Osvitanova.com.ua

У Києві є багато локацій, де можна покататися на ковзанах, щоб сповна відчути новорічно-різдвяний настрій. Йдеться про ковзанки як просто неба, так і про криті льодові арени — на будь-яку ціну і смак.

1. ROSHEN Winter Village

Ковзанка зі святковою ялинкою працює з 29 листопада 2021 року. Її розміри — 2 тисячі квадратних метрів. Тому вважається однією із найбільших сезонних ковзанок. Там діє електронна черга, та є можливість скористатися опцією Fast track (позачергове обслуговування).

Вартість: вхід на територію – безплатний, на ковзанку у будні 170-400 грн, у вихідні та свята – 200-580 грн.

Адреса: проспект Науки, 1.

2. Osocor Winter Village

4 грудня відкрилась ковзанка Osocor Winter Village. Вона характерна тим, що сповнена «чаклунського світу»: атмосфера книжки про чарівника Гаррі Поттера. Там величезний басейн перетворився на велетенську ковзанку площею 800 кв. м. Також є фуд-корти, гірка, карусель, сувенірна крамниця, тематичний бар.

Вартість: вхід на територію — 200-700 грн (у день льодового шоу), один сеанс — від 145 до 180 грн.

Адреса: вул. Виноградна, 2.

3. Ковзанка в ТРЦ Dream Town

На ковзанці ТРЦ Dream Town можна кататися, як у засніженому лісі, милуючись снігопадом і північним сяйвом. Це все стане можливим завдяки сучасним технологіям. Ковзанка вміщує одночасно 120 осіб.

Вартість: 50-140 грн

Адреса: Оболонський пр., 1Б.

4. Ковзанка на ВДНГ

Відкрита з 11 грудня, працює в рамках багаторічного проєкту «Зимова країна». Також там є інші зимові розваги, зокрема, тюбінгові гірки.

Вартість: від 200 грн.

Адреса: пр. Академіка Глушкова, 1.

5. Льодова арена в ТРЦ Cosmo Multimall

Ковзанка у ТРЦ «Космополіт» має площу у 2 тисячі квадратних метри. Ключові переваги – чудове покриття та атмосферна музика.

Вартість: 150-220 грн за годину.

Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 6.

6. Ковзанка «Крижинка»

Найстаріша столична ковзанка «Крижинка», якій понад 25 років, де тренуються професійні фігуристи. У будні відточують свої уміння спортсмени, а у вихідні – можуть кататися і звичайні відвідувачі. «Крижинка» є найкращим варіантом для початківців, адже там нема бортиків. Також можна записатися до групи фігурного катання, де навчать майстерності професійні тренери. Ковзани можна орендувати під заставу паспорта.

Вартість: 80-100 грн за годину.

Як дістатися: вул. Генерала Жмаченка, 7.

7. Льодова арена в ТРЦ «Термінал» (Бровари)

Ковзанка здатна вмістити до 200 осіб. Для іменинників – вхід на ковзанку безплатний.

Вартість: 150-180 грн за годину.

Адреса: Бровари, вул. Київська, 316.

8. Ковзанка «Різдво на Подолі

Серед святкової локації «Різдво на Подолі» на Контрактовій площі ви знайдете ковзанку з довжиною льодових доріжок понад 200 метрів. Тут працюють професійні тренери.

Вартість: 300 грн разом з ковзанами

Адреса: сквер П. Сагайдачного.

9. Ковзанка на Арт-заводі «Платформа»

На території артзаводу «Платформа» запрацювала з 11 грудня масштабна ковзанка, площею 1,2 тис. кв. метрів. Там також є бари, фуд-корти, святкові кольорові фотозони. На вихідних на артзаводі відбуватиметься льодове шоу, де виступатимуть відомі циркові артисти й фігуристи. Також заплановане повітряне шоу за участю діджеїв.

Вартість: 120–300 грн.

Адреса: Артзавод «Платформа» (вулиця Магнітогорська, 1А).

Титульне фото  Depositphotos
Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: