Osvitanova.com.ua

Компанія SoftServe з Львівським національним університетом ім. І. Франка та Національним університетом «Львівська політехніка» допомагають отримати практичні навички вже зі студентської лави. З цими вишами компанія запустила 4 бакалаврські програми з дуальною формою навчання, в межах яких студенти навчатимуться та працюватимуть одночасно. 

У п’ятницю, 16 липня відбувся перший випуск студентів бакалаврської програми «Системи штучного інтелекту», яка була розроблена компанією SoftServe, Львівською політехнікою та низкою компаній Львівського ІТ Кластеру. Випускники інноваційної програми «Системи штучного інтелекту» мали змогу навчатись за унікальною програмою дуального формату, над якою спільно працювали ІТ-експерти та академіки. Вже з третього курсу навчання більшість студентів працювали в компанії SoftServe, вивчаючи практичну частину програми та отримуючи свої перші зароблені гроші. На сьогодні, 20 випускників програми є працівниками компанії.

Загалом, у SoftServe 4 спільні програми дуального формату навчання з університетами. У «Львівській політехніці» програми запустили ще кілька років тому, а в ЛНУ програми стартують з вересня. Програми дуального формату – це унікальне поєднання класичної університетської освіти, експертності найбільшої української ІТ-компанії та кращих світових практик навчання. 

Особливості дуального навчання:

Навчання на оновлених бакалаврських програмах, які відповідають сучасним вимогам ринку та студентів 

Поєднання високого академічного рівня викладання та передових практик індустрії

Можливість для кожного студента працювати в команді під керівництвом практиків

Поглиблене вивчення найактуальніших технологій та мов програмування, розвиток soft skills та підтримку експертів 

Оплачувана робота вже під час навчання

Під час навчання на програмах дуального формату, кожен студент може обрати для себе додаткові технічні курси від експертів компанії, а більшість предметів та спосіб їх викладання – оновлені та покращені. Якщо на 1-2 курсах студенти обирають свою майбутню професію, то протягом 3-4 курсів поглиблюють свою експертизу та професійність. За успішного навчання, випускник бакалаврської дуальної програми — ІТ-спеціаліст рівня middle.

Як потрапити на спільні програми SoftServe з університетами

В ЛНУ ім. І. Франка дуальні програми діють на Факультеті електроніки та комп’ютерних технологій (програма Computer Science) і Факультеті прикладної математики (програма Computer Science).  У «Львівській політехніці» — в Інституті прикладної математики та фундаментальних наук і в Інституті комп'ютерних наук та інформаційних технологій. Набір на програми розпочався та триватиме до 23 липня.

Деталі щодо вступу на програми — за цими посиланнями:

У Національному Університеті «Львівська політехніка»:

Інститут прикладної математики та фундаментальних наук Спеціальність 113 «Прикладна математика»

Artificial Intelligence. Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»

У ЛНУ ім. І. Франка:

Computer Science. Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

Computer Science. Факультет прикладної математики

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: