується НЦ «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».
#ШколаАгентиЗмін #АгентиЗмінДіти #МАН

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: