Osvitanova.com.ua

Сьогодні на медіасервісі MEGOGO з’явилась аудіоверсія книжки «50 експрес-уроків української для дітей» від мовознавця Олександра Авраменка з героями дитячого телеканалу ПЛЮСПЛЮС, що входить до складу групи 1+1 media. Виробництвом та адаптацією проєкту займалася команда MEGOGO Audio. Видання раніше з’явилося у видавництві #книголав.

Озвучив книжку її автор – Олександр Авраменко – дослідник і популяризатор української мови та Заслужений працівник освіти України. До озвучування також долучилися персонажі книжки та улюбленці юних глядачів – герої телеканалу ПЛЮСПЛЮС: Квадрик, Трикутя та Кружко. Вони зазвучали голосами Анастасії Жарнікової-Зіновенко, Анни Соболєвої та Валерії Лисенко.

«Я написав багато навчальних книжок, але ця – особлива, адже в ній живуть мультиплікаційні герої: Квадрик, Трикутя та Кружко. Вони потраплятимуть у складні мовні ситуації, і тільки слухачі аудіопосібника зможуть допомогти їм із них вийти: заправити автомобіль, заварити каву чи вберегти від застуди. Упевнений, разом опановувати мову буде цікаво і весело. Та не менш важливим є аудіоформат книжки, адже дитина разом із батьками може вивчати українську на прогулянці, під час подорожі в авто або просто вдома. Вірю, що завдяки новому формату рівень знань та залученості тільки підвищуватиметься», — коментує Олександр Авраменко.

«Освітні аудіопродукти для дітей — один із пріоритетних форматів роботи команди MEGOGO Audio. Споживання такого контенту може доповнити як дозвілля, так і навчальний процес. Книжки Олександра Авраменка — абсолютні бестселери для вивчення української мови. Віримо, що зрозуміла подача матеріалу автором та тематичні діалоги улюблених героїв телеканалу ПЛЮСПЛЮС допоможуть урізноманітнити мовлення та уникнути найпоширеніших помилок в українській мові», – коментує Катерина Котвіцька, менеджерка MEGOGO Audio.

«Телеканал ПЛЮСПЛЮС має потужну соціальну місію та генерує проєкти, націлені на розвиток та навчання малюків. Наші герої – Трикутя, Квадрик та Кружко – вже давно стали кращими друзями багатьох діток по всій Україні, тож такий інтерактив за їхньої участі точно підвищить інтерес до процесу навчання. Раді такому партнерству!», – коментує Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих телеканалів групи 1+1 media.

Аудіокнига містить 9 нових уроків від Олександра Авраменка, яких не було в оригінальній версії. А отже, цікаво буде слухати й тим, хто вже знайомий із паперовою книжкою.

Послухати «50 експрес-уроків української мови» можна за усіма передплатами в розділі «Аудіо» через мобільний додаток MEGOGO, а також через CarPlay чи Android Auto.

{{read_more|Читайте також| 3780, 2747}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: